dėl kapitalkės... ta čia ką būtent reikia keist?fazass rašėCOLONsveikasnu ka pradedam: rudija arkos lb galines, kainos detaliu normalios, auto galingas kaip palygint tokios kubaturos tarp kitu masinu, wariklis pjaunant laiko iki 300 000km tada jau reik daryt kapitalke....ka dar cia pasakius ai dar stogas rudelem eina kartais.. seip korozijos bijo
nu man asmeniskai grazus auto... kieta ganetinai manevringa...ai dar kaip ir daugelis mitsu bedos buna daznai su greiciu dezem.... ekonomiskas auto 6.5 uzmiesty ir miesta 7.5 l (nors asmeniskai man taj ji apie 8.5 ryja
kadangi as tau piai nlb moku vazinet.) nu nzn ka dar tau pasakyt klausk jai kas neaisku
Mitsubishi Colt 1994m.
- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
- AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
- SkypeCOLON rimwerimwe
- MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas
1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
- markoh
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2882
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 14, 03:00
- AutomobilisCOLON Colt GTi/ Leon Sport Edition MY02
- SkypeCOLON markoh74
- MiestasCOLON Vilnius
Tos plastmases ant sparnu gera apsauga ir kol vazinejau net rudziu kvapo ten nebuvo, nzn apie ka tu ciafazass rašėCOLONten kur autogide stovi tas lenktas galas tai jai arka papuwus jau tai reiks pjaut visa ir nauja virint kainuotu davirinimas apie 600lt bent jau kaune cia be dazymo nes ir pas mane ta pati beda
10L, lakstantJankiz rašėCOLON tvarkingas GTi pagal ideja jamtu ~10 taupant, bet pradzioj ir daugiau))
Paskutinį kartą redagavo 1 markoh. Iš viso redaguota 2007 kartus.
Opel Zafira 2,2 DTI- Family Edition
Seat Leon TDI Sport- daily Edition
Širdy Mitsubishi
- fazas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1056
- UžsiregistravoCOLON 2006 04 25, 13:20
- AutomobilisCOLON Mitsubishi colt 1.6
- SkypeCOLON fazass007
- MiestasCOLON Kaunas
Tos plastmases ant sparnu gera apsauga ir kol vazinejau net rudziu kvapo ten nebuvo, nzn apie ka tu ciamarkoh rašėCOLONfazass rašėCOLONten kur autogide stovi tas lenktas galas tai jai arka papuwus jau tai reiks pjaut visa ir nauja virint kainuotu davirinimas apie 600lt bent jau kaune cia be dazymo nes ir pas mane ta pati beda
tai as ir sakau jai rudziu buvo tai negerai... o jai ne tai liux.... bet ne ant kiekvieno colto tos plasmases yra

del tu 300k km sneku ir is patirties variklis buvo gana daug droziamas... tepalai buvo laiku keisti... nuvezias pas meistra ir nukeles jis man galva pasake kad jau atejo laikas tvarkyt nes jau buvo tarpine net aprudijus...

- fazas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1056
- UžsiregistravoCOLON 2006 04 25, 13:20
- AutomobilisCOLON Mitsubishi colt 1.6
- SkypeCOLON fazass007
- MiestasCOLON Kaunas
nea apie tuos 300k km taj as dariau kapitaline
o tikrai abejoju ar daug coltu pravaziave tiek
o pas mus seimoi ta masina jau 5 metai
nzn kaip lanceriai bet kad arkos ir stogas rudija tai tikrai
kapitaline slifavo galva keiciau visus dirzus visos tarpines ziedai visi keisti daslifuoti... nu variklis naujai perrionktas... dirba daba kaip bitute
ir as nesakau kad visos masinos vienodos, tikrai ne toli grazu...
bet zmogus paklause atsakaiu su kuo as esu susidures ir ka meistrai sako apie situos modelius ir keik esu girdejes atsiliepimu is kitu colt savininku 

- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- SkypeCOLON rimwerimwe
Na aišku. Prieš metus ir aš keičiau žiedus, tarpines, šlifavo galvą (neklauskit kodėlfazass rašėCOLONnea apie tuos 300k km taj as dariau kapitalineo tikrai abejoju ar daug coltu pravaziave tiek
o pas mus seimoi ta masina jau 5 metai
nzn kaip lanceriai bet kad arkos ir stogas rudija tai tikrai
kapitaline slifavo galva keiciau visus dirzus visos tarpines ziedai visi keisti daslifuoti... nu variklis naujai perrionktas... dirba daba kaip bitute
ir as nesakau kad visos masinos vienodos, tikrai ne toli grazu...
bet zmogus paklause atsakaiu su kuo as esu susidures ir ka meistrai sako apie situos modelius ir keik esu girdejes atsiliepimu is kitu colt savininku

Turiu GTi Galantą. 4G63 variklis. Dėsiu dujų įpurškimą. O dėl variklio "suvarymo" tai netikiu aš tais dalykais. patariu ir tau dėtis į tokia smašinas nebent dujų įpurškimą. Nes Papr. reduktorius riboja oro "patekimą" į variklį. Sunkiau lipa apsukos iki Redline... Teko pačiam pabandyti.enjoi rašėCOLONo ka manot apie GTI vetrsija su dujom ? ar teisinga ta legenda, kad dujos masina i kapus nuvaro ? turiu omeny ar isvis apsimoka susidometi galingos masinos kaip colt gti pirkimu, jei ji su dujom ?

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3884
- UžsiregistravoCOLON 2006 09 23, 09:42
- AutomobilisCOLON cb5a
- MiestasCOLON Šiauliai
pirma cia zmogus klausia apie 4g93, bet cia ne tie tiek svarbu, o anta jis klausia apie colto gti pirkima su jau imontuotom lpgFever rašėCOLONTuriu GTi Galantą. 4G63 variklis. Dėsiu dujų įpurškimą. O dėl variklio "suvarymo" tai netikiu aš tais dalykais. patariu ir tau dėtis į tokia smašinas nebent dujų įpurškimą. Nes Papr. reduktorius riboja oro "patekimą" į variklį. Sunkiau lipa apsukos iki Redline... Teko pačiam pabandyti.

- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- SkypeCOLON rimwerimwe
Skirtumo tarp variklių, šiuo atveju tai nelabai ir yra. Vistiek Kaina bus ta pati. Jei perka su imontuotom lpg tai geriau įpurškimas, nei reduktorius papr. ir tiek. O dėl kainos tai nežiau kip tau tokia gaunasi, bet man žymiai pigiu įdėjo. Nesakysiu kur ir už kiekorangen rašėCOLONpirma cia zmogus klausia apie 4g93, bet cia ne tie tiek svarbu, o anta jis klausia apie colto gti pirkima su jau imontuotom lpgFever rašėCOLONTuriu GTi Galantą. 4G63 variklis. Dėsiu dujų įpurškimą. O dėl variklio "suvarymo" tai netikiu aš tais dalykais. patariu ir tau dėtis į tokia smašinas nebent dujų įpurškimą. Nes Papr. reduktorius riboja oro "patekimą" į variklį. Sunkiau lipa apsukos iki Redline... Teko pačiam pabandyti.siaip aisku geriausiai be ju, nes manau nieko jos gero neduoda, nors jei gera iranga - gali ir blogo nieko nepadaryt
o ta iranga su 4 purskikliais - 4k lt kainuoja

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3884
- UžsiregistravoCOLON 2006 09 23, 09:42
- AutomobilisCOLON cb5a
- MiestasCOLON Šiauliai
nemanau, kad cia kalba apie colta su iv kartos duju irangaFever rašėCOLONSkirtumo tarp variklių, šiuo atveju tai nelabai ir yra. Vistiek Kaina bus ta pati. Jei perka su imontuotom lpg tai geriau įpurškimas, nei reduktorius papr. ir tiek. O dėl kainos tai nežiau kip tau tokia gaunasi, bet man žymiai pigiu įdėjo. Nesakysiu kur ir už kiek

- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- SkypeCOLON rimwerimwe
Buvo paimti visikai vienodi automobiliai, vienam įdėtos lpg, kitas be važinėjo, paskui buvo testas, taip?markoh rašėCOLONbuva drive -testas
colt gti ex-LPG
vs colt gti LPG nemates
traukos atzvilgiu
diena ir naktis
(imho isvada galima daryt iki ko priveda duja)
fig znaet, va pas mane yra duja II kartos, kai noriu palaxtyt ishimu maishytuva (ta daikta kur riboja srauto padavima i varikli) skirtumas buna afigienas. Siaip butu idomu pralekt su eklipsu niekad nemaciusiu dujos, bet kazhkodel neisivaizduoju kad nustebciau. Vakar be duju varinejau tai tikrai traukos ir reakcijos netrukstamarkoh rašėCOLONbuva drive -testas
colt gti ex-LPG
vs colt gti LPG nemates
traukos atzvilgiu
diena ir naktis
(imho isvada galima daryt iki ko priveda duja)

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)