galant&carisma draugiskai :)
- Justinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 54
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 28, 09:33
- MiestasCOLON Vilnius-PanevÄ—
Man tai ir keisciausia. Nes zmogus dave raktelius dokumentus ir pasiule viska issitikrinti. Net sutrikes likau
. Tai ir klausimu turiu kruva
P.S. na o jei varyklis uzsilenks iskart po tepalu pakeitimo tai jau ne mano problema. Aisq uz tepaliuka ir filtrus pinigu jau nebeatgausiu, bet vis pigiau nei paskui varykli taisyti.

P.S. na o jei varyklis uzsilenks iskart po tepalu pakeitimo tai jau ne mano problema. Aisq uz tepaliuka ir filtrus pinigu jau nebeatgausiu, bet vis pigiau nei paskui varykli taisyti.
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 26, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 2.0D '94
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Šios temos pratesimas čia --> forum/viewtopic.php?t=5395Justinas rašėCOLONMan tai ir keisciausia. Nes zmogus dave raktelius dokumentus ir pasiule viska issitikrinti. Net sutrikes likau. Tai ir klausimu turiu kruva
Mitsubishi Lancer 2.0D 94'
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.
kaune kasantras garazhinis turi ta prietaisiuka uzh 10 lt matuojaJustinas rašėCOLONO kur siulitum pasitikrinti komprsija?
As tikrinau kazkokioje "autoserga". Tai kompresijos patikrinimas 40 LT. Kur rekomenduotumete Jus?

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)