Gal taip ir turi buti?

na del stabdzhiu gilumo tai nemanau kad kaladeliu pridilimas turetu itakosherkuss rašėCOLON+ nepamiršk kad dar ir kaladėlėm reikia prie disko pridilti.....
Gilumui aišku neturi, bet stabdymo kokykebei ir efektyvumui - taipProXas rašėCOLONna del stabdzhiu gilumo tai nemanau kad kaladeliu pridilimas turetu itakosherkuss rašėCOLON+ nepamiršk kad dar ir kaladėlėm reikia prie disko pridilti.....nors kazhkoks laikas aishq turi praeit kol pilna efektyvuma jos pasieks
Shita vieta man po teisybei yra didzhiausia mistika pasaulyje, bet pats keiciau pora sykiu stabdzhius, sistemos tikrai neatidariau kad oro pakliutu o nuorint reikejo...vaidas rašėCOLON O per kur jis galejo patekt? Sustumi gi cilindriukus tik, to pasekoj padaugeja skyscio bakeli, bet oro per niekur neprigaudo pagal mane.
tai nevazhinek jeigu kaista diskai pastoviai!BeerFreeks rašėCOLONprimeno mano situacija... pakeite viska - o problemu tik daugiau nei buvokaista diskai priekiniai labai labai, atsirado pasaliniu garsu... toks jausmas kad b*b**rankiai keite....