Turbo upgrade
- Nomad
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1978
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 14, 02:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon '98 Tsi AWD
- SkypeCOLON justas.gvozdiovas
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
matai, metalas ten abejoju kad paprastas grudintas plienas, visgi ju darbine temperatura kai jie ikaista iki raudonumo... tai nelabai patikimai atrodytu... bet jei kitos iseities nebutu butu galima bandytjhonis rašėCOLONNu aš irgi buvau susidūręs su panašia problema tik darbe. Tai man vienas šaltkalvis Visagine nutekino tokį amerikanską varžtą kur sriegis ir viskas ten coliais. Tai gal ir čia panašiai galima būtų prasisukt?
o siaip sudejau senus varztus, manau laikys kol surasiu kuom juos pakeist. sian vaziavau prapust(0,6bar), tai su varztais ok, tik jau stockines plasmasines zarnos nebelaiko, arba reiks greitu laiku keist arba kazka galvot. dar per tepalo padavima turbai pradejo sunktis tepaliukas, o ten tokia vieta kai is virsaus neina davezt, tai bandysiu ryt kazka mastyt.
tik dabar toks idomus garsas turbinai puciant- ji svilpia, ko nebuvo su garretu t25. tai idomiai taip

- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
pas mane visos švilpia, o dėl to tepalo padavimo tai tarpinę pakeiskNomad rašėCOLONmatai, metalas ten abejoju kad paprastas grudintas plienas, visgi ju darbine temperatura kai jie ikaista iki raudonumo... tai nelabai patikimai atrodytu... bet jei kitos iseities nebutu butu galima bandytjhonis rašėCOLONNu aš irgi buvau susidūręs su panašia problema tik darbe. Tai man vienas šaltkalvis Visagine nutekino tokį amerikanską varžtą kur sriegis ir viskas ten coliais. Tai gal ir čia panašiai galima būtų prasisukt?
o siaip sudejau senus varztus, manau laikys kol surasiu kuom juos pakeist. sian vaziavau prapust(0,6bar), tai su varztais ok, tik jau stockines plasmasines zarnos nebelaiko, arba reiks greitu laiku keist arba kazka galvot. dar per tepalo padavima turbai pradejo sunktis tepaliukas, o ten tokia vieta kai is virsaus neina davezt, tai bandysiu ryt kazka mastyt.
tik dabar toks idomus garsas turbinai puciant- ji svilpia, ko nebuvo su garretu t25. tai idomiai taip
Pasukau, sake ish lytagros sandeliu pirko:Nomad rašėCOLON tai rasyk viska cia, gal ne man vienam bus naudinga info.
http://www.lytagra.lt/advanced_search_r ... a4c970b5ce
Nebijo tos shlangos nei spaudimo nei tepalo nei karscio (na aishq proto ribose

tik alkuniu dar reikes nes cia tik shlangos

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Nowone
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 840
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 23, 17:01
- AutomobilisCOLON evo V
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
kad neturiu su kuom atlektegisas rašėCOLON Na tikrai idomu, gal atleksi sekmadieni i meeta Vln?

2 Nomad: ka manai apie toki varianta? URL turbo bolts
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
ne problemaa facanas turi tel skamtelk privažiuosiu, su turbinuku pravešiuNowone rašėCOLONkad neturiu su kuom atlektegisas rašėCOLON Na tikrai idomu, gal atleksi sekmadieni i meeta Vln?visas seimos transportas arba isrinktas arba sudauzytas
![]()
parasyk man PM, kad vakare nepamirsciau.
2 Nomad: ka manai apie toki varianta? URL turbo bolts