patarkit del Mitsubishi Eclipse 1995-1997 pirkimo.
- Arnucio
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 96
- UžsiregistravoCOLON 2007 04 23, 17:29
- AutomobilisCOLON Mitsubishi eclipse 2g -- Raudona
- MiestasCOLON Vilnius
patarkit del Mitsubishi Eclipse 1995-1997 pirkimo.
sveiki. galvoju pirkti Mitsubishi Eclipse kokiu 1995-1997 metu . tad bukiek suprantu 2 kartos. tai idomu butu i ka reiktu atrkeipti demesi perkant si grozi, kokios pagrindines bedos sios masinos, ar isties jau tokia brangi jos eksploatacija kaip cia mane parina ir ar iseis neblogas variantas uz kokius 14000-15000 litu?
1. Jei masina perki sau, tai maziau kreip demesio i tokius paskymus, kai man grazesne, man ana ne taip sportiskai atrodo, man spalva nepatinka ir t.t. O jei renkiesi, kad kitiem patiktu (daugiausi tai buma paneles) tai ir paklausk ju nuomones del grozioArnucio rašėCOLONo tai kokiu dar yra pranasumu modeliuose nuo 97? nes kainos skirtumas kiek ziuriu nera labai jau didelis. beje kaip Eclipse skardos?

2. Techniskai 2G eclipses nesiskiria niekuo, jei kalbet apie metus. Skiriasi tiktai tokie elementai, kaip priekines faros, buferiai abu su jame esanciais atbulines eigos zibintais ir slenksciai.
3. Bent jau kiek man yra teke matyt ir susidurt su 2G, tai "supuvusios" nei vienos dar nemaciau. Todel dristu teigti, kad jei nebuvo sulamochinta ta eclipse ir "atitvarkyta" bele kaip, tai su rudim problemu neturetu but

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- Arnucio
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 96
- UžsiregistravoCOLON 2007 04 23, 17:29
- AutomobilisCOLON Mitsubishi eclipse 2g -- Raudona
- MiestasCOLON Vilnius
dekui uz atsakyma. seip bene svarbiausia man yra masinos technine puse aisku jos isvaizda nepaskutineje vietoje
tad jei pakaba bei varikliai nelabai kuom skiriasi tai neverta taupyti toliau

Micius rašėCOLON1. Jei masina perki sau, tai maziau kreip demesio i tokius paskymus, kai man grazesne, man ana ne taip sportiskai atrodo, man spalva nepatinka ir t.t. O jei renkiesi, kad kitiem patiktu (daugiausi tai buma paneles) tai ir paklausk ju nuomones del grozioArnucio rašėCOLONo tai kokiu dar yra pranasumu modeliuose nuo 97? nes kainos skirtumas kiek ziuriu nera labai jau didelis. beje kaip Eclipse skardos?
2. Techniskai 2G eclipses nesiskiria niekuo, jei kalbet apie metus. Skiriasi tiktai tokie elementai, kaip priekines faros, buferiai abu su jame esanciais atbulines eigos zibintais ir slenksciai.
3. Bent jau kiek man yra teke matyt ir susidurt su 2G, tai "supuvusios" nei vienos dar nemaciau. Todel dristu teigti, kad jei nebuvo sulamochinta ta eclipse ir "atitvarkyta" bele kaip, tai su rudim problemu neturetu but
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
miciau musu dauguma todel tu ir pavargai gincintis
beja priklauso is kur ta klipse jei nuo juros bus papuvus as jau neviena mates tai nuo dusios pasakysiu oj puna jos sukos oj oj oj ypac kaskox konstrukcini promachas ties keleivio puses stakanu priekiniu
bet jei kokia nuo vidurio valstiju kur nera ziemos nera juros tai labai normalios buna visai be rudziu

beja priklauso is kur ta klipse jei nuo juros bus papuvus as jau neviena mates tai nuo dusios pasakysiu oj puna jos sukos oj oj oj ypac kaskox konstrukcini promachas ties keleivio puses stakanu priekiniu
bet jei kokia nuo vidurio valstiju kur nera ziemos nera juros tai labai normalios buna visai be rudziu
Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- JanZi
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 912
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 22, 10:14
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse GS `93
- SkypeCOLON JanZiDSM
- MiestasCOLON Riga, Latvia
- CONTACTCOLON
nope, easier to find aftermarket...`Tadas` rašėCOLONkazin ar lengva tuos buferius rast?Roliz rašėCOLONlempas su buferiais pasikeisi ir atrodys kaip nuo 97 metusvarbu kad butu tvarkinga
1G Eclipse GS Limited Edition -- almost awaken
`07 Lancer 1.6 AT-- seiminis
[11:41:58] Kevinas: they (1g) never work correctly :D
Friends - don't let friends drive stock!
`07 Lancer 1.6 AT-- seiminis
[11:41:58] Kevinas: they (1g) never work correctly :D
Friends - don't let friends drive stock!