Nesuprantu kas barshka Gale???
- tmarka
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 173
- UžsiregistravoCOLON 2005 10 14, 02:31
- AutomobilisCOLON Eclipse GS 1993
- MiestasCOLON Klaipeda
pas mane irgi kazkas kliksi gale, technikine praejau, ir jeigu butu kas nors is vaziuokles buciau zinojes, tai manau amortikai kliksi, tarkim linguoji per duobes ir taip klik klik, o jei greitai i duobe ivaziuoji tai taip smugiuoja, kad rodos pas mane ratai be padangu...
beje, klausimas ne i tema, jei kaladeles liecia diska truputeli, tai nieko tokio?
nes pas mane gale diskai truputi riesti, tai kai rata pasuki tai stabdo rato sukimasi...
beje, klausimas ne i tema, jei kaladeles liecia diska truputeli, tai nieko tokio?
nes pas mane gale diskai truputi riesti, tai kai rata pasuki tai stabdo rato sukimasi...
Juoda Eclipse GS 93.
oj su tokiais patarimaislaimonas rašėCOLONdiskai kaista.ir dar daugiau rieciasi!jei pastoviai.gal naujos kalades?tada paprasciausiai prisitrins.pravaziaves normalu atstuma paliesk,jei karsta blogai,jei ne tai neimk i galva.

pradzhioj siulyciau uzhspjauti bent jau ant disko ir jeigu chirshkia - neliesti reiketu

Nes siaip ir normaliai dirbantys stabdzhiai ikaista iki vandens virimo temperaturos

pagrinde reiketu tikrinti paties rato karshtuma kuo arciau disko ir lyginti su kitos puses rato karshtumu - jeigu vienas smarkiai karshtesnis - bliogai

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- tmarka
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 173
- MiestasCOLON Klaipeda
ok, o jeigu butu labai karsta kas tada?:) kas gali nutikt? kad blogai tai visi zinom:)ProXas rašėCOLONoj su tokiais patarimaislaimonas rašėCOLONdiskai kaista.ir dar daugiau rieciasi!jei pastoviai.gal naujos kalades?tada paprasciausiai prisitrins.pravaziaves normalu atstuma paliesk,jei karsta blogai,jei ne tai neimk i galva.![]()
pradzhioj siulyciau uzhspjauti bent jau ant disko ir jeigu chirshkia - neliesti reiketu![]()
Nes siaip ir normaliai dirbantys stabdzhiai ikaista iki vandens virimo temperaturos
pagrinde reiketu tikrinti paties rato karshtuma kuo arciau disko ir lyginti su kitos puses rato karshtumu - jeigu vienas smarkiai karshtesnis - bliogai
Juoda Eclipse GS 93.
- Falk3n
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1434
- UžsiregistravoCOLON 2006 07 11, 13:28
- AutomobilisCOLON e46 328i
- MiestasCOLON Alytukas
Tai va neblogi meitriukai. Nuvezk, tau apziures kas negerai ir zinosiKevinas rašėCOLONSiaures pr. (kur savitarnos plovykla) i garazus uzsuk, viska pasakys. 861788798

'99 Bmw 328i blackbitch
'97 Audi A4 TDI avant SOLD
'98 Audi A4 TDI some fast traktor... PARTED OUT
'92 Mitsubishi Eclipse 1G black SOLD
'97 Audi A4 TDI avant SOLD
'98 Audi A4 TDI some fast traktor... PARTED OUT
'92 Mitsubishi Eclipse 1G black SOLD
- tmarka
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 173
- MiestasCOLON Klaipeda
as ir manau, kad cia geriausia ideja vezt meistram, nes mes visi galim savo diagnostika pasiulyt:)Falk3n rašėCOLONTai va neblogi meitriukai. Nuvezk, tau apziures kas negerai ir zinosiKevinas rašėCOLONSiaures pr. (kur savitarnos plovykla) i garazus uzsuk, viska pasakys. 861788798Kam cia burt is oro kaip Dzedajus rase
Juoda Eclipse GS 93.
- Sky'us
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3305
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 30, 15:22
- AutomobilisCOLON MG
- MiestasCOLON Sun City
- CONTACTCOLON
Tai jei tavo amortikas butu prigeses, meistras is karto pasakytu...kurocia, nesuk tu sau galvos, jei neturi ryt ka veikti uzlek iki mano darbo, prapurtysiu as tavo ta amortikaNietro rašėCOLONbuvau nulekes i servisa, kad ta gala man prakratytu, tai vaziuokle gera, tai apsistojom, kad amortikas gali buti jau pageses

iki keliu tu rytoj (penktadieni) dirbsi? as kazkur iki 16val, tai poto galeciau prilektiSky rašėCOLONTai jei tavo amortikas butu prigeses, meistras is karto pasakytu...kurocia, nesuk tu sau galvos, jei neturi ryt ka veikti uzlek iki mano darbo, prapurtysiu as tavo ta amortikaNietro rašėCOLONbuvau nulekes i servisa, kad ta gala man prakratytu, tai vaziuokle gera, tai apsistojom, kad amortikas gali buti jau pageses