s-90
Hertz neblogi,tik del konkretaus modelio nepatarsiu,nes nesu susidures su sia firmaRector rašėCOLONO kokios firmos patartum imti? gal ka gero matai autoplius? kaip Hertz?

O siaip,tokiais klausimais geriausia butu apsilankyt: http://www.i-klubas.lt/forum

Audi A3 1.8T 
Mitsubishi Carisma 1.8 GLX :sold:

Mitsubishi Carisma 1.8 GLX :sold:
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
kas sneka sekspertai tai hertz labai graziai groja ir islaiko didesni garsa bet negraziai groja tyliai neatkuria visu garsuRector rašėCOLONO kokios firmos patartum imti? gal ka gero matai autoplius? kaip Hertz?
o bet taciau kadangi as muzika tik garsiai klausau tai hertz komponentai man laaabai patinka ir jau ne pirmi metai perku tik sios firmos produkcija
Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- pelioks
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1113
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 21, 03:00
- MiestasCOLON Kaunas-Biržai
- CONTACTCOLON
tai sakai, priekurtisRiebus rašėCOLONkas sneka sekspertai tai hertz labai graziai groja ir islaiko didesni garsa bet negraziai groja tyliai neatkuria visu garsuRector rašėCOLONO kokios firmos patartum imti? gal ka gero matai autoplius? kaip Hertz?
o bet taciau kadangi as muzika tik garsiai klausau tai hertz komponentai man laaabai patinka ir jau ne pirmi metai perku tik sios firmos produkcija

Eclipse'93 + 1 kaušas, kurie kartais dirb kartais ne.. ir nevelnio neparyši
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)
O kuom tu tiek RMS maitinsi?Rector rašėCOLONProXas gal gali patart. Noriu daryt suba. o i ta deze geriau det viena 30cm galinga (na maciau uz 600lt pionieer 1000wRMS), ar 2 tarkim tokio pat diametro po 500w RMS? kaip geriau?

Del pioneeriu tai girdejau kad nelabai jautrus. Pas man Hertz yra ES300 paprastutis uzhdaroj dezhej. Ka ash zhinau teduodu jam 200RMS nuo stipriako, nors jis siaip 350RMS turetu ishgrot, bet kad ir taip pasigarsinus jau smarkiai per daug boso gaunasi - galva momentaliai isiskauda, todel prisukes ash ji dar vazhineju. Jeigu Kaunas ne beda galim susitikt paklausysi kaip skamba, kai kuriems nepatinka uzhdara dezhe, man kazhkaip nieko, bet mastau eksperimento delei persidaryt pazhiuret kaip su faziku jis pumpuos

Dar vienas dalykas, tie dideli subai laaabai veluojantys bent kokios firmos, draugelis Alpine turi SWR 15" tai nafik uzhdaroj dezhej (greiciausioj) vistiek velavimas jauciasi ir jau tenka zhaist su laiko korekcijom, o ten tamsokas mishkas

Taip kad ko gero jeigu jau tikrai nori ishsidauzhyt langus tai geriau du mazhesnius montuoknegu viena dideli

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Rector
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 562
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 11, 16:11
- AutomobilisCOLON Black 2g
- SkypeCOLON Rector867767937
- MiestasCOLON UK-Southsea, LT-Pnvz
- CONTACTCOLON
Proxas galvoju apie toki
http://www.autoplius.lt/pirkejams/skelb ... a&id=40066 maza vieno? man patinka kaina jo nebrangus 

Black 2g 420A GS 1996m
Vauxhall Astra 1.7 1999m tdi
Yamaha R6 2003m
Vauxhall Astra 1.7 1999m tdi
Yamaha R6 2003m
Labai gerai Dzhedajus atsakeRector rašėCOLONProxas galvoju apie tokihttp://www.autoplius.lt/pirkejams/skelb ... a&id=40066 maza vieno? man patinka kaina jo nebrangus

Boshmanai ... na yra bosmanai - bek ir rek

Beje siandien va grizau ish dvi dienas trukusio maratono Alytuje garso varzhybose. Tai pasirodo kad ash nieko apie kokybiska muzona neishmanau praktishkai

Buvo ten ir tokiu kur tris poras koaxialu boshmanu i priekines dureles susimontuoja, pilna palange elipsiu ir milzhinishkas subas (o dar geriau kuo daugaiu ju) bagazhnike... Nu nei jie kokybes parode nei slegio, tik tiek kad durnas blondines traukia, bet klausyt nera ko

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
iki 1kLt gali d-klases monobloka pasimt. girdejau nemazai neblogu atsiliepimu apie vat sitoki daikta http://www.milgreta.lt/product_info.php ... 12f2027236
bet pats nesu girdejes, tai nieko negaliu tikslaus pasakyt, na o bet taciau zadu pats isigyt.
o siaip buvau rades skelbimuose naujus JBL monoblokus po 800lt ir MTXaudio monoblokus po 750lt. manau kad is ju jau galima ir kokybes bandyt isgaut o ne tik kad atidauzytu kepenis.
P.S. viesai pasakyta didziausia nesamone yra laikoma asmenine nuomone, todel stipriai nemuskit.
bet pats nesu girdejes, tai nieko negaliu tikslaus pasakyt, na o bet taciau zadu pats isigyt.
o siaip buvau rades skelbimuose naujus JBL monoblokus po 800lt ir MTXaudio monoblokus po 750lt. manau kad is ju jau galima ir kokybes bandyt isgaut o ne tik kad atidauzytu kepenis.
P.S. viesai pasakyta didziausia nesamone yra laikoma asmenine nuomone, todel stipriai nemuskit.
- Andriuha
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1913
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 21, 18:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse 2G
- SkypeCOLON Chuligan.as
- MiestasCOLON Kaunas yra Kaunas !
- CONTACTCOLON
del blondiniu gi vertaProXas rašėCOLONLabai gerai Dzhedajus atsakeRector rašėCOLONProxas galvoju apie tokihttp://www.autoplius.lt/pirkejams/skelb ... a&id=40066 maza vieno? man patinka kaina jo nebrangus
Boshmanai ... na yra bosmanai - bek ir rek![]()
Beje siandien va grizau ish dvi dienas trukusio maratono Alytuje garso varzhybose. Tai pasirodo kad ash nieko apie kokybiska muzona neishmanau praktishkaiKosminiu aparatu pridare yra zhmones (tiesa labiausiai kosminiai ne lietuviu buvo).
Buvo ten ir tokiu kur tris poras koaxialu boshmanu i priekines dureles susimontuoja, pilna palange elipsiu ir milzhinishkas subas (o dar geriau kuo daugaiu ju) bagazhnike... Nu nei jie kokybes parode nei slegio, tik tiek kad durnas blondines traukia, bet klausyt nera ko

VW Golf 1.8 Sold
BMW 318i Sold
Mitsubishi Eclipse 2.0 2G ReD & Black Sold
VW jetta 2.0 Black Sold
BMW 318 Tds Sold
Bmw 1.8iS Sold
VW Bora 1.9 TDI 96 kw 2003 m
BMW X5 3.0D
---------------------------
BMW 318i Sold
Mitsubishi Eclipse 2.0 2G ReD & Black Sold
VW jetta 2.0 Black Sold