lancer 1.5 to doch

Variklis, jo aušinimas, turbinos ir visi kiti dalykai susiję su variklių remontu ar modifikacijomis
orangen
Dalyvis
PranešimaiCOLON 3884
UžsiregistravoCOLON 2006 09 23, 09:42
AutomobilisCOLON cb5a
MiestasCOLON Šiauliai

Neperskaitytas pranešimas orangen » 2007 06 25, 17:23

o tai truputi nesupratau ka tu dabar darysi :roll: - ar ta 1.5soch swapinsi ar to naujo 1.8doch galva keisi?? :roll: imo geriau ta 1.8 gava keist, aisku prikauso nuo kebulo stovio :wink: ps dabar bent detaliu netruks :D

Vartotojo avataras
gerardas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 147
UžsiregistravoCOLON 2007 06 20, 21:45
MiestasCOLON kaunas

Neperskaitytas pranešimas gerardas » 2007 06 25, 20:47

ar tik ne kaune aleksote pasijamei ta lanceri? buwau sutares su zmogum pasijamt motora 1.8 doch be galwos uz 300lt, net buwau nuwaziawes apziuret. paskambinau po poros walandu, tia tas pasirodo pardawe kazkam wisa...
MB c180 '94
hyundai lantra '95 1.8g.t. with 4g67 parduota
ford orion '91 1.8D supjaustytas ant metalo

Vartotojo avataras
ProXas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 2439
UžsiregistravoCOLON 2007 04 03, 00:37

Neperskaitytas pranešimas ProXas » 2007 06 25, 22:12

taigi kaip supratau cia uzhtenka tarpine pakiest ir nushlifavus galva atgal uzhdet ar klystu? :roll:
Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)

pymske
Dalyvis
PranešimaiCOLON 109
UžsiregistravoCOLON 2007 04 29, 19:41
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas pymske » 2007 06 25, 22:49

vs rašėCOLONsiadien nukeliau savo naujos gti'skes galva, stai ka radau:

Paveikslėlis

Paveikslėlis

tikejausi baisiau nes kaipirkau zmogus sake bevaziuojant pradejo stuksent kazkas ir visiskai nebetraukt.

Laukiu komentaru :)[/img]
na mano manimu jai pradojo stuksent cia ne galvos gedimas o tu jy dar buvai uzvedes?

Vartotojo avataras
vs
Dalyvis
PranešimaiCOLON 180
UžsiregistravoCOLON 2006 11 07, 13:05
AutomobilisCOLON keli bet visi mitsubishi :D
SkypeCOLON wiespatis87
MiestasCOLON Kaunas-Garliava

Neperskaitytas pranešimas vs » 2007 06 25, 23:36

uzkures nebuvau,as to stuksenimo negirdejau,man taip pardavejes sake kad vaziavo, pradejo nebetraukt ir stuksent, tipo buvo nuvares pas meistra ir jam pasake kad voztuvas pradege... kiek tiesos nzn. jau kai nusipirkau buvo atsukti galvos varztai, dirzas nuimtas as irgi tikejausi kazkas su bloku negerai bus. bet taip is isvaizdos lyg ir normaliai, tai nenoriu dar kolkas bert bloko,uzdesiu galva ir ziuresiu kas gausis... o del lancerio tai tas pats is aleksoto,paemiau visa, kebulas nesupuves bet gaves nedaug i prieki, reiktu televizoriaus kito. dar nepradetas ardyt.
cia dar kazkas klause del swapinimo i ana lanceri, tai ispradziu norejau, bet dabar jau nebeapsimoka, reik sita geriau susitvarkyt, biski pasidazyt ir turet tikra gti.
beje turiu dabar atliekama galva, deze, kompa...

pymske
Dalyvis
PranešimaiCOLON 109
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas pymske » 2007 06 26, 09:30

tik dabar isiziurejau i nuotraukas kaleno tai todel kad kompresija muse i kita cilyndra kuris dar tik kyldavo saip jis turejo netik netraukti bet ir visai neusivesti

Vartotojo avataras
vs
Dalyvis
PranešimaiCOLON 180
SkypeCOLON wiespatis87

Neperskaitytas pranešimas vs » 2007 06 26, 12:47

pymske rašėCOLONtik dabar isiziurejau i nuotraukas kaleno tai todel kad kompresija muse i kita cilyndra kuris dar tik kyldavo saip jis turejo netik netraukti bet ir visai neusivesti
aisku, net ramiau pasidare. :) siandien arba ryt gal iseis galva uzdet :)

Vartotojo avataras
pelioks
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1113
UžsiregistravoCOLON 2005 08 21, 03:00
MiestasCOLON Kaunas-Biržai
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas pelioks » 2007 06 26, 15:27

vs rašėCOLON
pymske rašėCOLONtik dabar isiziurejau i nuotraukas kaleno tai todel kad kompresija muse i kita cilyndra kuris dar tik kyldavo saip jis turejo netik netraukti bet ir visai neusivesti
aisku, net ramiau pasidare. :) siandien arba ryt gal iseis galva uzdet :)
speju pas mane taip, tai netik uzsivede, bet ir vaziavo dar :lol: o ar buvo taip papaskosiu kitoje serijoje ;)
Eclipse'93 + 1 kaušas, kurie kartais dirb kartais ne.. ir nevelnio neparyši
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)

Vartotojo avataras
ProXas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 2439

Neperskaitytas pranešimas ProXas » 2007 06 26, 18:21

pelioks rašėCOLON speju pas mane taip, tai netik uzsivede, bet ir vaziavo dar :lol: o ar buvo taip papaskosiu kitoje serijoje ;)
tai jeigu nebuvo kompresijos dvejuose gretimuose cilindruose tai manau tas pats :roll:
Siaip kai ardysies duok zhinot bus man idomu pazhiuret jeigu laiko turesiu kaip ten su tuo dirzhu zhaist reikia, nes mastau sau keistis..
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)

Vartotojo avataras
pelioks
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1113
UžsiregistravoCOLON 2005 08 21, 03:00
MiestasCOLON Kaunas-Biržai
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas pelioks » 2007 06 26, 18:31

ProXas rašėCOLON
pelioks rašėCOLON speju pas mane taip, tai netik uzsivede, bet ir vaziavo dar :lol: o ar buvo taip papaskosiu kitoje serijoje ;)
tai jeigu nebuvo kompresijos dvejuose gretimuose cilindruose tai manau tas pats :roll:
Siaip kai ardysies duok zhinot bus man idomu pazhiuret jeigu laiko turesiu kaip ten su tuo dirzhu zhaist reikia, nes mastau sau keistis..
na uz mane atliks tai zmogus, kuriam is teisingos vietos rankos auga, o ne kaip man :lol:
Eclipse'93 + 1 kaušas, kurie kartais dirb kartais ne.. ir nevelnio neparyši
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)

pymske
Dalyvis
PranešimaiCOLON 109
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas pymske » 2007 06 26, 18:39

ProXas rašėCOLON
o ten nieko zaist ir nereikia imi ir keiti :D

Vartotojo avataras
ProXas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 2439

Neperskaitytas pranešimas ProXas » 2007 06 27, 09:14

pymske rašėCOLONo ten nieko zaist ir nereikia imi ir keiti :D
man vis dar po tos Lagunos depresija apima apie dirzhus pagalvojus :lol:
ten labai fainiai virshutine metke padaryta pvz yra, kol dirzhas neitemptas tol tvarkoj itempiant pasislenka skarda ant kurios yra metke ir atrodo kad dirzhas per danti pershoko - tris kartus perdejau kol supratau kame reples :oops:
O savishkio klipeco dangteli buvau nusiemes tai labai nustebau po teisybei surades po dvi metkes ant dirzho skriemuliu.. gerai kad turiu manual'a tai susigaudzhiau i kurias zhiuret, bet vistiek nafik dvi metkes? 8O
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)

Vartotojo avataras
vs
Dalyvis
PranešimaiCOLON 180
SkypeCOLON wiespatis87

Neperskaitytas pranešimas vs » 2007 07 03, 16:32

na ka uzsidejau galva uzkuriau, dirba gerai tik su dviem vakumo slangelem neaisku, ateina i temperaturos voztuva kazkoki prie termostato, beda tame kad nuluze abudu galiukai ant kuriu uzsimauna jos, kaip geriau jas tiesiogiai sujungt ar uzkimst abi kol nusipirksiu nauja voztuva ? :?:

ir dar beda, bevaziuojant uzsipumpuoja stabdziai, uzmini nestabdo, kai paminkai biski atsigauna, kame beda ar pagrindiniam cilindrui viskas jau ar kokia tai slangele trukus? :?:

Vartotojo avataras
Micius
VIP narys
PranešimaiCOLON 4686
UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Micius » 2007 07 03, 17:22

stabdziust tai nuorint pirma patarciau, o del tu slanguciu, tai pazek, kaip geriau dirba, taip ir sujunk :) O geriausia, is vis kuo greiciau pasidaryt tuos angaliukus, ir pajungt kaip reikia
Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)

t-sport
Dalyvis
PranešimaiCOLON 5031
UžsiregistravoCOLON 2005 03 21, 02:00
AutomobilisCOLON Colt GTi ca0
SkypeCOLON t-sport999
MiestasCOLON Marijampolė/Bergen
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas t-sport » 2007 07 03, 17:49

pas mane ir zinok tas dacikas numustas buvo kaip pirkau coltuka,te slangutes uzglusintos..dyrba normaliai,nei apsukos sokineja nei ka..cia gal tik ziema manau gali islyst del ju problemos..
Honda Civic FK2 Executive
Honda Crx i-VT
Colt GTi ca0 (GAME OVER)

BUTTON_POST_REPLY