Prapuola gazas ....
- pervx
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1561
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 10, 23:34
- AutomobilisCOLON Mitsubishi eclipse 96m.
- SkypeCOLON pitaciokx
- MiestasCOLON Vilnius
Prapuola gazas ....
Sveiki turiu siokia tokia beda su 1G,prapuola gazas,ijungi kokia nors sajba,spaudi gaza o masyna lik kas is paskos laikitu koks kranas.tipo ner tokio grejcio labaj jau viskas letai ir ,garsas tada buna kazkoks uzdaras ir lik ne visi cilindrai dirbtu o poto kai biski issibeges tai kaip kulka sauna,tipo is kazkur istrauktas kamstukas.Kur beda? filtras kejstas ... toliau nzn kur ka ziuret... 

Mitsubishi Eclipse 1G 199.... 2.0 Dohc .... Parduota
Mitsubishi Eclipse 2G GSTParduota
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
pas mane irgi panasus bajeris bet tik pirma pavara numini dugna taip lyg negautu kasko variklis palengva pakol iki 3 issuka o poto jau egegegeiiii tik spek stabdytpervx rašėCOLONnea apsukos nekyla:) todel ir sakau jausmas kad masyna kazkas laiko, o poto kaip raketa ir isibegeja,kame galas?

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
stebuklu nebuna buna tik netvarkigna technika
cia bus arba degimas arba oro/kuro padavimas manuoju atveju kai oro padavimas tvarkoi lieka kuro padavimas bet jis labai retai kada knisa prota tai lieka degimas jis gali kenteti del daugelio atveju zinoma ir del karscio kai pakilo aplinkos temp pakito ir el daliu darbas gali prasidet grybavimai
cia bus arba degimas arba oro/kuro padavimas manuoju atveju kai oro padavimas tvarkoi lieka kuro padavimas bet jis labai retai kada knisa prota tai lieka degimas jis gali kenteti del daugelio atveju zinoma ir del karscio kai pakilo aplinkos temp pakito ir el daliu darbas gali prasidet grybavimai

- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
o kokios zvakes kad pakeistos nieko nereiskia manosiso irgi pries pusmeti bet sh belenkokios sudetos o ir zvaklaidziai lievipervx rašėCOLONtai mano zvakes tvarkoj pakeisti pries 6 meniesius,Matosas rašėCOLONpas mane panašiai buvo su sx'u, šiaip pasikeičiau žvakes padėjo

- pervx
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1561
- SkypeCOLON pitaciokx
- MiestasCOLON Vilnius
Aj nzn ka cia su ta masyna ir daryt b... nemaziuoja man ir wsioRiebus rašėCOLONo kokios zvakes kad pakeistos nieko nereiskia manosiso irgi pries pusmeti bet sh belenkokios sudetos o ir zvaklaidziai lievipervx rašėCOLON tai mano zvakes tvarkoj pakeisti pries 6 meniesius,

- zixelis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1322
- UžsiregistravoCOLON 2006 05 09, 21:15
- AutomobilisCOLON walking
- MiestasCOLON East London
tu tik nepradek parintis aksciau laiko, nvezk pas koki meistra, paziures paaiskins, neskubek daryt isvadupervx rašėCOLONAj nzn ka cia su ta masyna ir daryt b... nemaziuoja man ir wsioRiebus rašėCOLON o kokios zvakes kad pakeistos nieko nereiskia manosiso irgi pries pusmeti bet sh belenkokios sudetos o ir zvaklaidziai lievivaziuoji trasoj apsukos kazkur 2500 pradeda trykcioti,duodi daugiau gazo jinai dar labiau trukcioja.O poto sustoji kur be pavaros duodi gazo tai tachometras net ne pakyla o gazas dugnas! krc nesamone cia su tom masynom
[away]
- pervx
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1561
- SkypeCOLON pitaciokx
- MiestasCOLON Vilnius
tai gi rasiau jau kad sakiau kaip ir o jis man:diagnostika nieko ne rodos,iskas tvarkingai!as jam sakau masyna nevaziuoja gaza spaudi dugno o tachometras vos pakyla!nu jis sako vazinek tol kol uzsidegs lempute check engine.o kitaip nieko nzn sako viskas tvarkingaj kompas nieko nerodo ;/