del galant galvutes tarpines
- autofanas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 54
- UžsiregistravoCOLON 2007 07 21, 02:34
- MiestasCOLON nesvarbu
- CONTACTCOLON
nzn ka jau ir galvot, taupau pinigus galvai, termostatas atsidaro, cirkuliacija eina norm, nenuorinau, nes isitikines kad ne del to vamzdzius pucia uzvedus. pasikeisiu galva kai surasiu ir parasysiu ar padejoRoliz rašėCOLON manau kad gali. be to nieko nemacius neimanoma tiksliai priezasties nustatyt
Kazkur itrukus tada galva, kai keitei matyt nepastebejai kokio mikroitrukimo. Jei jau slangas pucia kitos priezasties nebus.autofanas rašėCOLONnzn ka jau ir galvot, taupau pinigus galvai, termostatas atsidaro, cirkuliacija eina norm, nenuorinau, nes isitikines kad ne del to vamzdzius pucia uzvedus. pasikeisiu galva kai surasiu ir parasysiu ar padejoRoliz rašėCOLON manau kad gali. be to nieko nemacius neimanoma tiksliai priezasties nustatyt
93m. Galant 1.8 16V 85kw
- autofanas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 54
- MiestasCOLON nesvarbu
- CONTACTCOLON
mikro tai akym nepastebesi.. ryt bandysiu vezt galva tikrint, gal da bus galimybe sutaisytvaidas rašėCOLONKazkur itrukus tada galva, kai keitei matyt nepastebejai kokio mikroitrukimo. Jei jau slangas pucia kitos priezasties nebus.autofanas rašėCOLON nzn ka jau ir galvot, taupau pinigus galvai, termostatas atsidaro, cirkuliacija eina norm, nenuorinau, nes isitikines kad ne del to vamzdzius pucia uzvedus. pasikeisiu galva kai surasiu ir parasysiu ar padejo
nu jo biski ne taip susnekejau...autofanas rašėCOLONmikro tai akym nepastebesi.. ryt bandysiu vezt galva tikrint, gal da bus galimybe sutaisytvaidas rašėCOLON Kazkur itrukus tada galva, kai keitei matyt nepastebejai kokio mikroitrukimo. Jei jau slangas pucia kitos priezasties nebus.
93m. Galant 1.8 16V 85kw
- autofanas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 54
- MiestasCOLON nesvarbu
- CONTACTCOLON
Sumokejau 35 lt, paaiskino kas ir kaip, dbr galva Alytui, 1dieni ar 2dieni bus jau pas mane, ir desis ant galanto. bus matyt kas pasikeite.. (iskart keiciu itempikli, voztuvu gumas, pagrindini, generatoriaus ir dar kazkoki maza dirzeli, kuri negaliu rast;, (gal kas zino kam jis? eina nuo alkuninio ant kazkokio shkivo), termostata, visas tarpines(isskirus po karterio))
Tai vat, Lt paklot tex nemazai
tas mazhiukas dirzhelis nuo alkuninio ant shkyvo tai balancyras bus turbutautofanas rašėCOLONSumokejau 35 lt, paaiskino kas ir kaip, dbr galva Alytui, 1dieni ar 2dieni bus jau pas mane, ir desis ant galanto. bus matyt kas pasikeite.. (iskart keiciu itempikli, voztuvu gumas, pagrindini, generatoriaus ir dar kazkoki maza dirzeli, kuri negaliu rast;, (gal kas zino kam jis? eina nuo alkuninio ant kazkokio shkivo), termostata, visas tarpines(isskirus po karterio))

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Del idomumo klausiu po kiek voztuvu gumytes perkat, mano meistras apziurejas mano gumytes patare nekeist nes geresnio be originalo neidesi, o originalas viena ~30 litu kastuoja (dauginam is 16 ir turim suma ) arba pakenciamas pigesnis variantas sake apie 8 litus jei jau senosios blogos buna.
93m. Galant 1.8 16V 85kw
sau dejau po 4.5Lt/vnt. Japonishkos ish Lirovaidas rašėCOLONDel idomumo klausiu po kiek voztuvu gumytes perkat, mano meistras apziurejas mano gumytes patare nekeist nes geresnio be originalo neidesi, o originalas viena ~30 litu kastuoja (dauginam is 16 ir turim suma ) arba pakenciamas pigesnis variantas sake apie 8 litus jei jau senosios blogos buna.

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- autofanas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 54
- MiestasCOLON nesvarbu
- CONTACTCOLON
Kur cia tokios kainos?vaidas rašėCOLONDel idomumo klausiu po kiek voztuvu gumytes perkat, mano meistras apziurejas mano gumytes patare nekeist nes geresnio be originalo neidesi, o originalas viena ~30 litu kastuoja (dauginam is 16 ir turim suma ) arba pakenciamas pigesnis variantas sake apie 8 litus jei jau senosios blogos buna.