nesiveda Lanceris

Variklis, jo aušinimas, turbinos ir visi kiti dalykai susiję su variklių remontu ar modifikacijomis
purkis
Dalyvis
PranešimaiCOLON 10
UžsiregistravoCOLON 2007 01 23, 16:23
MiestasCOLON Vilnius

nesiveda Lanceris

Neperskaitytas pranešimas purkis » 2007 04 19, 17:03

Sveiki,

bandant vestis mašiniukas tik gražiai "švilpia" bet nereaguoja. Pagrindinis diržas nebando suktis. Gal kokių idėjų turite...
Lancer 1,6 GLXi '92

Vartotojo avataras
Riebus
Garbės narys
PranešimaiCOLON 9490
UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
AutomobilisCOLON Peshkom
SkypeCOLON Riebus
MiestasCOLON Anapilis

Neperskaitytas pranešimas Riebus » 2007 04 19, 23:33

tai ta prasme suka bet pagrindinis dirzas nesisuka

ar zirzia reles bet nesisuka isvis motoras

kas buvo preis gedima, ar nesibaiges tepalas ar nebuvo perkaitinta

visu pirma pradek nuo akumo ar jis geras ar suka motora bent starteris
Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!

purkis
Dalyvis
PranešimaiCOLON 10
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas purkis » 2007 04 20, 07:51

tepalas nebuvo pasibaiges, ir variklio temperatura visada normali buvo, akumas pilnai pakrautas (pries kelias savaites buvo pasimirojes, tai teko su pakroveju kraut)

Tiesiog vaziuojant po kapotu kazkas pokstelejo ir variklis pageso. Maniau truko pagrindinis dirzas, bet kai pasiziurejau tai jis sveikut sveikutelis. Tik dabar bandant vestis kazkas uzia (tarytum koks motoriukas elektrinis tuscia eiga dirbtu), o variklis ne krust.
Lancer 1,6 GLXi '92

Vartotojo avataras
mpegas
Valdybos narys
PranešimaiCOLON 3017
UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
AutomobilisCOLON Sianas opelys
SkypeCOLON spokask
MiestasCOLON Mažeikiai
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas mpegas » 2007 04 20, 08:47

Jei alkūninis velenas nesisuka, tai bus starterio bendeksas sugedęs. Bet su sprogimu tas neturėtų būt susiję.

Vartotojo avataras
Riebus
Garbės narys
PranešimaiCOLON 9490
AutomobilisCOLON Peshkom
SkypeCOLON Riebus
MiestasCOLON Anapilis

Neperskaitytas pranešimas Riebus » 2007 04 20, 10:52

purkis rašėCOLONtepalas nebuvo pasibaiges, ir variklio temperatura visada normali buvo, akumas pilnai pakrautas (pries kelias savaites buvo pasimirojes, tai teko su pakroveju kraut)

Tiesiog vaziuojant po kapotu kazkas pokstelejo ir variklis pageso. Maniau truko pagrindinis dirzas, bet kai pasiziurejau tai jis sveikut sveikutelis. Tik dabar bandant vestis kazkas uzia (tarytum koks motoriukas elektrinis tuscia eiga dirbtu), o variklis ne krust.
tai kai dirzas pokst padaro dazniausiai ir buna jis sveikut sveikutelis bent jau virsutine dalis (3 dirzu pokstelejimu stazas) o jei turejai galimybe apacia paziuret tai tada ne dirzas

Vartotojo avataras
ProXas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 2439
UžsiregistravoCOLON 2007 04 03, 00:37

Neperskaitytas pranešimas ProXas » 2007 04 20, 11:37

Riebus rašėCOLON tai kai dirzas pokst padaro dazniausiai ir buna jis sveikut sveikutelis bent jau virsutine dalis (3 dirzu pokstelejimu stazas) o jei turejai galimybe apacia paziuret tai tada ne dirzas
nzn gal jau buvo kitur priklausineta, bet visgi neradau:
ar 1G klipsas lanxto vozhtuvus nutrukus dirzhui? :?
Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)

Vartotojo avataras
Riebus
Garbės narys
PranešimaiCOLON 9490
AutomobilisCOLON Peshkom
SkypeCOLON Riebus
MiestasCOLON Anapilis

Neperskaitytas pranešimas Riebus » 2007 04 20, 11:38

ProXas rašėCOLON
Riebus rašėCOLON tai kai dirzas pokst padaro dazniausiai ir buna jis sveikut sveikutelis bent jau virsutine dalis (3 dirzu pokstelejimu stazas) o jei turejai galimybe apacia paziuret tai tada ne dirzas
nzn gal jau buvo kitur priklausineta, bet visgi neradau:
ar 1G klipsas lanxto vozhtuvus nutrukus dirzhui? :?
oj neklausk :lol: :lol: :lol: :lol:

mano lankste taip 8 12 7 :D

Vartotojo avataras
ProXas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 2439
UžsiregistravoCOLON 2007 04 03, 00:37

Neperskaitytas pranešimas ProXas » 2007 04 20, 11:40

Riebus rašėCOLON oj neklausk :lol: :lol: :lol: :lol:
oj ple skaudzhiai...
vis neramu man, blemba praeitas savininkas labai apleides buvo klipeca mano. Taigi nors ir dievagojosi kad neseniai keite dirzhus, bet kazhkaip neramu darosi... :?
Ciuju reikes atsiardyt bet vizualiai ivertint ta dirzha.
Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)

Vartotojo avataras
Riebus
Garbės narys
PranešimaiCOLON 9490
AutomobilisCOLON Peshkom
SkypeCOLON Riebus
MiestasCOLON Anapilis

Neperskaitytas pranešimas Riebus » 2007 04 20, 11:47

ProXas rašėCOLON
Riebus rašėCOLON oj neklausk :lol: :lol: :lol: :lol:
oj ple skaudzhiai...
vis neramu man, blemba praeitas savininkas labai apleides buvo klipeca mano. Taigi nors ir dievagojosi kad neseniai keite dirzhus, bet kazhkaip neramu darosi... :?
vizualiai neivertinsi jei kas is itempeju ir skyvu nepareja tai jo nedilins

dazniausiai del ilgo nekeitimo pakinta vidine gumos struktura ir buna kapiecas ir tai tas kapiecas buna balancyro dirzui kurio tu neapziuresi niemakaip kol apatines apsaugos nenuimsi o jam nutrukus jis palenda po pagrindiniu tas persisuka ir viskas normaliai ten susilanksto zinau kam net po visus 16 suvare ir dar te velnes visokis nuleke kibenimat

geriausia nusipirkai masina susimetei visus dirzus itempejus ir rami sazine zinoma dar pas gerus meistrus daryt kad rankos nebutu kreivos :wink:

purkis
Dalyvis
PranešimaiCOLON 10
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas purkis » 2007 04 20, 12:45

Riebus rašėCOLON
purkis rašėCOLON
tai kai dirzas pokst padaro dazniausiai ir buna jis sveikut sveikutelis bent jau virsutine dalis (3 dirzu pokstelejimu stazas) o jei turejai galimybe apacia paziuret tai tada ne dirzas
deja apacios nebuvo galimybes apziuret. Jei sulankste voztuvus, kokia apytiksliai kaina remonto?
Lancer 1,6 GLXi '92

Vartotojo avataras
herkuss
Dalyvis
PranešimaiCOLON 630
UžsiregistravoCOLON 2005 08 26, 03:00
AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 2.0D '94
MiestasCOLON Utena
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas herkuss » 2007 04 20, 12:50

Riebus rašėCOLON
ProXas rašėCOLON oj ple skaudzhiai...
dazniausiai del ilgo nekeitimo pakinta vidine gumos struktura ir buna kapiecas ir tai tas kapiecas buna balancyro dirzui kurio tu neapziuresi niemakaip kol apatines apsaugos nenuimsi o jam nutrukus jis palenda po pagrindiniu tas persisuka ir viskas normaliai ten susilanksto zinau kam net po visus 16 suvare ir dar te velnes visokis nuleke kibenimat
:lol: paguodžaintys žodžiai :lol:

Manau kad diržas.... mano kadukui taip buvo...... pokšt...... ir starteris kaip ir suka bet viskas oran..... tai pažiūrėt lipė, jei begunokas nesisuka reiškia diržas...... pasekmės visi vožtuvai ir galva...... išvados "parduoti".... (tau netaikau)

Sekmes
Mitsubishi Lancer 2.0D 94'
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.

purkis
Dalyvis
PranešimaiCOLON 10
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas purkis » 2007 04 20, 13:09

herkuss rašėCOLON
Riebus rašėCOLON dazniausiai del ilgo nekeitimo pakinta vidine gumos struktura ir buna kapiecas ir tai tas kapiecas buna balancyro dirzui kurio tu neapziuresi niemakaip kol apatines apsaugos nenuimsi o jam nutrukus jis palenda po pagrindiniu tas persisuka ir viskas normaliai ten susilanksto zinau kam net po visus 16 suvare ir dar te velnes visokis nuleke kibenimat
:lol: paguodžaintys žodžiai :lol:

Manau kad diržas.... mano kadukui taip buvo...... pokšt...... ir starteris kaip ir suka bet viskas oran..... tai pažiūrėt lipė, jei begunokas nesisuka reiškia diržas...... pasekmės visi vožtuvai ir galva...... išvados "parduoti".... (tau netaikau)

Sekmes
vat ir domiuos remonto kainom, bo investuot jau nelabai besinori (2,5 savaites pries si ivyki tik buvau is serviso paemes po kompo remonto). atgyveno jis savo... bet pokolkas naujiem ratam $ neuztenka, o vaziuot reikia....
Lancer 1,6 GLXi '92

Vartotojo avataras
herkuss
Dalyvis
PranešimaiCOLON 630
MiestasCOLON Utena
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas herkuss » 2007 04 20, 13:12

purkis rašėCOLON
herkuss rašėCOLON :lol: paguodžaintys žodžiai :lol:

Sekmes
vat ir domiuos remonto kainom, bo investuot jau nelabai besinori (2,5 savaites pries si ivyki tik buvau is serviso paemes po kompo remonto). atgyveno jis savo... bet pokolkas naujiem ratam $ neuztenka, o vaziuot reikia....
Šituo klausimu nelabai padėsiu nes aš neremontavau... bet galiu psidomėt jei nori... pažystamas dirba su varikliais tai apytikslia kaina galėč paklausti..... :wink:

purkis
Dalyvis
PranešimaiCOLON 10
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas purkis » 2007 04 20, 14:00

Būčiau labai dėkingas
Lancer 1,6 GLXi '92

Vartotojo avataras
herkuss
Dalyvis
PranešimaiCOLON 630
MiestasCOLON Utena
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas herkuss » 2007 04 20, 14:16

purkis rašėCOLONBūčiau labai dėkingas
Tai va tokios tokelės.... kaina Utenoje darbas apie 500lt. Vožtuvai sake kainuoja lanceriam apie 20-25lt... priklausomai kiek sulankste.....
Vienu žo sakė su galvos šlifavimais ir darbais apie 1200-1300lt.
Nepaguodžia bet tokia realybė.... Utenoj.... Nežinau kaip Kaune. :wink:

BUTTON_POST_REPLY