Carsima 96m TD Duminimas
- Vaidas_Carisma
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 299
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 05, 21:54
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma
- MiestasCOLON Kaunas
Carsima 96m TD Duminimas
Zodziu istorija tokia.. Pasipjove Generatoriaus dirzo sija, palindo po pagrindiniu dirzeliu jis persoko ir plyso.. Pridaryta zala: Keiciami visi voztuvai voztuvu pakelejai virutinis velenelis salnikeliai galvos tarpine dirzeliai itempejai ir t.t. Sumoje gavosi virs 2000. Po remonto tik uzkurus pasipila dumu kamuolys. Padirba ir veliau nedumina praktiskai isvis. Is pradziu dumas buvo gal truputi melsvokas db atrodo baltas. Siaip ir kuriasi prasciau. Gal kas buvo susidure su panasia problema. Gal degimas? Kazka girdejjau kad kompas kazkiek ta degima reguliuojasi.. Galia padidejo zenkliai.
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 26, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 2.0D '94
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Re: Carsima 96m TD Duminimas
Nu kai man baltą dūmą metė sakė kad labai vėlyvas degimas (dėl to galia padidėjus).... sureguliavo ir problemos kaip nebūta.... Pabandyk....Vaidas_Carima rašėCOLONZodziu istorija tokia.. Pasipjove Generatoriaus dirzo sija, palindo po pagrindiniu dirzeliu jis persoko ir plyso.. Pridaryta zala: Keiciami visi voztuvai voztuvu pakelejai virutinis velenelis salnikeliai galvos tarpine dirzeliai itempejai ir t.t. Sumoje gavosi virs 2000. Po remonto tik uzkurus pasipila dumu kamuolys. Padirba ir veliau nedumina praktiskai isvis. Is pradziu dumas buvo gal truputi melsvokas db atrodo baltas. Siaip ir kuriasi prasciau. Gal kas buvo susidure su panasia problema. Gal degimas? Kazka girdejjau kad kompas kazkiek ta degima reguliuojasi.. Galia padidejo zenkliai.
Pas mane kompo nėra, tai ar kompas pareguliuoja nzn
Mitsubishi Lancer 2.0D 94'
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.
- Vaidas_Carisma
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 299
- MiestasCOLON Kaunas
herkuss rašėCOLONNu kai man baltą dūmą metė sakė kad labai vėlyvas degimas (dėl to galia padidėjus).... sureguliavo ir problemos kaip nebūta.... Pabandyk....Vaidas_Carima rašėCOLONZodziu istorija tokia.. Pasipjove Generatoriaus dirzo sija, palindo po pagrindiniu dirzeliu jis persoko ir plyso.. Pridaryta zala: Keiciami visi voztuvai voztuvu pakelejai virutinis velenelis salnikeliai galvos tarpine dirzeliai itempejai ir t.t. Sumoje gavosi virs 2000. Po remonto tik uzkurus pasipila dumu kamuolys. Padirba ir veliau nedumina praktiskai isvis. Is pradziu dumas buvo gal truputi melsvokas db atrodo baltas. Siaip ir kuriasi prasciau. Gal kas buvo susidure su panasia problema. Gal degimas? Kazka girdejjau kad kompas kazkiek ta degima reguliuojasi.. Galia padidejo zenkliai.
O kaip tau reguliavo? ne prie kompo prijungus? ar kaip?
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Pas mane jokio kompo nera, nežinau ar pas tau yra ar ne... čia jau kitose temose ieškok (o gal ir pats žinai).... Žodžiu prie jokio kompo nejungė... Prie siurblio prijungė kažkokį tai matuoklį su skale ir žiūrėjo degimo kampą.... pareguliavo sukinėdami siurblį..... Aišq ten tiksliai nesigavo bet baltų dūmų nebėra.... tik juodiVaidas_Carima rašėCOLONherkuss rašėCOLON Nu kai man baltą dūmą metė sakė kad labai vėlyvas degimas (dėl to galia padidėjus).... sureguliavo ir problemos kaip nebūta.... Pabandyk....

- Vaidas_Carisma
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 299
- MiestasCOLON Kaunas
herkuss rašėCOLONPas mane jokio kompo nera, nežinau ar pas tau yra ar ne... čia jau kitose temose ieškok (o gal ir pats žinai).... Žodžiu prie jokio kompo nejungė... Prie siurblio prijungė kažkokį tai matuoklį su skale ir žiūrėjo degimo kampą.... pareguliavo sukinėdami siurblį..... Aišq ten tiksliai nesigavo bet baltų dūmų nebėra.... tik juodiVaidas_Carima rašėCOLON
Jo jo siurbli norejau pasakyti

- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Aišq Utena ne Kaunas bet manau kad kainos apytiksliai panašios... Tai manau kad nuo 50 iki 100 lt paliksi už degimo kampo nustatymą. Aš man atrodo kiek pamenu mokejau 50 lt.Vaidas_Carima rašėCOLONherkuss rašėCOLON Pas mane jokio kompo nera, nežinau ar pas tau yra ar ne... čia jau kitose temose ieškok (o gal ir pats žinai).... Žodžiu prie jokio kompo nejungė... Prie siurblio prijungė kažkokį tai matuoklį su skale ir žiūrėjo degimo kampą.... pareguliavo sukinėdami siurblį..... Aišq ten tiksliai nesigavo bet baltų dūmų nebėra.... tik juodi
Jo jo siurbli norejau pasakytiZodziu turbut teks skambintis i Dizrida kiek zinau kaune viena is rimtesniu. Gal kas ten buvote zinot kaip kainos ir ar gerai ten daro?
- Vaidas_Carisma
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 299
- MiestasCOLON Kaunas