kur taisyti, jei nerodo benzino indikatorius?
kur taisyti, jei nerodo benzino indikatorius?
kur taisyti, jei nerodo benzino indikatorius? :)ar kas gali but... gal imanoma paciam sutaisyt
Re: kur taisyti, jei nerodo benzino indikatorius?
Tai ir nerodys niekad, juk tu dyzeli piliuteliux rašėCOLONkur taisyti, jei nerodo benzino indikatorius? :)ar kas gali but... gal imanoma paciam sutaisyt

O jei rimtai, tai gal kazkas su "plude" bake negerai, arba is vis kokio kantakto nera ar laidas koks daciko nupuves

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- Jarka
- Klubo narys
- PranešimaiCOLON 3227
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 25, 02:00
- AutomobilisCOLON rav4
- MiestasCOLON Visatos centras
gera alternatyvaegisas rašėCOLONPas mane Lanceryje irgi nerodo kiek kuro, ziuriu pagal nuvaziuotus kilometrus kada piltis, arba kai uzsidega lampiecka.

ner cia ka taisyt jei vaziuot ir taip galima

ex 1g dohc n/a
ex 2g tsi flight simulator: desert eagle
evo VIII - winged hussar
http://www.makeroadssafe.com
ex 2g tsi flight simulator: desert eagle
evo VIII - winged hussar
http://www.makeroadssafe.com
- JAWA9
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 456
- UžsiregistravoCOLON 2006 09 21, 22:41
- MiestasCOLON nEtevyne Karlstad
aha gera alternatyva jai nevaziuoja tai galima ir stumt masinaJarka rašėCOLONgera alternatyvaegisas rašėCOLONPas mane Lanceryje irgi nerodo kiek kuro, ziuriu pagal nuvaziuotus kilometrus kada piltis, arba kai uzsidega lampiecka.![]()
ner cia ka taisyt jei vaziuot ir taip galima![]()

2.4l Galantas '99
4G64 USA
jau rieda
4G64 USA
jau rieda
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3563
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 10, 10:25
- AutomobilisCOLON Nissan Silvia s14
- MiestasCOLON Vilnius/Pashilai
- CONTACTCOLON
tai jei kai uzgesini masina pas tawe nukrenta rodykle iki nulio tai gali but plude, bet jei ji visad rodo kiek to bako ten yra uzpildyta ir ishjungus degima irgi rodo tai kazkas su elektronika nes dwi skirtinos sitemos buna. Pas mane tewo masinoj tai ji sokineja tai rodo kiek yra tai nusoko uz maximumo tai uz nulio :DD tai sakekad sugedo ta plude bet ten taisyt ja klapato daug galima ir taip vazinet.
I'm So JDM thAt JAPAN wants ME BAcK !
Турбина это такая улитка ... но сука очень быстрая!
Турбина это такая улитка ... но сука очень быстрая!
- Vaidas_Carisma
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 299
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 05, 21:54
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma
- MiestasCOLON Kaunas
Kai uzgesini motora tau plude nusileidzia iki nulio ar lieka rodyti kiek yra bake?ZND007 rašėCOLONtai jei kai uzgesini masina pas tawe nukrenta rodykle iki nulio tai gali but plude, bet jei ji visad rodo kiek to bako ten yra uzpildyta ir ishjungus degima irgi rodo tai kazkas su elektronika nes dwi skirtinos sitemos buna. Pas mane tewo masinoj tai ji sokineja tai rodo kiek yra tai nusoko uz maximumo tai uz nulio :DD tai sakekad sugedo ta plude bet ten taisyt ja klapato daug galima ir taip vazinet.
Carisma 96m 1.9TD Hetchbackas
- Vaidas_Carisma
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 299
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 05, 21:54
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma
- MiestasCOLON Kaunas
taxistas rašėCOLONMano abejuose Galantuose nenusileisdavo rodykle. Taip turi butVaidas_Carisma rašėCOLON Kai uzgesini motora tau plude nusileidzia iki nulio ar lieka rodyti kiek yra bake?
Pas mane irgi nenusileidzia.
Bet jei gerai pamenu tai kai nusipirkau tik tai nusileisdavo. Atrodo buvau nuemes akuma kad pakrauti ir kai ijungiau nebenusileisdavo. Dar va buna kad puliuoja bako indikatorius. Turetu isidegti kai lieka apie 9 litrai bet buna kad pilnas bakas ji isidega. Padega 20min issijungia buna kad vel isijungia. Ar yra vaistu?
Carisma 96m 1.9TD Hetchbackas
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 26, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 2.0D '94
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Yra... išsuk lemputę...Vaidas_Carisma rašėCOLONtaxistas rašėCOLON Mano abejuose Galantuose nenusileisdavo rodykle. Taip turi but
Pas mane irgi nenusileidzia.
Bet jei gerai pamenu tai kai nusipirkau tik tai nusileisdavo. Atrodo buvau nuemes akuma kad pakrauti ir kai ijungiau nebenusileisdavo. Dar va buna kad puliuoja bako indikatorius. Turetu isidegti kai lieka apie 9 litrai bet buna kad pilnas bakas ji isidega. Padega 20min issijungia buna kad vel isijungia. Ar yra vaistu?

Mitsubishi Lancer 2.0D 94'
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.