kam shautu i galva daryt tokio senumo mashinai tiuninguotas dalis ?mentalqube rašėCOLONpirkti pilna,didesnis pasirinkimas turbut visko ziagams negu "inomarkems"Lukas rašėCOLON o as neikertu, chia ,jie patys tas lempas daro ar yra tokiu pirkt ?

Matai, Ruffian'o "kartele" dabar aukstai uzkelta. Pagal jo 2g dabar puse Lietuvos 2g clipsiu ir talonu yra antitiuninginiaiEuraz rašėCOLONAtmetus tuos kilowatus, visai gerai ta eklipse atrodo su ratkalniais, joks ne antitiuningas.
as nesakiau,kad ji neatrodo graziai atrodo ji tikrai graziai,as galbut ne i ta tema idejau,tik man labai uzstrigo tie kilowatai ir ratkalniai,tai norejau ir jum parodyt.Euraz rašėCOLONAtmetus tuos kilowatus, visai gerai ta eklipse atrodo su ratkalniais, joks ne antitiuningas.
klaidinga tavo nuomone,Mantai.neuzkelta pas mane jokios karteles,visiskai nesvarbu kokia masina,svarbu koks zmogus ja vairuoja.as ir sitam forume ne karta esu ta sakes.Mantas_V6 rašėCOLONMatai, Ruffian'o "kartele" dabar aukstai uzkelta. Pagal jo 2g dabar puse Lietuvos 2g clipsiu ir talonu yra antitiuninginiaiEuraz rašėCOLONAtmetus tuos kilowatus, visai gerai ta eklipse atrodo su ratkalniais, joks ne antitiuningas.![]()
Per daug rimtai supratai mano postaRuffian rašėCOLONklaidinga tavo nuomone,Mantai.neuzkelta pas mane jokios karteles,visiskai nesvarbu kokia masina,svarbu koks zmogus ja vairuoja.as ir sitam forume ne karta esu ta sakes.Mantas_V6 rašėCOLON Matai, Ruffian'o "kartele" dabar aukstai uzkelta. Pagal jo 2g dabar puse Lietuvos 2g clipsiu ir talonu yra antitiuninginiai![]()