Kompo kondensatoriu perlitavimas Kaune
Kompo kondensatoriu perlitavimas Kaune
Gal kas zhinot kas galetu perlituoti kondikus Kaune, nes kazhkas itartinai trakshi ish po paneles, itariu besirestartuojanti kompa 

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
DekuiKevinas rašėCOLONtuoj..
tai va.. Kreves pr. 112B, ten prie tu profkiuTik as tel. numeri sugebejau pamesti
Stanislovas atrodo, daro jie ten diagnostika ir pan. Man perlitavo irgi, nuvezht tik kompa reikejo isimta
![]()

tiesa ka kainavo darbas?
nes kondikai tai maciau lemonoj tokie kokiu riekia po 20 centu

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Dekui profesionalams uzh komentarus, bet patariu pasiskaityti i pabaiga einancio kondiko kompo negalvaimus ir kita syki tiesiog pagalvoti priesh lazdavojantis 
http://www.tmo.com/howto/ecu1g/caps.htm

http://www.tmo.com/howto/ecu1g/caps.htm
Signs of Impending Doom
Luckily, there are usually some warning signs that your ECU is on its way out.
A rapid clicking or chattering from under the dash. Usually accompanied with the engine stalling or losing power during the noise. This is the microcontroller going into reset over and over and over again due to a bad power supply. Every time it resets, it will turn the fuel pump relay on and off. This could also be a bad fuel pump relay, but not usually.
An usual smell that seems to come from the center console. Especially if it smells like rotten seafood. Consider that it could also be your heater fan motor, unless accompanied with a power loss or stalling.
Your car is older than seven years and sees a lot of extreme temperature transitions.
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
nu blemba verkt norisi, jeigu kur tik padarau offtopic'a tai visi ant manes varsgho stumiat <cie nereishkia kad shitam topic'e jis negalimasMicius rašėCOLONProxai, juk niekas nesake, kad kondikai ne priezastis to caksejimoBet tik teigia, kad ciksi butent ne kondikai

kur jus matot kad mineciau kad tai kondikai trashka? juk i rashiau kad turbut kompas resetinasi, kazhkokia relyte sudirbineja vis...
O jus prisvilot, kondikai netrakshi kondikai netrekshi - pats zhinau, kad jie temoka arba tylet arba karta nusprogt

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Taip, as isiskaiciauProXas rašėCOLONbet ar nors vienas ISISKAITET ka rasiau pirmame poste?

Tai va taip is karto ir atrasyk kita kartaProXas rašėCOLONkur jus matot kad mineciau kad tai kondikai trashka? juk i rashiau kad turbut kompas resetinasi, ...

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
bukim biedni bet teisingi - mano ideta nuoroda nesako kad trashka kondikai, microcontroller tai ne kondikasMicius rašėCOLONTai va taip is karto ir atrasyk kita kartaProXas rašėCOLONkur jus matot kad mineciau kad tai kondikai trashka? juk i rashiau kad turbut kompas resetinasi, ...O tu puoli det nuorodas, lygtais gindamas pozicija, kad kondikai vis tik traska
Ir maziau imk i plaucius, kai kas pabajeriuoja

Mano plauciai gana talpus ir siaip esu linxmas zhmogus

ash neisizheidzhiau uzh tai kad prirashe nesamoniu, o tiesiog pasinaudojau gera proga truktelti per danti griezhtaji Dzhedaj

Zhinoma kad Peace, beje uzhskaitau tave Miciau, labai teisingai bendrauji ir bandai mane apramint manau reikes kada

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Jo viskas ok, o seip, jei esi nors koki pora kartu laikes rankoje lituokli, ir zinoma ji turi, tai paciam persilituot ten ne problema. Savo EX 1G as pats persilitavau (profilaktiskai), nors tikrai nesu didelis lituoklio draugas
Priejimas ten normalus gana perlituot juos 

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
agam, cia tai faktasJAWA9 rašėCOLONnepriimk visko tieseii galva nes prades skaudet![]()
kiekvienas pasako savo nuomone tuo geriau, didesnis pasirinkimas info,
buna kad uzpjauna griba.isklausyk visas noumones ir issirin tinkama sau
zek y viska pozityviai

tik kad shitam forume pastebejau kad xebra labai ishaukleti ir retai kada sako tai ka galvoja, alia nezhinau 110% tixliai tai gal nesakysiu. Ash tai kai priprates prie tokio anarxistinio forumo kaip 323F klubo tai man cia keistai tyku

Siaip ateiciai - i mano postus VISADA galima atsakyti offtopic'u, speliojimais ir t.t. tiesiog pakanka parashyt kad nezhinai 100%, ash dazhniausiai atsirenku tiesa, bet tik tada kai turiu ish ko rinktis

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
BullshitWytska rašėCOLONjo, panasiai kaip horoskopuose - kai gerai sako, tai tikim. issirenkam teisingiausia (ale teigiamiausia) variantaJAWA9 rašėCOLON.isklausyk visas noumones ir issirin tinkama sau
zek y viska pozityviai

Kuo tu mane laikai, kad technines problemas su horoskopinem nesamonem lygini?

Kadangi nemazhai ash jau mashinu bajeriu prisizhiurejes/perrinkes tai ish aptirties zhinau kad dazhniausiai buna ne geriausias o blogiausias variantas

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)