MhmSky rašėCOLONAi plem, gaila man ju, kazkokias nesamones is masinu prisidareviena kita tokia grazesne is ju nariu
Jau ir antros durys ale lambo styleAndriuha rašėCOLONtai del duru tai jauciu vienas vazineja tai per kur jis islipa zmones net negalvoja kad kitos paprastai atsidaro bet primetu kaip kokia chebra stovi jis atvaziuopja prie parduotuves su pana ir jis pasikelia duris o pana paprastai atsidaro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cia is autogido man atrodo.. nzn.. kiti tikrai puikiai pasidaro ir graziai atrodo ir pan. bet sita GT man atrodo kaip nebaigta dazyti kaip ka tik pakeistos dalys...Andriuha rašėCOLONKevinai cia Lietuvoje tokai vazineja nes nedaziuriu numeriu???? seip nezinau gal visai ir nieko bet jau dabar darosi nuvalkiota sitas reikalas nes jei jau stilingas tai vat juodas kapotas stogas....
butu tikrai grazu su normaleis volais kokiais 18-19 ir tokiais jau gana ispudingo dizaino. o dabar eilinis bandymas ishsiskirti ish minios nu jei dar pasistengs kazka padaryt idomesnio visai gerai galetu atrodytKevinas rašėCOLONgal ir ne antitiuningas bet vistiek labai lievai atrodo: