trukčioja važiuojant(1g)
- ZaibaZ
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 197
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 11, 16:47
- AutomobilisCOLON eclipse 1g
- MiestasCOLON Zarasai-Vilnius
- CONTACTCOLON
trukčioja važiuojant(1g)
neseniai atsirado tox blogumas, važiuojant 1000-3000apsukų riboje duodant daugiau kuro auto pradeda trukčioti, arba reikia laaaabai lėtai spausti greičio pedalą, kad nesutrukčiotų... ant laisvų normaliai dirba, ir virš ~3000irgi pradeda dirbti normaliai...
jausmas panašus, kaip baiginėjasi dujos, išvis ant oro važiuojant ir paspaudus gazą, bet kad pas mane dujų nėra
įtariam, kad filtriukas benzino gali būti užsikimšęs, bet nesugebėjom patys jo atsukt, prie apatinio varžto, kuris laiko šalngutę prie filtro, priėjomo beveik 0, ryt bandysim kąnors sugalvot, nebent ne jame problema, gal kas esat su tokia problema susiduręs...
jausmas panašus, kaip baiginėjasi dujos, išvis ant oro važiuojant ir paspaudus gazą, bet kad pas mane dujų nėra
įtariam, kad filtriukas benzino gali būti užsikimšęs, bet nesugebėjom patys jo atsukt, prie apatinio varžto, kuris laiko šalngutę prie filtro, priėjomo beveik 0, ryt bandysim kąnors sugalvot, nebent ne jame problema, gal kas esat su tokia problema susiduręs...
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 28
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 09, 12:58
- MiestasCOLON Vilnius
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 28
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 09, 12:58
- MiestasCOLON Vilnius
Pas mane irgi tas pats. Ipurskimo diagnostikos meistras sake, jog 16 voztuvu auto tipo ir turi gaudyt apsukas nuo 3000, bet as jam ilgai aiskinau, jog anksciau tas apsukas gaudydavo tolygiai. kuro filtras senai keistas. Gal tai turetu itakos?kid rašėCOLONnu jo pagyvejimas jauciamas kazkur nuo 3000. bent jau pas mane
Mitsubishi Eclipse, 94'