bildukas pakaboj
bildukas pakaboj
sveiki, pora sykiu teko savo coltuka nugint i kaima, per tokius gan nesmagius keliukus pavazinet, vaziavau kaip imanoma leciau, bet po pirmo pasivazinejimo girdejosi toks duslus "dungt" kai mieste tarkim netycia pagaudavau duobe.. po kito karto jau ir sukant i desine bei pradedant judeti girdisi tokie neaiskus "dungt", perskaiciau visa "ZyXelio" tema taciau man tik paaiskejo, kad greiciausiai bus granatom ragai.. tai va gal patarsit kur vilniuj vest, kad paziuretu pakaba ir jei reikia kokybiskai suremontuotu ? nenoreciau kur mieste rato pamest
, beje aplink ratus kiek viska krutinau, kaip ir tvirtai laikosi..

- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Re: bildukas pakaboj
I granata tai nepanasu, granata traska, o ne dungsi. Sarnyrai gal...drago0on rašėCOLONsveiki, pora sykiu teko savo coltuka nugint i kaima, per tokius gan nesmagius keliukus pavazinet, vaziavau kaip imanoma leciau, bet po pirmo pasivazinejimo girdejosi toks duslus "dungt" kai mieste tarkim netycia pagaudavau duobe.. po kito karto jau ir sukant i desine bei pradedant judeti girdisi tokie neaiskus "dungt", perskaiciau visa "ZyXelio" tema taciau man tik paaiskejo, kad greiciausiai bus granatom ragai.. tai va gal patarsit kur vilniuj vest, kad paziuretu pakaba ir jei reikia kokybiskai suremontuotu ? nenoreciau kur mieste rato pamest, beje aplink ratus kiek viska krutinau, kaip ir tvirtai laikosi..
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Re: bildukas pakaboj
bet jie dar lyg irgi normaliai atrodo.. reiks kur nors nustum, kad suprantanti akis paziuretu..Mantas_V6 rašėCOLON I granata tai nepanasu, granata traska, o ne dungsi. Sarnyrai gal...

na amortikai kaip ir sveiki, juos makaluojant nieko nesigirdi..Kevinas rašėCOLONO gal amortikas? Ar tas "dungt:)" visai ne toks?
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Pas mane dunksėjo per duobes lekiant- tai buvo kaltos stabilizatoriaus traukės
Pakeičiau- dingo dunksėjimas... Bet ten aiškiai matėsi, kad jom amen (sudilusios gumos), kaina 11Lt už vieną
Palįsk po mašina ir vizualiai įvertink viską, o jei nesimato "iš akies"- tai ant stendo papurčius tikrai pasakys, kas ten pas tave dunksi 

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
- kaiser
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 388
- UžsiregistravoCOLON 2006 01 29, 19:55
- AutomobilisCOLON Carisma (žmonos)
- MiestasCOLON Panevėžys
Sorry, bet ikišiu savo trigrašį
Jau kokias 2-3 savaites įdomūs garsai girdisi važiuojant. Spėju kad iš pakabos. Sunku net apibūdint tą garsą - kaukimas kažkoks ir girdisi jis dažniausiai sukant i dešinę. Su kiekviena diena tas "kaukimas" intensyvėja. Aš, kaip su technika nedraugaujantis žmogus, nelabai numanau kas tai galėtų būti. Bet ir labiau su technika draugaujantys pažystami nenumano kas tai. Kaip "dainuoja" priekinis ir galinis guoliai jau žinau - garsas nepanašus
Gal kas pas ką buvo panašių nuotykių?

Jau kokias 2-3 savaites įdomūs garsai girdisi važiuojant. Spėju kad iš pakabos. Sunku net apibūdint tą garsą - kaukimas kažkoks ir girdisi jis dažniausiai sukant i dešinę. Su kiekviena diena tas "kaukimas" intensyvėja. Aš, kaip su technika nedraugaujantis žmogus, nelabai numanau kas tai galėtų būti. Bet ir labiau su technika draugaujantys pažystami nenumano kas tai. Kaip "dainuoja" priekinis ir galinis guoliai jau žinau - garsas nepanašus

Senai, senai: Eclipse 1G
žmonos: EX Carisma 1.8 85kW
pas mane buvo toks geras kaukimas, pradeda kaukti is niekur arba sukant i desne. Rankini patraukdavau dingdavo, poto vel kartais atsirasdavo, kol viena diena pradejo gerai kaukaliot. Priejau prie galinio rato ir jauciu siluma, tai ranka prielieciau ir nusideginau. Pasirodo suporto cilindriukas uzsikirtes buvo ir klinijo. Tai 5 val darbo su plaktuku ir dabar kai jau viskas gerai.kaiser rašėCOLONSorry, bet ikišiu savo trigrašį![]()
Jau kokias 2-3 savaites įdomūs garsai girdisi važiuojant. Spėju kad iš pakabos. Sunku net apibūdint tą garsą - kaukimas kažkoks ir girdisi jis dažniausiai sukant i dešinę. Su kiekviena diena tas "kaukimas" intensyvėja. Aš, kaip su technika nedraugaujantis žmogus, nelabai numanau kas tai galėtų būti. Bet ir labiau su technika draugaujantys pažystami nenumano kas tai. Kaip "dainuoja" priekinis ir galinis guoliai jau žinau - garsas nepanašus![]()
- kaiser
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 388
- MiestasCOLON Panevėžys
Ne, ratas neįkaitęs. Jau buvo kartą priekyję suportas užsikirtęs, tai šįkart iškart puoliau žiurėti ar šis ratas nekaista.Hgs rašėCOLON pas mane buvo toks geras kaukimas, pradeda kaukti is niekur arba sukant i desne. Rankini patraukdavau dingdavo, poto vel kartais atsirasdavo, kol viena diena pradejo gerai kaukaliot. Priejau prie galinio rato ir jauciu siluma, tai ranka prielieciau ir nusideginau. Pasirodo suporto cilindriukas uzsikirtes buvo ir klinijo. Tai 5 val darbo su plaktuku ir dabar kai jau viskas gerai.
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
apziurek gerai padangas, gal krantai jau pareinai vienai ish ju. Pas mane Toyotikej kaukimas buvo kai jau kordas buvo pradejes lyst lauk, tai i servisa jau atvaziavau su visa barzda ish padangos ishlindusia, labai jau juokes ten meistreliai visi ir kviete visus pasiziuret kaip imanoma padanga sudrozht, man beliko apsimest, kad as menininkas.kaiser rašėCOLONSorry, bet ikišiu savo trigrašį![]()
Jau kokias 2-3 savaites įdomūs garsai girdisi važiuojant. Spėju kad iš pakabos. Sunku net apibūdint tą garsą - kaukimas kažkoks ir girdisi jis dažniausiai sukant i dešinę. Su kiekviena diena tas "kaukimas" intensyvėja. Aš, kaip su technika nedraugaujantis žmogus, nelabai numanau kas tai galėtų būti. Bet ir labiau su technika draugaujantys pažystami nenumano kas tai. Kaip "dainuoja" priekinis ir galinis guoliai jau žinau - garsas nepanašus![]()
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- kaiser
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 388
- MiestasCOLON Panevėžys
Na nePliustas rašėCOLON apziurek gerai padangas, gal krantai jau pareinai vienai ish ju. Pas mane Toyotikej kaukimas buvo kai jau kordas buvo pradejes lyst lauk, tai i servisa jau atvaziavau su visa barzda ish padangos ishlindusia, labai jau juokes ten meistreliai visi ir kviete visus pasiziuret kaip imanoma padanga sudrozht, man beliko apsimest, kad as menininkas.