1) Pirmiausia jums reikia apsilankyti parduotuvėj ar dar kur nors kur gausite šių medžiagų.Jums reikės:
Oda
švitrinis popierius
klijai, skirti odai klijuoti
vaitspiritas
statybinis fenas
ir kruva kitų irankių : žirklės, peiliai, atsuktuvai...
2) Nuardyti salono detales kurias sugalvojote apvilkti oda.(savo eclipsei tai daug varžtų išsukau

3) Pasiimam detalę ir sušiaušiam ją su švitriniu popierium.
4) Tada detalę reikia nuriebinti.Tam reikalui mes turime vaitspiritą.Reikia nuvalyti detalę kad neliktų dulkių likusių po švitrinimo.
5) Išsimatuojame ir išsikarpome odos gabalą , kad užtektų detalei apvilkti.(jau geriau daugiau nepagailėt odos , negu paskui vėliau velkant jos pritruks...)
6) Pradedame vilkti oda paruoštą detalę.Bent jau man geriausia yra pradėti nuo detalės vidurio ir paskui odą ištampyti pagal formą iki kraštų.Tai va, pilame ant detalės klijus ir juos paskirstom tolygiai.Tik nepilkite klijais iškarto visos detalės , nes nespėsite užvilkti odos.Reikia paskirstyti klijus tik tam tikram plotui ant kurio pirmiausia ir klijuosime odą.Klijai jau ant detalės, tada juos reikia pakaitinti su statybiniu fenu.Kaitinti reikia tol, kol klijai esantys ant detalės pradės burbuliuoti, nu tokiom puslėm pradės eiti(kas darys pamatys

7) Dėl kraštų ir kampų.Traukiant oda detalės kampus ar kitus yvairius išlinkimus mano patarimas būtų pakaitinti toje vietoje ir pačią odą.Tada ji bus tampresnė ir bus lengviau ja aptraukti detalę, lengviau bus ištempti.Kraštuose, kai oda yra užlenkiama y vidų nematomoje detalės pusėje taip pat galima pakaitinti odą ir užtempti ja detalės kraštą.(kaitinant odą reikia nepersistengti , nes paskui tempiant ji labai lengvai trūksta ir viskas...)
8 ) Baigus vilkti reikia apkarpyti ar apipjaustyti nereikalingą likusią odą.
9) Kitą dieną sudedame jau apvilktas salono detales atgal y vietas.(Siaip tie klijai sako po valandos pilnai sudžiūna, na bet aš neskubu)
10) Laistymas viso gauto rezultato

Tai va tiek būtų iš salono tuningo