GALANT
buvau pas mestra, dare mini diagnostika
, t.y. su kazkokiu navartonu aparatu prisijunge prie kompo, nucekino klaidas, sako liambda zondas grybauna. sakau, kuris, sako, to nerodo. po to uzikure, pagazavo, sako zondas duoda gera signala, pats maciau kreive piese ten kazkokia, tai, sako, neskubek jo keist, gal, sako misinys blogas, meta klaidas, gal nekontacija gerai, ir del to meta klaidas. tai va, klaisimai- kiei is viso Galante 97 yra tu zondu ir kaip patikrint kuris ?

- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Yra mane pazistamas skardininkas uzrase pas toki meistriuka Vilijampolej, tik as nezinau jo tel. nr. Tik pas ji eiles 1.5 menesio. Dar yra vienas man zinomas Garliavoj, man dare pries tai tureta Accord'a. Jei noresi, galesiu koki vakara suvesti.eXed rašėCOLONCia keleta postu Mantas_V6 ir Dzedajus kalbejo apie dazymus. Pas ka kaune rekomenduotumet tempti ratus?Reiketu ir man savo galanterijos arkas pakuoreguotTik siaip nesinori pas bet ka temti
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
- eXed
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 128
- UžsiregistravoCOLON 2007 02 26, 22:37
- AutomobilisCOLON Galant
- MiestasCOLON Kaunas
Tai oki. Kai tik papilnes kisene mano tai kreipsiuos i taveYra mane pazistamas skardininkas uzrase pas toki meistriuka Vilijampolej, tik as nezinau jo tel. nr. Tik pas ji eiles 1.5 menesio. Dar yra vienas man zinomas Garliavoj, man dare pries tai tureta Accord'a. Jei noresi, galesiu koki vakara suvesti.

Mitsubishi Galant '98 2.5 v6 120kw :woot
Na zondai tai buna 1 arba 2. Kadangi galantas tavo 97, tai suprantu jog, ryklys. Tada zondai bus 2, pirmasis yra"tikras' ir duoda visa reikiama info i kompa. Antrasis yra "papildomas", kurio pagalba nustatoma, kada jau buna uzsikises katalizatorius. Tai daroma paprasciausiai ECU sulyginanat abieju zondu signalus. Jei signalai sutampa, reiskiasi ismetamu duju sudetis praejus joms katalizatoriu nesikeicia, o tai savo ruoztu reiskia, kad katalizatoriui jau galas. Tokiu atveju kompas ismeta klaida. Daugiau tas antras zondas kazkokio svarbaus dalyko kaip ir neatliekamotas rašėCOLON tai va, klaisimai- kiei is viso Galante 97 yra tu zondu ir kaip patikrint kuris ?

Taigi, jei pas tave pirmo zondo kreive normali, tai arba grybauja antras zondas, arba ragai katalyzui. Cia tokie mano pamastymai butu ta tema

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 02, 02:00
- AutomobilisCOLON Volvo V50
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Mantas_V6 rašėCOLONYra mane pazistamas skardininkas uzrase pas toki meistriuka Vilijampolej, tik as nezinau jo tel. nr. Tik pas ji eiles 1.5 menesio. Dar yra vienas man zinomas Garliavoj, man dare pries tai tureta Accord'a. Jei noresi, galesiu koki vakara suvesti.eXed rašėCOLONCia keleta postu Mantas_V6 ir Dzedajus kalbejo apie dazymus. Pas ka kaune rekomenduotumet tempti ratus?Reiketu ir man savo galanterijos arkas pakuoreguotTik siaip nesinori pas bet ka temti
Vilijampolei tas geras rankas turi

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
Nu ir kiek jama už detalę?Mantas_V6 rašėCOLONYra mane pazistamas skardininkas uzrase pas toki meistriuka Vilijampolej, tik as nezinau jo tel. nr. Tik pas ji eiles 1.5 menesio. Dar yra vienas man zinomas Garliavoj, man dare pries tai tureta Accord'a. Jei noresi, galesiu koki vakara suvesti.eXed rašėCOLONCia keleta postu Mantas_V6 ir Dzedajus kalbejo apie dazymus. Pas ka kaune rekomenduotumet tempti ratus?Reiketu ir man savo galanterijos arkas pakuoreguotTik siaip nesinori pas bet ka temti
GALANT(7) 2.5, V6, 24v,
163 AG.
163 AG.