Nesuprantu kas barshka Gale???
Nesuprantu kas barshka Gale???
Barskejimas vairuotojo pusej galiniam rate. Barska lyg butu labai laisva, nu kaip skarda i metalo koki gabala, taip laisvai labai. Kas cia barshketi gali? Gal mortikas?
Re: Nesuprantu kas barshka Gale???
pasiubuok rankom ir pasiklausyk geriauNietro rašėCOLONBarskejimas vairuotojo pusej galiniam rate. Barska lyg butu labai laisva, nu kaip skarda i metalo koki gabala, taip laisvai labai. Kas cia barshketi gali? Gal mortikas?

siaip nzn ar mitsubai turi tokia liga, bet mazdose megsta suputi galiniu amortiku lekshteles, ko pasekoje jos tiesiog suluzhta ir amortikas ilenda i salona pasisveikinti su vairuotoju - garsas ishskirtinai shlykshtokas

ta nesunku patikrinti - atsidenk priejima prie amortiko virshaus ir matysi

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
kai luzhta tos lekshteles tai garsas buna beveik pastovus - bent koks kelio nelygumas ji ishshaukia, na ir patikrint nesunkuNietro rašėCOLONnu bet nesijaucia jokio siubavymo kai leide per koki kalneli, kurie buna per pervazas ir pns... nu reiks paardyt ir pazeti kas ten.
P.S. kai avatara uzsimeciau? geras jo?![]()
![]()

o avataras tai geras, bet deja man to pagristi nepavyko. Draugelio 1.6 VTI per "marytes plauka" vistiek man malku ikrove

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
- AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
- SkypeCOLON rimwerimwe
- MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas
Kai pas mane gera vaizduote tai vos nuo kedės nenuvirtauProXas rašėCOLONpasiubuok rankom ir pasiklausyk geriauNietro rašėCOLONBarskejimas vairuotojo pusej galiniam rate. Barska lyg butu labai laisva, nu kaip skarda i metalo koki gabala, taip laisvai labai. Kas cia barshketi gali? Gal mortikas?
siaip nzn ar mitsubai turi tokia liga, bet mazdose megsta suputi galiniu amortiku lekshteles, ko pasekoje jos tiesiog suluzhta ir amortikas ilenda i salona pasisveikinti su vairuotoju - garsas ishskirtinai shlykshtokas![]()
ta nesunku patikrinti - atsidenk priejima prie amortiko virshaus ir matysi

1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
o kai pas mane buvo taip ishluzhe tai irgi ish pradzhiu maniau kad nuvirtau nuo ratuFever rašėCOLON Kai pas mane gera vaizduote tai vos nuo kedės nenuvirtau![]()

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)