Taip iseina kad jei mano masina jau numynus 80 000 km tai reikia pjaut lauk kol dar jis neisdege

mhm dar pelno apturesishniurs rašėCOLON"Dar vienas neigiamas aspektas katalizatoriuje , tai kad sumažeja galia . Taip pat padidėja ir kuro sąnaudos 3-5% . Jis gerai atlieką savo darbą , kol automobilis nuvažiuoja apie 100 tūkstančių kilometrų . Vėliau katalizatorius keičiamas"
Taip iseina kad jei mano masina jau numynus 80 000 km tai reikia pjaut lauk kol dar jis neisdegeir vest i metalo supirktuve
shniurs gal tu nebludyk, pjaut apynaujei masinai katalizatoriu lauk... ka tu tuom zadi laimet?shniurs rašėCOLONO ant 3G nera ten kokiu nors davikliu ar dar kokiu nors dalyku kad jei ispjaus katalizatoriu kad poto neweix kasnors? Nes kazkas sake kazkada kad gali but kokiu nors datchiku ar cia eilini karta nusisnekejo ?
siaip turesi bedu nes pas naujas masinas po katalyzo stovi dar vienas liamda zondas jis jokios rimtos funkcijos neatlieka bet yra tik kompo savikontrolei taip kad pasalinus katalyza galimas daigtas kad kompas mes klaida gal panelyje ir nebus uzsidege lempecka o gal ir busshniurs rašėCOLONO ant 3G nera ten kokiu nors davikliu ar dar kokiu nors dalyku kad jei ispjaus katalizatoriu kad poto neweix kasnors? Nes kazkas sake kazkada kad gali but kokiu nors datchiku ar cia eilini karta nusisnekejo ?
niekas ten neišdega, mes iš vienos auto, kuri buvo pravažiavus virš 450 000km išpjovėm ir radom virš kilogramo to korio, kuris atrodo visai normaliai ir pridavėm jį, gavom 100lt/kg...shniurs rašėCOLON
Taip iseina kad jei mano masina jau numynus 80 000 km tai reikia pjaut lauk kol dar jis neisdegeir vest i metalo supirktuve
palysk po mashina ant duobes ir pamatysi ar yra tas zondasshniurs rašėCOLONTai kasnors galit tiksliai pasakyt ar stovi daviklis pries katalizatoriu ar uz jo? Ar ir pries ir uz? Ar isvis ten jo nera?
Beje gal kasnors is 3G savininku pjove lauk ta katalizatoriu ir gali pasakyt kas ir kaip?
taigi jau rašėm kad gali kompas likti nepatenkintasshniurs rašėCOLONo tai jei as ispjausiu ta katalizatoriu man nieko nepasidarys ar gali kompas pradet grybaut? jei ten stovi tie zondai ?