Visi klausimai apie Mitsubishi modelius, nesusiję su jų remontu
-
zixelis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1322
- UžsiregistravoCOLON 2006 05 09, 21:15
- AutomobilisCOLON walking
- MiestasCOLON East London
Neperskaitytas pranešimas
zixelis » 2007 05 17, 19:25
nu bet tu ir parenki nuotraukas

[away]
-
egisas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4746
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 09, 03:00
- MiestasCOLON Palanga
egisas » 2007 05 17, 19:41
Apdailos kokybe baisi

'91 eclipse GST
'01 PS GTI
'03 307SW HDI
-
tomykas_
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 11
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 17, 00:42
tomykas_ » 2007 05 17, 19:49
zixelis rašėCOLONnu bet tu ir parenki nuotraukas

ta prasme?
egisas rašėCOLONApdailos kokybe baisi
galetum konkretizuoti?
-
egisas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4746
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 09, 03:00
- MiestasCOLON Palanga
egisas » 2007 05 17, 20:30
tomykas_ rašėCOLONzixelis rašėCOLONnu bet tu ir parenki nuotraukas

ta prasme?
egisas rašėCOLONApdailos kokybe baisi
galetum konkretizuoti?
Na ilipau i masina, apciupinejau apdailos ivairias detales ir visa kita, tai salono pagaminimo kokybe mano 90m eclipses kur kas geresne. Gal komplektacija tokia pasitaike, variklis buvo 3L.

'91 eclipse GST
'01 PS GTI
'03 307SW HDI
-
Ruffian
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 733
- UžsiregistravoCOLON 2006 01 08, 21:45
- MiestasCOLON Alytus
-
CONTACTCOLON
Ruffian » 2007 05 17, 20:31
va toj antroj,tavo parodytoj nuotraukoj,tai labai rimtas variklis.speju + -apie 350 hp,GTS'o atmosferinis variklis is saves jau yra stiprus ir tikrai galingas,o su turbo kit'u ir visais kitais modais ar superchargeriu isvis zveris turetu but.
You can get much farther with a kind word and a gun than you can with a kind word alone.
-
Ruffian
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 733
- MiestasCOLON Alytus
-
CONTACTCOLON
Ruffian » 2007 05 17, 20:33
3G eclipses apdaila pigi ir nekokybiska yra.3G GTS eclipses apdaila gera,oda gera ir kokybiska,paneles tarpai visur labai gerai suleisti,plasmases skiriasi nuo visu kitu 3G eclipsiu,tiburono vidus labai pigus,ir bent jau man asmeniskai,tikrai negrazus.
You can get much farther with a kind word and a gun than you can with a kind word alone.
-
tomykas_
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 11
tomykas_ » 2007 05 17, 20:48
Ruffian rašėCOLONva toj antroj,tavo parodytoj nuotraukoj,tai labai rimtas variklis.speju + -apie 350 hp,GTS'o atmosferinis variklis is saves jau yra stiprus ir tikrai galingas,o su turbo kit'u ir visais kitais modais ar superchargeriu isvis zveris turetu but.
tai kad antroj mano nuotraukoj yra paprastas 2.7 variklis tiburono, su turbo kitu. bet tai neesme. as tik norejau parodyt kad varikliai panasiai atrodo... tai kaip ten del to panasumo?!
Ruffian rašėCOLON3G eclipses apdaila pigi ir nekokybiska yra.3G GTS eclipses apdaila gera,oda gera ir kokybiska,paneles tarpai visur labai gerai suleisti,plasmases skiriasi nuo visu kitu 3G eclipsiu,tiburono vidus labai pigus,ir bent jau man asmeniskai,tikrai negrazus.
gaila nemaciau GTS apdailos.. bet tiburono vidus uz GT man grazesnis. o kuo skiriasi GT nuo GTS?
-
Ruffian
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 733
- MiestasCOLON Alytus
-
CONTACTCOLON
Ruffian » 2007 05 17, 20:59
tomykas_ rašėCOLONRuffian rašėCOLONva toj antroj,tavo parodytoj nuotraukoj,tai labai rimtas variklis.speju + -apie 350 hp,GTS'o atmosferinis variklis is saves jau yra stiprus ir tikrai galingas,o su turbo kit'u ir visais kitais modais ar superchargeriu isvis zveris turetu but.
tai kad antroj mano nuotraukoj yra paprastas 2.7 variklis tiburono, su turbo kitu. bet tai neesme. as tik norejau parodyt kad varikliai panasiai atrodo... tai kaip ten del to panasumo?!
Ruffian rašėCOLON3G eclipses apdaila pigi ir nekokybiska yra.3G GTS eclipses apdaila gera,oda gera ir kokybiska,paneles tarpai visur labai gerai suleisti,plasmases skiriasi nuo visu kitu 3G eclipsiu,tiburono vidus labai pigus,ir bent jau man asmeniskai,tikrai negrazus.
gaila nemaciau GTS apdailos.. bet tiburono vidus uz GT man grazesnis. o kuo skiriasi GT nuo GTS?
jo dabar matau,kad nepazejau atidziau,bet vizualiai jis labai panasus i GTS.ir tavo nuotraukoj tas variklis su turbina yra.
-
tomykas_
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 11
tomykas_ » 2007 05 17, 21:01
Ruffian rašėCOLONtomykas_ rašėCOLON
jo dabar matau,kad nepazejau atidziau,bet vizualiai jis labai panasus i GTS.ir tavo nuotraukoj tas variklis su turbina yra.
taip, tai as ir klausiu ar gali buti taip kad variklis tas pats tik galva mazesne uzdeta aceit kazkur taip girdejau...
tai kuo skiriasi GT nuo GTS??
-
Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 28, 03:00
- AutomobilisCOLON Acura RSX Type-S
- MiestasCOLON Alytus
Nasas » 2007 05 17, 21:37
tomykas_ rašėCOLON
tai kuo skiriasi GT nuo GTS??
tuo kad pas GTS daugiau privalumu tokiu kaip TCL, daugiafunkcinis vairas ir t.t plius 5 arba 10 AG daugiau uz GT ( ziurint ar GT Fed ar Cali spec yra) del didesnio suspaudimo laipsio ir kitokio intake'o .
RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
-
Ruffian
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 733
- MiestasCOLON Alytus
-
CONTACTCOLON
Ruffian » 2007 05 17, 22:02
GTS mechanine deze skiriasi kardinaliai nuo visu kitu 3G modeliu,pradedant performancu,baigiant vidaus apdailos kokybe ir stipriais stabdziais su ABS ir EBD.
va parases buvau kazkada buvau aprasyma, kai turejau GTS,pasiskaityk.
http://www.pagreitis.lt/mitsubishi/ecli ... 070001.htm
-
Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 18, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer EVO IV [JDM]
- MiestasCOLON Vilnius
-
CONTACTCOLON
Donix » 2007 05 17, 22:59
kibironas?
-
rs_matrix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 956
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 27, 22:45
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 2G
- MiestasCOLON vln
rs_matrix » 2007 05 17, 23:18
Donix rašėCOLONkibironas?
100% tiesa, nevaliska man ta auto, klipsas irgi ne pasaka, bet ner ka lygint su tuo kibiru. Na zinoma dar daukas priklauso nuo komplektacijos, bet vistiek man eclipse zmoniskesne masina...
2G Eagle Talon ESi
-
Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
Riebus » 2007 05 17, 23:48
rs_matrix rašėCOLONDonix rašėCOLONkibironas?
100% tiesa, nevaliska man ta auto, klipsas irgi ne pasaka, bet ner ka lygint su tuo kibiru. Na zinoma dar daukas priklauso nuo komplektacijos, bet vistiek man eclipse zmoniskesne masina...
tai va kai masinos nezinai tai ir negali nieko sakyt todel mano galva tiburonas man nepasisikes o 3g gaidys totalus ir atrodo tikrai gaidiskai

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
-
rs_matrix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 956
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 27, 22:45
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 2G
- MiestasCOLON vln
rs_matrix » 2007 05 17, 23:59
Riebus rašėCOLONrs_matrix rašėCOLON
tai va kai masinos nezinai tai ir negali nieko sakyt todel mano galva tiburonas man nepasisikes o 3g gaidys totalus ir atrodo tikrai gaidiskai

kaip jau rasiau, tai mano asmenine nuomone

2G Eagle Talon ESi