valgo tepala
- saulenas_rr
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 11
- UžsiregistravoCOLON 2007 07 07, 00:18
- MiestasCOLON kaunas
valgo tepala
3000gt uzsipilu norma tepalu karocia nedumina tikrai niekur neleidzia bet jie kazkaip mazeja ypac kai paspaudi.....1000km kazkur 1ltr......kodel taip?
mitsubishi 3000gt
Re: ----valgo tepala-----
Sveikas. Kas per mada kurti temos pavadinima su ----- is visu pusiu? Beto, jeigu jau uzvedei tema apie tepalo valgyma tai forume daug prirasyta visko, tik reikia paknistsaulenas_rr rašėCOLON3000gt uzsipilu norma tepalu karocia nedumina tikrai niekur neleidzia bet jie kazkaip mazeja ypac kai paspaudi.....1000km kazkur 1ltr......kodel taip?

Mitsubishi Eclipse, 94'
- saulenas_rr
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 11
- MiestasCOLON kaunas
- saulenas_rr
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 11
- MiestasCOLON kaunas
- saulenas_rr
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 11
- MiestasCOLON kaunas
kompresija tikrinau krc pas mane naujas variklis na kaip naujas as ji pats pirkau o dokumentose raso padares 30000myliu o meistras kuris ji dejo patvirtino............tepalo tikrai neperpildavau virs normos....o kompresija neseniai matavau 3 cilindruose tie kur lengviau patikrinti tai po 9atmosferos....
mitsubishi 3000gt
o kiek turi but?saulenas_rr rašėCOLONkompresija tikrinau krc pas mane naujas variklis na kaip naujas as ji pats pirkau o dokumentose raso padares 30000myliu o meistras kuris ji dejo patvirtino............tepalo tikrai neperpildavau virs normos....o kompresija neseniai matavau 3 cilindruose tie kur lengviau patikrinti tai po 9atmosferos....

pas man tikrinau po remonto tai visuose po 14...

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- saulenas_rr
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 11
- MiestasCOLON kaunas
turbut praleidai zhodi "po remonto", matyt neveltui puse dienos knisausi vozhtuvus pritrindamassaulenas_rr rašėCOLONnu 14 cia jau ziauriai gerai......siaip vidurkis 12....ir man atrodo dar nuo masinos priklauso.....

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- horn
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 463
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 27, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 2g GS-T
- SkypeCOLON edgarask.
- MiestasCOLON Sostinė (dzūkijos)
dede proxai, pritrink ir manuosius, ka?....ProXas rašėCOLONturbut praleidai zhodi "po remonto", matyt neveltui puse dienos knisausi vozhtuvus pritrindamassaulenas_rr rašėCOLONnu 14 cia jau ziauriai gerai......siaip vidurkis 12....ir man atrodo dar nuo masinos priklauso.....

Parduota 96m. Eclipse 2G, 2.0 GST, raudona a/t.
Parduota 98m. Eclipse 2G, 2.0 GST, bordo m/t.
Parduota - 92m. Eclipse 1G, 2.0 GS, raudona m/t.
Parduota 98m. Eclipse 2G, 2.0 GST, bordo m/t.
Parduota - 92m. Eclipse 1G, 2.0 GS, raudona m/t.