neuzsiveda Eclipse 1G
Kuo daugiau tu ja kurinet bandysi tuo daugiau sau pakenksi, jei ein is kamino balti dumai, ragai bus tarpinei po galva arba paciai galvai, ziurek ar antifryzo nesumazejo, ar emulsijos po tepalo kamsciu enra, gal tepalo yra antifreeze ir bus aisku kas ir kaip. VARYK MEISTRAM!!! Pats nieko nepadarysi...
Uminis patologinis paranoikas, arba, baltus arklius besivaikant.......
Honda Civic, 2003. 1,6 VTEC SOHC
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)
Honda Civic, 2003. 1,6 VTEC SOHC
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)
Kazhkodel manau kad i komutatoriu jau daugiau turetu ateit, bet visishakas nespecas shitoj sriti - niekad nesusiduriauNomad rašėCOLONkokia itampa turi ateit i komutatoriu? pas mane ateina 6v. o iseina 0.
cia jau galima butu sprest kad komutatorius ar dar ne?

ieshkok pas ka analogishkas variklis, duok pakuote aliaus ir matuok

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Nepkyk Nomadai, neisejo vakar man info paieskot pas save del tu itampu, sveciu turejauNomad rašėCOLONkokia itampa turi ateit i komutatoriu? pas mane ateina 6v. o iseina 0.
cia jau galima butu sprest kad komutatorius ar dar ne?

O apskritai, tai manu cia bus 1 is 3, 2 is 3 ar visi 3 is 3 dalykai : holo daviklis, komutatorius ir aukstos itampos rite, aka babina

aisku ka vis trys sie dalykai parejo is kart tikimybe maza

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
matai pas mane kieme pavydo vdvasios matyt papokštavoNomad rašėCOLONna va pagaliau uzsikure.
o pasirodo buvo taip kad kazkuri fyske i kompa, buvo kazkaip pasikreipusi ir nebuvo kontaktu, tad tiesiog reikejo pajudinti ir tiek....
na ir aisku lektrikui tai uztruko 3h padaryt todel pakainavo normalei.. bet bent dziaugiuosi kad jokiu kitu detaliu pirkt nereikejo.

nors apie tai ir patys gal galėjome susigaudyt, viską išjudinom o pačio kompo kaip ir ne

Pas mane Galantas ES amerikonas 2,4 variklis, 1998 metu.Zuikenas rašėCOLONo startesris suka varikli, ar isvis jokio garso?
Vaziuoja tikrai graziai, lengvai, maloniai. Pora dienu kaip nuperkau.
Visa diena vazinejom.
Paskui uzvaziavem priputem oro i ratus.
Dovaziavom iki parduotuves. Nuejom, o kai grizom - negalejom uzvesti.
Dega migtukas BREAK ( tarsi su stabdziais kazkas)
Pastovejo prie parduotuves keleta valandu - nuejom ja paimt, ir ji uzsivede.
Kita diena pavazinejom biski po rajona. Du kartus buvom sustoje prie parduotuviu.
Uzsivede normaliai.
Dovaziavom iki namu paimt kaika, kad vaziuot prie ezero- ji daugiau neuzsivede.. vel dege lempute BREAK.
Ka tikrinti?
Ka daryt?
Starteris.. lyg tai kazka bando..( tokie "Shelchki " buna)
Dumu jokiu nera..
Mitsubishi galant ES 2,4L 1998 m (amerikonas)
tik klak klak klak(((Nomad rašėCOLONo tai variklis vedasi?, tai yra starteris suka, ar tik klaksi(nu tipo tokie klak klak klak...)?Akane76 rašėCOLON Starteris.. lyg tai kazka bando..( tokie "Shelchki " buna)
bet pastovi pora valandu ir uzsiveda...
o kai neuzsiveda- tai tuomet dega lempute su uzrasu "BREAK" tarsi su stabdziais kazkas(
Mitsubishi galant ES 2,4L 1998 m (amerikonas)