panasu kad ishbalansuotas ratas. isvalyk ratlanki nuo purvu, jei nepadeda tai nuvezk kad perbalansuotu ir sudetu svarelius.Noisemode rašėCOLONTai va kazkas man atrodo cia pas mane negerai... kai vaziuoju iki 80km viskas lyg ir super virs 80 varsi kazkas pradeda uzti priekiniame rate... ar tai galetu buti del priekines sakes galines dalies? (kurios dar iki siol nepasikeiciau :/ ) ir toks uzima keistas tarsi drebejimas toks per pedala... net nzn kaip nuasakotnu bet gal kam jau buvo kas panasaus tai papasakokit
nepykstam vyrai nepykstam uz klaidas nepykstam!!!Dzhedaj rašėCOLONPasakyk dar, kad prieky guolio neraRiebus rašėCOLONsiaip prieki granata ne guoliso dreba vairas nuo isbalansuotu ratu: gumbas purvas buvai i duobe ikrites ar isvis traukes numire
Granata neuzhia nuo greichio
viena tokia klaida/islyga turejau: guoli pasikeiciau - nepadejo, ir suportus nuemes vaziavau, ir greicio deziu dieva saukiausi, ...o padejo pusasio/granatos isardymas: isvalymas/sutepimas.Riebus rašėCOLONnepykstam vyrai nepykstam uz klaidas nepykstam!!!Dzhedaj rašėCOLON ...
Granata neuzhia nuo greichio
Tai gal stabdziu diskas dar parejas?Noisemode rašėCOLONTai va kazkas man atrodo cia pas mane negerai... kai vaziuoju iki 80km viskas lyg ir super virs 80 varsi kazkas pradeda uzti priekiniame rate... ar tai galetu buti del priekines sakes galines dalies? (kurios dar iki siol nepasikeiciau :/ ) ir toks uzima keistas tarsi drebejimas toks per pedala... net nzn kaip nuasakotnu bet gal kam jau buvo kas panasaus tai papasakokit
gali ir diskas buti, jei diskas riestas ziauriai, tai kabina stabdziu kalades, to pasekoje gali per pedala stabdziu kirstii ir per vaira, o uzesys nuo lietimosi i kaladkes ali gautis...autofanas rašėCOLONTai gal stabdziu diskas dar parejas?Noisemode rašėCOLONTai va kazkas man atrodo cia pas mane negerai... kai vaziuoju iki 80km viskas lyg ir super virs 80 varsi kazkas pradeda uzti priekiniame rate... ar tai galetu buti del priekines sakes galines dalies? (kurios dar iki siol nepasikeiciau :/ ) ir toks uzima keistas tarsi drebejimas toks per pedala... net nzn kaip nuasakotnu bet gal kam jau buvo kas panasaus tai papasakokit