Nesamone. Arba tu blogai parasei arba blogai tam autoservise pasake. Mano europinis ir prasideda 4MB.zemius rašėCOLONSen pardej norejau pirkt daliu savo 1G, daviau registracijo dokus kad pagal numeri rastu, paziurejo, sako, o amerikonas. Bet gi pas mane europine, tokia kaip pas dauguma, dar parodziau per langa. Nu sako kodas tai amerikono, atseit amerikono kodas prasideda 4MB..., o europinio JMB...Pas mane 4MB. Tai kaip cia suprast, ar gali taip but
viskas gerai nepanikuokitzemius rašėCOLONSen pardej norejau pirkt daliu savo 1G, daviau registracijo dokus kad pagal numeri rastu, paziurejo, sako, o amerikonas. Bet gi pas mane europine, tokia kaip pas dauguma, dar parodziau per langa. Nu sako kodas tai amerikono, atseit amerikono kodas prasideda 4MB..., o europinio JMB...Pas mane 4MB. Tai kaip cia suprast, ar gali taip but
papildau:Nowone rašėCOLONPas amerikonus antras simbolis visada buna E, P arba A, (Eagle, Plymouth, Mitsubishi), su tokiu VIN'u buvo visi USDM. Bet pradzioj pas juos irgi 4, kas reiskias US.
maniskis europietis, o prasideda 4MB. Bet dar niekur neradau info kaip issiaiskint non USDM vin kodus![]()
paziurekit kokiam ebay ar kituose USA aukcionuose vin'us DSM, pas visus antras simbolis bus viena is tu tryju raidziu
tik prasau nelazdavokit kad nezinauDrumbash rašėCOLONmana klipsas buva dsm, bet uzskaite kaip euro ir 4mb prasidejo