apie eclipsu lempas post continuation
zodziu visa ta laika kol dariausi visokius apgreidus klipso okulioru srityje + krapsciausi jai po sijonu ir subine , matuodamas visas ymanomas bakelio konfiguracijas, ieskodamas problemos kodel nedega nr apsvietimas ir galu gale blizgindamas fast auto, zinoma klausiaus muzikos
na nebuvo nuobodu viskas buvo ok, tai tesesi kokias 6-7 val. paskum patenkintas savim ir savo tetusiu (mano vecnas pagelbiningas tiuning srityje

) ir labai alkanas gryzau namo
naktis -15 - 17 pagal celciju, iseinu ryte kazkur kazka pavezthopt ir zzvummm zvuuuuu zvv kaput akumui

nu vsio o dar ivaziaves kaip ymanoma mandriau zinoma kad istraukt faktiskai niekaip jau nesnekant apie isstumima

na siaip netaip protinga inzinieriaus galva prisimine visas einsteino isduotas paslaptis apie reliatyvumo teorija ir isstumiau as ta graziaja, na suradau kas ir uztrauke ir mano mazoji po kokiu 30 m dar ir uzsikurt malonejo
dabar problema

anksciau , kai ijungdavau mase pradedavo pypset signalas mol uzsisekit ponuli dirza, po kokiu 5 pyyyp nustodavo, dabarties nei pypsi nei lempecka neuzgesta, neziurint i tai kad dirzas prisegras, vot + nezinau gal geriau traukt pradejo, nors cia gali buti ir geru lempu pasekme
tai kaip jus manot ka man daryt ar nuimt nuo klemo palaikyt ji be oro ir vel prijungt dirbtini kvepavimo palaikymo aparata ar cia ne tame problema

1G GS '93 (SOLD, gone to LV)
1G GST '90 (SOLD, gone to LV)
2G TSI (SOLD, gone to Jarka)
2G TSI AWD 1G 7 bolt SWAP nuo meilės iki neapykantos-vienas žingsnis
Nusipirk mitsubishi, įrodyk kad vyras esi