Pala pala pala, taigi cia man rodos gana viskas aishq, vazhiavai buvo toks poxt ir uzhgeso taip?
Po to ant benzo nesikuria o ant duju sunkiau bet uzhsiveda ir dega check engine taip?
Pagal mane tai palik ramybeje tu kuro filtra ir vietoj jo ishsitrauk ish oro filtro oro srauto matuokle ir apzhiurek kas ish jos liko. Duodu 90% kad atbulinis smugis ja pazheide. Dujoms ji kaip ir nereikalinga, bet kompas meta klaida kad ji nebeveikia todel dega check engine, o benzas be jos ir neturi veikti
Jeigu ish matuokles like tik idomybes ir skyvytai tai susitvarkyk aukshta itampa mashinoj (na pyplaidzhius, zhvakes) po to sureguliuok dujas normaliai ir tik tada pasikeites matuokle vel drasiai spausk gaza, nes ir kita matuokle ishnesios jeigu shaudymo priezhasciu nepashalinsi

[/quote]
su matuokle viskas ciki ir su naujais laidais ir zvakem kaip 2 men tik vazineju(pagailo pinigu matuoklem tom jau

) jokio sprogimo nebuvo-prie ju buvau jau tiek priprates kad zinodavau kada gazo pedala atleist kad to isvengciau. cia jau bus manau rimciau. tik kad man regis bus su siurbliuku tuo amyn. o gal tik kur nesikantaktuoja- tai knieni nagus ten pries visus tampymus i servisus ikisti. tik kaip ten prie jo prieiti?????
beja uzgeso vaziuojant ant benzo, o ne ant duju.
mitsubishi eclipse 1g.