OT: 1G oro isiurbimo zarna
- Nowone
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 840
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 23, 17:01
- AutomobilisCOLON evo V
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
OT: 1G oro isiurbimo zarna
Gal kas turit? Tinka bet kokia, suplysus, nesvarbu, reikia tik vienos dalies.
- horn
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 463
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 27, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 2g GS-T
- SkypeCOLON edgarask.
- MiestasCOLON Sostinė (dzūkijos)
chmm, vis dar turi?? Jei nowon'as nejams, tai kai busiu Vilniuj, as jamsiupsi rašėCOLONpasiulymas - imi ta vambzdzio gabaleli mano ir perki kokiais 5-10 cm ilgesni, alkunes gi turi (i filtra ir isiurbimo kolika). Iki normalaus inteiko manau turetu atlaikytUz ta gabaliuka as mokejau apie 5-7lt.

Parduota 96m. Eclipse 2G, 2.0 GST, raudona a/t.
Parduota 98m. Eclipse 2G, 2.0 GST, bordo m/t.
Parduota - 92m. Eclipse 1G, 2.0 GS, raudona m/t.
Parduota 98m. Eclipse 2G, 2.0 GST, bordo m/t.
Parduota - 92m. Eclipse 1G, 2.0 GS, raudona m/t.
- psi
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 320
- UžsiregistravoCOLON 2006 03 29, 23:43
- AutomobilisCOLON RS13 (Nissan 200sx)
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
tai kad beda tame, kad per trumpas gaunasi. Pas mane uzteko, o pas nowona - per trumpas.
Ten tiesiog paprasta stnd slanga, tiesiog ta vieta rauksleta - pakeista nerzo vamzdziu. Jei turi slanga savo - ispjauk viduri ir ikisk vamzdi reikiamo diametro ant hamutu. as taip buvau pasidares, laike puikiai, neleakino. O geriausia - susivirinti visa paemima is nerzo, nedaug ten to darbo..noro reikia
Ten tiesiog paprasta stnd slanga, tiesiog ta vieta rauksleta - pakeista nerzo vamzdziu. Jei turi slanga savo - ispjauk viduri ir ikisk vamzdi reikiamo diametro ant hamutu. as taip buvau pasidares, laike puikiai, neleakino. O geriausia - susivirinti visa paemima is nerzo, nedaug ten to darbo..noro reikia

S13 91'
kova edition
S13 dalys
861886976
kova edition
S13 dalys
861886976
- Nowone
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 840
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 23, 17:01
- AutomobilisCOLON evo V
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Nu jau taip daede tas trukciojimas, kad reikia viena karta padaryt normaliai. Itariu pas tave kai buvo, tai ta zarnos dalis nuo droselio buvo ilgesne, nes nu niekaip ten netelpa ir dar uzkemsa vedinimo skylute. Pasibraiziau jau maketa, reikia susipirkt metala, zarnas ir baigt sita reikala visiem laikam