Be to tu masinu yra dar mazai. O kodel gal zinote? Kaune kiek teko vazineti nei karto nesusitikau.

as tai remciaus tuo kad tokius vienaturius perka zmones jau amziuje o tokie dazniausiai pasitiki opel vw audi ir mers auto vnz vakaru europaSanija rašėCOLONTema gal ir neišsisėmė, as pvz noreciau dar daug apie ja suzinoti, kadangi tai pirma masina man taip patikusi ir sudominusiBet nenoriu ne vietoj ir nelaiku ka pasakyti....
Be to tu masinu yra dar mazai. O kodel gal zinote? Kaune kiek teko vazineti nei karto nesusitikau.
As kiekviena diena nevazineju. Gyvenu prie darbo.Sanija rašėCOLONAs ir dabar esu centreAdata rašėCOLONNu siandiena vaziavau![]()
Kauno centre ne viena vazinejaBet kiek teko vaziuoti centras/ namai neteko galimybė matyti nei vienos . oOkaip tavo mėlyna tai is vis dar gyvai nemaciau
Todel, kad viska susirenka pigesnis Renault Scenic. Kaip nauja masina Scenikas skaitesi klases lyderis, del salono transformacijos, komplektacijos ir kainos.Riebus rašėCOLONo tai kodel ju mazai tada siauliuosia isvis vos kelis esu mates ir tie gal tik pravaziavimuSanija rašėCOLONNemanau, kad esmė tame , kad jis vienatūris.
Man asmeniškai, ji joks ne minivenas, gal tik tai grupei priklauso. Aš sakau kaip man atrodo, o is tikruju gal taip nera.ProXas rašėCOLONMan tik vienas klausimas. Kazhkaip labai keistai atrodo minivenai praktishkai, bet su 1.3 varikliu. uzhtenka jam dinamikos pasikrovus vazhiuojant?
Kai pirkau buvo su priesrukinemral-69 rašėCOLONgamintojas rekomenduoja kas ~80 tuks.km intervalu.woopsas rašėCOLONO dar norejau paklausti kas kiek pagal dokumentus reikia keisti pagrindini dirza?
ps. woopsai, jau kai pirkai nebuvo priesrukiniu ir taip buvo uztaisytos skyles priesrukiniams zibintams ?
nelabai ash gaudausi tose zhymejimuose jeigu man nes sedanas ar hechbekas tada minivenas - atleiskit kaimieciuiSanija rašėCOLON Man asmeniškai, ji joks ne minivenas, gal tik tai grupei priklauso. Aš sakau kaip man atrodo, o is tikruju gal taip nera.
O pasikrovus aš dar nevažiavau. Pabandysiu savaitgalį pasikrauti