pamastymai apie eagle talon varikli
- rs_matrix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 956
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 27, 22:45
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 2G
- MiestasCOLON vln
pamastymai apie eagle talon varikli
Taigi iskilo man tokia dilema, pabirejo manojo talono siek tiek varikliukas, servise kuriame, bande ji sutvarkyti, mane uzparino, kad neverta jo tvarkyti, tipo sukisiu 3-4 klt, geriau pirkti kita. Taigi man kilo tokie pamastymai, antkiek turetu buti ledinis variklis po tokio variklio tvarkymo uz tokia suma? Ant kiek realu surasti 420A varikliuka ant Lietuvos zemes,kuris butu nesudroztas, cia juk ne koks pasatas ar bulka kuriu motorai vos ne ant kiekvieno kampo voliojas. Ir dar toks pamastymas, ar imanoma i ESi ideti TSi varikli, ta prasme turbinini, ar daug pakeitimu auto reikia, kad ji butu galima normaliai sukisti, ar sankaba ir pavaru deze laikytu. Na manau kad toki varikli isvis nerealu surasti, klausiu tik siaip del idomumo ir tam atvejui jei tikrai reiktu ieskotis kito varikliuko
2G Eagle Talon ESi
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Nelabai isivaizduoju ka daryti stock varikliui, kad 3-4k litu kainuotu remontas...
Vozhtuvus pakeisti (jei tau dirzhas truko ar pershoko), zhiedus ir t.t. nekainuos tikrai tiek...
Varikli nenauja susirasi ir pasikeisi sakykim uzh 1-1.5k litu, bet i jo vidu gi neilisi, gali uzhdrozhta lygiai taip pat gauti.
Manau keisk servisa geriau.
Vozhtuvus pakeisti (jei tau dirzhas truko ar pershoko), zhiedus ir t.t. nekainuos tikrai tiek...
Varikli nenauja susirasi ir pasikeisi sakykim uzh 1-1.5k litu, bet i jo vidu gi neilisi, gali uzhdrozhta lygiai taip pat gauti.
Manau keisk servisa geriau.
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- rs_matrix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 956
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 27, 22:45
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 2G
- MiestasCOLON vln
vat ir as taip manau, man tu 140 zvengunu pilnai uztenka, o del turbininio variklio tik del smalsumo domejausi. Kai man pasake suma remonto nezinojau verkti ar juoktis, apstulbino. Na bet ir varikliui yra ka daryti, trukus tarpine, tusola i tepalus varo, tipo galvai ragas, su starteriu kazkas neto, o delko nesikuria net nenustate. Visa tai degnozavo, bet kas keisciause tvarkyti neapsieme, tipo daug vargo, ieskot detales ir t.t.
Isitikinau, kad jie tikri sudarankiai. Nedarysiu skubotu isvadu, kol kitur man patvirtins ar paneigs tuos gedimus
Isitikinau, kad jie tikri sudarankiai. Nedarysiu skubotu isvadu, kol kitur man patvirtins ar paneigs tuos gedimus
2G Eagle Talon ESi
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
tsi neikisi antraip variklis stovi o ir neverta
ziurek kas parejo negali but sveikas variklis pabertas ir neveikt jei neveikia reikia zet kompa arba elektra arba kura
tau tinka nuo neonu varikliai arba kitu masinu kur stovi chryslerio gamybos 420A
taip kad perrinkt toki varikli turetu kainuot apie 1500 lt kapitaliai zinoma jei netygi ir pats ieskais daliu tik auksaranki turek kuris ne tik pagal principa dirba o zino ar buvo susidures su siuo varikliu o ne masina
ziurek kas parejo negali but sveikas variklis pabertas ir neveikt jei neveikia reikia zet kompa arba elektra arba kura
tau tinka nuo neonu varikliai arba kitu masinu kur stovi chryslerio gamybos 420A
taip kad perrinkt toki varikli turetu kainuot apie 1500 lt kapitaliai zinoma jei netygi ir pats ieskais daliu tik auksaranki turek kuris ne tik pagal principa dirba o zino ar buvo susidures su siuo varikliu o ne masina

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
siauliuose zinau nebloga, bet ne vilniuj... sekmes ieskantrs_matrix rašėCOLONTai vat dbr ir ieskau tokio meistriuko, gal kas pazystat toki, esat susidure ir turit kontaktus, bukit geri, parekomenduokit, skolingas neliksiu![]()
![]()
Paskutinį kartą redagavo 1 Tomas. Iš viso redaguota 2007 kartus.
Mitsubishi Eclipse, 94'
- `Tadas`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1032
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 08, 11:37
- AutomobilisCOLON Eclipse 2G
- MiestasCOLON Vilnius
Kad jam Vilniuj reikia turbutzvaigzdes_krenta rašėCOLONsiauliuose zinau nebloga, bet ne kaune... sekmes ieskantrs_matrix rašėCOLONTai vat dbr ir ieskau tokio meistriuko, gal kas pazystat toki, esat susidure ir turit kontaktus, bukit geri, parekomenduokit, skolingas neliksiu![]()
![]()

Mitsubishi Eclipse 2G GS Juoda
Honda CBR 600cc F4i
Honda CBR 600cc F4i