uzgesinau ir nebeuzkuriau...

Variklis, jo aušinimas, turbinos ir visi kiti dalykai susiję su variklių remontu ar modifikacijomis
Vartotojo avataras
horn
Dalyvis
PranešimaiCOLON 463
UžsiregistravoCOLON 2005 08 27, 03:00
AutomobilisCOLON Eclipse 2g GS-T
SkypeCOLON edgarask.
MiestasCOLON Sostinė (dzūkijos)

Neperskaitytas pranešimas horn » 2007 06 27, 11:08

Kevinas rašėCOLONkuro filtro cia ieskok:

Paveikslėlis
Taip, taip, jis tikrai ten, bet kiek sansu ji atsukt :?: :idea: Man servise atsisake, tai pats bandziau.... su nuotykiais, bet pakeiciau.. :D
Parduota 96m. Eclipse 2G, 2.0 GST, raudona a/t.
Parduota 98m. Eclipse 2G, 2.0 GST, bordo m/t.
Parduota - 92m. Eclipse 1G, 2.0 GS, raudona m/t.

Vartotojo avataras
ProXas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 2439
UžsiregistravoCOLON 2007 04 03, 00:37

Neperskaitytas pranešimas ProXas » 2007 06 27, 11:37

horn rašėCOLON Vat el to ir reikia sumazint zvaliu tarpeli iki 0,6mm. :twisted:
P.s: kartais saut gali ir su nuliovom zvakem, ir laidais, jei tarkim per mazai gazo paspausi noredamas pradet vaziuot... o tas variantas (0,6mm.) nuo to apsaugo. Ir cia ne mano sugalvota, o BRC mestreliu, o as patikrines tai jau esu ir pasiteisino :idea: :roll:
Jeigu nuliovos GEROS zhvakes ir laidai GERI tai nekas nekur neshaudo :P
galiu leist savishkiui klipsui duot tau pamynkyt gaza kaip tu nori nori visai nespausk nori iki redlaino, nieks ten neshaudo 8)
Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)

aurimas2003
Dalyvis
PranešimaiCOLON 61
UžsiregistravoCOLON 2007 02 17, 11:15
MiestasCOLON vilnius

Neperskaitytas pranešimas aurimas2003 » 2007 06 27, 17:07

Pala pala pala, taigi cia man rodos gana viskas aishq, vazhiavai buvo toks poxt ir uzhgeso taip?
Po to ant benzo nesikuria o ant duju sunkiau bet uzhsiveda ir dega check engine taip?
Pagal mane tai palik ramybeje tu kuro filtra ir vietoj jo ishsitrauk ish oro filtro oro srauto matuokle ir apzhiurek kas ish jos liko. Duodu 90% kad atbulinis smugis ja pazheide. Dujoms ji kaip ir nereikalinga, bet kompas meta klaida kad ji nebeveikia todel dega check engine, o benzas be jos ir neturi veikti ;)

Jeigu ish matuokles like tik idomybes ir skyvytai tai susitvarkyk aukshta itampa mashinoj (na pyplaidzhius, zhvakes) po to sureguliuok dujas normaliai ir tik tada pasikeites matuokle vel drasiai spausk gaza, nes ir kita matuokle ishnesios jeigu shaudymo priezhasciu nepashalinsi ;)[/quote]

su matuokle viskas ciki ir su naujais laidais ir zvakem kaip 2 men tik vazineju(pagailo pinigu matuoklem tom jau :lol: ) jokio sprogimo nebuvo-prie ju buvau jau tiek priprates kad zinodavau kada gazo pedala atleist kad to isvengciau. cia jau bus manau rimciau. tik kad man regis bus su siurbliuku tuo amyn. o gal tik kur nesikantaktuoja- tai knieni nagus ten pries visus tampymus i servisus ikisti. tik kaip ten prie jo prieiti?????
beja uzgeso vaziuojant ant benzo, o ne ant duju.
mitsubishi eclipse 1g.

Vartotojo avataras
horn
Dalyvis
PranešimaiCOLON 463
SkypeCOLON edgarask.

Neperskaitytas pranešimas horn » 2007 06 28, 10:05

ProXas rašėCOLON
horn rašėCOLON Vat el to ir reikia sumazint zvaliu tarpeli iki 0,6mm. :twisted:
P.s: kartais saut gali ir su nuliovom zvakem, ir laidais, jei tarkim per mazai gazo paspausi noredamas pradet vaziuot... o tas variantas (0,6mm.) nuo to apsaugo. Ir cia ne mano sugalvota, o BRC mestreliu, o as patikrines tai jau esu ir pasiteisino :idea: :roll:
Jeigu nuliovos GEROS zhvakes ir laidai GERI tai nekas nekur neshaudo :P
galiu leist savishkiui klipsui duot tau pamynkyt gaza kaip tu nori nori visai nespausk nori iki redlaino, nieks ten neshaudo 8)
Na... nieko nebus, reikes su tavim :drink: , nes kitaip nesusisnekesim :blabla: :alutis:

Vartotojo avataras
ProXas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 2439

Neperskaitytas pranešimas ProXas » 2007 06 28, 10:47

Del numirimo vazhiuojant ant benzo, tai idomus fokusas, tada nesunku realiai patikrint kaip ten filtras ir siurbliukas gyvas - tiesiog nuimk nuo ipurshkino magistrales ateinancio kuro shlangute ir ikishes i kokia tuscia bonka ijunk degima (kurt nereikia) jeigu ish jos pyypt benzas tai viskas toj vietoj tvarkoj neverta ardyt tu filtru ir knistis veltui :roll:
horn rašėCOLON Na... nieko nebus, reikes su tavim :drink: , nes kitaip nesusisnekesim :blabla: :alutis:
Seniai reikejo taip sugalvot :D
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)

aurimas2003
Dalyvis
PranešimaiCOLON 61
MiestasCOLON vilnius

Neperskaitytas pranešimas aurimas2003 » 2007 06 28, 16:22

regis beliko tik siurbliujko patikrint- i bonkas nieks nebega.... ir nesigirdi to siurbliuko visai. ar butina baka nuimt kad prie to siurbliuko prieiti?
ir vel per 300lt kainuos sis malonumas :?
mitsubishi eclipse 1g.

Vartotojo avataras
ProXas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 2439

Neperskaitytas pranešimas ProXas » 2007 06 29, 10:37

aurimas2003 rašėCOLONregis beliko tik siurbliujko patikrint- i bonkas nieks nebega.... ir nesigirdi to siurbliuko visai. ar butina baka nuimt kad prie to siurbliuko prieiti?
ir vel per 300lt kainuos sis malonumas :?
palysk ish dugno galo prie benzo bako ten ateina laidai ir shlangutes ten jis ir yra ;)
o kodel 300? 8O ka naudotu nera kas parduotu? :roll:
dar vienas dalykas isitikink kad kalta ne pravodke priesh keisdamas siurbliuka - atsivesk 12V iki varikliuko ir pajunk tiesiai, jeigu mires tada keisk, bet zhinai DSM'us ir ju ligas su laidais... ;)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)

aurimas2003
Dalyvis
PranešimaiCOLON 61
MiestasCOLON vilnius

Neperskaitytas pranešimas aurimas2003 » 2007 06 29, 19:48

palysk ish dugno galo prie benzo bako ten ateina laidai ir shlangutes ten jis ir yra ;)
o kodel 300? 8O ka naudotu nera kas parduotu? :roll:
dar vienas dalykas isitikink kad kalta ne pravodke priesh keisdamas siurbliuka - atsivesk 12V iki varikliuko ir pajunk tiesiai, jeigu mires tada keisk, bet zhinai DSM'us ir ju ligas su laidais... ;)[/quote]
seip sndn is pat ryto ir is kart uzsivede tik pasukus rakteli, bet vistiek meistriukui nuveziau tegu knisasi. sake per diena sutvarkys.... nespejo-priejimas ten priejo tai siaubas kazkoks, pats paziurejau.puse dienos kol varztus tuos sesis atsuko 8O pirmas eclipsis papuole mat :lol: ale kas tik nagus prie jos kisa visi keikesi. uz siurbliuko restauravimo iki 220 praso plius uzdejimas iki 120. tad pa polnai pragramai ir atseis sis malonumas.
mitsubishi eclipse 1g.

Vartotojo avataras
horn
Dalyvis
PranešimaiCOLON 463
SkypeCOLON edgarask.

Neperskaitytas pranešimas horn » 2007 06 29, 20:26

eclipsas dar nieko palyginus su kai kuriais prancuzu "sedevrais" , kur dirzelio pakeitimui reik keltis varikli :roll: Praeita savaitgali draugelio tojota previa'i varikli keitem, na tai niekuo nepaprasciau, nei kad eclipses...

Vartotojo avataras
ProXas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 2439

Neperskaitytas pranešimas ProXas » 2007 07 01, 20:04

horn rašėCOLONeclipsas dar nieko palyginus su kai kuriais prancuzu "sedevrais" , kur dirzelio pakeitimui reik keltis varikli :roll: Praeita savaitgali draugelio tojota previa'i varikli keitem, na tai niekuo nepaprasciau, nei kad eclipses...
mes draugelio laguna tvarkem - nafik niekad su prancuzais daugiau neprasidesiu :lol:
O uzh siurbliuko idejima 120 litu tai blem pagal mane daugokai :roll:
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)

aurimas2003
Dalyvis
PranešimaiCOLON 61
MiestasCOLON vilnius

Neperskaitytas pranešimas aurimas2003 » 2007 07 02, 18:51

mes draugelio laguna tvarkem - nafik niekad su prancuzais daugiau neprasidesiu :lol:
O uzh siurbliuko idejima 120 litu tai blem pagal mane daugokai :roll:[/quote]
gal ir daugoka, bet svarbu kad sutvarke. ten toki tuneli jau buvo israuses kad nebuvo kur jau ir kontaktuotis. ta vari kiaurai pergreze iki metalo net. o priejimas prie siurbliuko tai tikrai problematiskas nenuemus bako :?
mitsubishi eclipse 1g.

Vartotojo avataras
Rector
Dalyvis
PranešimaiCOLON 562
UžsiregistravoCOLON 2007 03 11, 16:11
AutomobilisCOLON Black 2g
SkypeCOLON Rector867767937
MiestasCOLON UK-Southsea, LT-Pnvz
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Rector » 2007 07 02, 20:38

aurimas2003 rašėCOLONmes draugelio laguna tvarkem - nafik niekad su prancuzais daugiau neprasidesiu :lol:
O uzh siurbliuko idejima 120 litu tai blem pagal mane daugokai :roll:
gal ir daugoka, bet svarbu kad sutvarke. ten toki tuneli jau buvo israuses kad nebuvo kur jau ir kontaktuotis. ta vari kiaurai pergreze iki metalo net. o priejimas prie siurbliuko tai tikrai problematiskas nenuemus bako :?[/quote]

O tai 1g ne ten siurblys kaip ir 2g? ash galines sedynes ishimiau per ten prieit galima ;)
Black 2g 420A GS 1996m
Vauxhall Astra 1.7 1999m tdi
Yamaha R6 2003m

aurimas2003
Dalyvis
PranešimaiCOLON 61
MiestasCOLON vilnius

Neperskaitytas pranešimas aurimas2003 » 2007 07 02, 21:30

O tai 1g ne ten siurblys kaip ir 2g? ash galines sedynes ishimiau per ten prieit galima ;)
[quote]
pasirodo skiresi. sedyne galine ir buvau nuemes tikedamas rast prieima prie jo, bet neisdege. tik is apacios pasirodo.
mitsubishi eclipse 1g.

BUTTON_POST_REPLY