Kas cia per masina ?63 KW rašėCOLON ..esu matęs vakumo sugniuždytą asenizacinės mašinos...

Kas cia per masina ?63 KW rašėCOLON ..esu matęs vakumo sugniuždytą asenizacinės mašinos...
tai toks nelabai kvepiantis mašiniukas kuris išsiurbia kanalizacijos ir lauko tualetu duobesEuraz rašėCOLONKas cia per masina ?63 KW rašėCOLON ..esu matęs vakumo sugniuždytą asenizacinės mašinos...
as tai siulyciau su degtuku ar zezigalka ta pati bandyma atliktiJAWA9 rašėCOLONgalvoju kad butu galima atjikt toky bandyma paska snypcia ir butu aisku ar trauke ora ar eina benzo garai :atsukinejant paustyt jai puce garus tai turetu smirdet benzu ,o jai trauke tai ne bent kokes 2-3sekundes nebutu kbenzo kvapo.
jai aiku svari ypilimo anga
pirmyn :flamethrow:rs_matrix rašėCOLONas tai siulyciau su degtuku ar zezigalka ta pati bandyma atliktiJAWA9 rašėCOLONgalvoju kad butu galima atjikt toky bandyma paska snypcia ir butu aisku ar trauke ora ar eina benzo garai :atsukinejant paustyt jai puce garus tai turetu smirdet benzu ,o jai trauke tai ne bent kokes 2-3sekundes nebutu kbenzo kvapo.
jai aiku svari ypilimo anga