Beje kaladeles minsktos ar kietos - sako apie tai ar greiciau keisi kaladeles, ar sekanciam keitime kartu su kaladelem (ilgiau islaikiusiom) keisi ir stabdziu diskus. Su minkstom kaladelem - kaladeles ir eina - diskas maziau kencia.alfa-moda rašėCOLONMan greitai ateis metas, kai reikes keisti stabdziu kalodeles, kokiu firmu produkcija yra optmaliausia kainosir kokybes atzvilgiu?
Man rekomendavo rinktis minktas stabdymo kolodeles firmos Raicam, ar kas nors girdejo apie tokia firma?
As todel ir turejau omeny minsktas, kad stabdziu diskai brangiau kainuoja nei kaladelesalfa-moda rašėCOLONTaia ir taip po triju kakadeliu komplektu keitimo reiki kesiti diskus, be to minkstesnens maloniua stabdo, nu ir px kad reikia jas greiciau keisti, ant stabdziu taupyti negalima
nu tokiam kaip mano ramiam vairavimu manau standartines kaladeles kuo puikiausiai tiktu, as nei gonscikas nei lakunas, o kaip bet koks eilinis pilietis vazineju miesto gatvemisDonix rašėCOLONjep sport kalades kad stabdytu reik ikaitinti, tai per ashilimo rata atkreipkit demesi dauguma isibegeja vel stabdo vel isibegeja vel stabdo...)) dar ir pavingiuoja kaip dirti
))) nacia jadangikes apshildo
))
Su ponais profesoriais neiprates gincitisLince rašėCOLONNa ir gerai kad vazineji gatvemis.
Ir nebutinai reikia pastoviai lakstyt tam kad deti ssportines kalades ir diskus.
Paprasciausiai kai vazineji ramiai kaladeles gali but ir medines
Bet kartais buna uzeina bizas ir prasinesi su vejeliu per miesta ar siaip kokioje trasoje, pliu sdar nepamirsk slalomo. va tada ir pajusi ka reiskia sportiniai diskai ir kalades, perkaitusios kaladeles nebestabdys taip kaip reikia, o diskas perkaites susikraipys ir turesi dideli meslo gabala, reiks keisti diskus su kaladem, arba vazinet su musanciu vairu.
Sportiniai diskai ir kalades atlaiko didesniu stemperaturu pokycius. Uztat esi ramus ir ekstemaliose situacijose.
Tai rankinio stabdzio kaladeles tinka bet kokios, nes retai jas naudoji ir nelabai perkaisti gali. Visai kas kita su priekinemis kalademis kurios gauna didziausia kruvi.taxistas rašėCOLONO man buvo kad nuejo rankinio kaladeles. O musu provincijoj mitsiui detales veza pagal uzsakyma. Tai atvezdavo ne tas pastoviai. Atsibodo. Nuemiau kalades, nuvaziavau i parduotuve, issirinkau trinkeles, priklijavau ir