Micius rašėCOLONmotas rašėCOLON tai va, klaisimai- kiei is viso Galante 97 yra tu zondu ir kaip patikrint kuris ?
Na zondai tai buna 1 arba 2. Kadangi galantas tavo 97, tai suprantu jog, ryklys. Tada zondai bus 2, pirmasis yra"tikras' ir duoda visa reikiama info i kompa. Antrasis yra "papildomas", kurio pagalba nustatoma, kada jau buna uzsikises katalizatorius. Tai daroma paprasciausiai ECU sulyginanat abieju zondu signalus. Jei signalai sutampa, reiskiasi ismetamu duju sudetis praejus joms katalizatoriu nesikeicia, o tai savo ruoztu reiskia, kad katalizatoriui jau galas. Tokiu atveju kompas ismeta klaida. Daugiau tas antras zondas kazkokio svarbaus dalyko kaip ir neatlieka

Taigi, jei pas tave pirmo zondo kreive normali, tai arba grybauja antras zondas, arba ragai katalyzui. Cia tokie mano pamastymai butu ta tema

taiva, autoaljanse buvau ir uz tai, kad suzinociau, jog pas mane nera katalizatoriaus, sumokejau 90 lt.

. zondai pas amne du, abu rodo viena ir ta pati. bet sake, cia nera esminis, galima vazinet, o dujomis is viso nieko nereiskia, tai va.