Balancinis dirzas
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 26, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 2.0D '94
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
O kaip tikrinamos variklio pagalvės...??Riebus rašėCOLONgali buti rezonansas del balansinio dirzo issidevejimo ir nebeatitinka taktaiherkuss rašėCOLONo kas galėtų buti jei vibracija atsiranda tik prie tam tikrų apsukų....
arba siaip variklio pagalves jau pasidevejusios
Mitsubishi Lancer 2.0D 94'
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
herkuss rašėCOLONO kaip tikrinamos variklio pagalvės...??Riebus rašėCOLON gali buti rezonansas del balansinio dirzo issidevejimo ir nebeatitinka taktai
arba siaip variklio pagalves jau pasidevejusios
uzgesini varikli atsidarai kapota grysti prei salonoimeti begi vel gryzti prie kapoto vienas draugelis stumdo masina gad nuo ratu bandymo pasissukt linguotusi variklis ir stebi pagalves jei jau labai ten makaluojasi parejusios
zinoma visu nepaziuresi bet pagrinde buna perjusi prie balkio po radiatoriumi arba vidine ten tos nepaziesi be duobes

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Ačiū labai.... senai man įtarimą kėlė pagalvės bet kaip patikrinti ir nesugalvojau.....Riebus rašėCOLONherkuss rašėCOLON O kaip tikrinamos variklio pagalvės...??
uzgesini varikli atsidarai kapota grysti prei salonoimeti begi vel gryzti prie kapoto vienas draugelis stumdo masina gad nuo ratu bandymo pasissukt linguotusi variklis ir stebi pagalves jei jau labai ten makaluojasi parejusios
zinoma visu nepaziuresi bet pagrinde buna perjusi prie balkio po radiatoriumi arba vidine ten tos nepaziesi be duobes
O jei balansinis sakei susidevejes tai čia jau suvisam ar dar yra kas keičiamo...?:?:
jeigu balansinis susidevejes tai butina ji keist ko gero, nes jei nutruksta tai berods suvelia ir timing belt'a...
Beje man kilo klausimas kas butu tiesiog ishemus nafik ta balansinio veleno dirzha? variklis ciut ishsibalansuotu, bet tas pats velnias kaip ji ishiminet <na gal svorio nesutaupysi> bet zhmogai ishiima ir rupesciu nemato ir dar arkliapalaiki viena kita ish to gauna
o pagalves tai vizualiai matosi gana gerai, pas man visos nuplyshe, vi sneprisirengiu pasikeist
Beje man kilo klausimas kas butu tiesiog ishemus nafik ta balansinio veleno dirzha? variklis ciut ishsibalansuotu, bet tas pats velnias kaip ji ishiminet <na gal svorio nesutaupysi> bet zhmogai ishiima ir rupesciu nemato ir dar arkliapalaiki viena kita ish to gauna

o pagalves tai vizualiai matosi gana gerai, pas man visos nuplyshe, vi sneprisirengiu pasikeist

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
nzn kokios ten lanceriam eina klipsam tai ne beda budavo siaip tos pagalves galima pritaikyt tik reikia nusivest pavizdiherkuss rašėCOLONo kur gauti tų pagalvių galima...??? daug kur apskambyjau niekur nėra....ProXas rašėCOLON o pagalves tai vizualiai matosi gana gerai, pas man visos nuplyshe, vi sneprisirengiu pasikeist

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Pas man tikrai yra.... Vienas mažiuks diržas prie pagrindinio.... Tikrinau visos mierkos atitinka... bet prie tam tikrų apsukų pradeda mašiniuks drebėti... Mež sakau prurkštukai....???Roliz rašėCOLONant dyzelio man atrodo balansinio nera , bent tai ant galanto 1.8 D nera.

- ZEX
- VIP narys
- PranešimaiCOLON 2852
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 20, 03:00
- AutomobilisCOLON Be Mitsubishi
- MiestasCOLON Vilnius
Cia tu apie darba klausi?DJ rašėCOLONo man idomu kiek kainuotu eclipse patvarkyt.
pakeist arba restauruot vandens pompa.
abu balansinius dirzus, guolius, tempeja.
ir kas tai atlikt galetu. nes poroj vietu pasiskambinejau tai be geguzes vidurio ner sansu...
restauruot pompos nepatarciau, nes ji neaisku kiek laikytu o ja pakeist dideli reikalai.
Mitsubishi EVO 8 '05 MR
Mitsubishi Eclipse '94 GS
Mitsubishi Colt '94 CAO
Audi 80 '83 B2
Mitsubishi Eclipse '94 GS
Mitsubishi Colt '94 CAO
Audi 80 '83 B2
Nemaisykit 2-ju dalyku. Patys balansyrai yra du, taciau balansyrinis dirzas yra tik vienas. Kitas balansyras, kaip jau Riebus kazkur minejo, yra sukamas ne nuo dirzoDJ rašėCOLONabu balansinius dirzus, ...

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)