2G lempos, reguliavimas ir kt.

Visi klausimai apie Mitsubishi modelius, nesusiję su jų remontu
prieblanda
Dalyvis
PranešimaiCOLON 14
UžsiregistravoCOLON 2007 03 28, 15:22

Neperskaitytas pranešimas prieblanda » 2007 04 03, 10:36

Matosas rašėCOLONtai nepraeini dėl to kad posūkiai ne morkąvi taigi, štai tau ir atsakymas :wink:
Pala pala, taigi specialiai ir ieškom "europinių" su morkavais posūkiais (arba kad bent mirksint būtų morkava). Ar aš kažką praleidau?

Vartotojo avataras
Matosas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 14583
UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
MiestasCOLON Sostinė
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Matosas » 2007 04 03, 10:58

prieblanda rašėCOLON
Matosas rašėCOLONtai nepraeini dėl to kad posūkiai ne morkąvi taigi, štai tau ir atsakymas :wink:
Pala pala, taigi specialiai ir ieškom "europinių" su morkavais posūkiais (arba kad bent mirksint būtų morkava). Ar aš kažką praleidau?
pacituosiu dar kartą
prieblanda rašėCOLON Interneto platybėse bandėm dairytis ko nors parsisiuntimui, tai randu tik panašiai tokias arba tokias. Ir man iškilo klausimėlis, ar tos lempos tiktų mūsiškei
tai aš kalbėjau apie tavo rastus var. jie irgi švies raudonai, todėl ir tokios lempos tavo problemos neišspręstų, o šiaip jos tiktų
1G GS '93 (SOLD, gone to LV)
1G GST '90 (SOLD, gone to LV)
2G TSI (SOLD, gone to Jarka)
2G TSI AWD 1G 7 bolt SWAP nuo meilės iki neapykantos-vienas žingsnis

Nusipirk mitsubishi, įrodyk kad vyras esi
Paveikslėlis

prieblanda
Dalyvis
PranešimaiCOLON 14

Neperskaitytas pranešimas prieblanda » 2007 04 03, 11:07

Matosas rašėCOLON pacituosiu dar kartą
prieblanda rašėCOLON Interneto platybėse bandėm dairytis ko nors parsisiuntimui, tai randu tik panašiai tokias arba tokias. Ir man iškilo klausimėlis, ar tos lempos tiktų mūsiškei
tai aš kalbėjau apie tavo rastus var. jie irgi švies raudonai, todėl ir tokios lempos tavo problemos neišspręstų, o šiaip jos tiktų
Tai ko tie pardavėjai rašo "Euro style"? :evil: Kelis užklausiau, ar tikrai posūkiai mirksi geltonai, bet niekas neatsako :? arba tą klausimą praleidžia :D

Vartotojo avataras
Matosas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 14583
UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
MiestasCOLON Sostinė
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Matosas » 2007 04 03, 11:22

prieblanda rašėCOLON
Matosas rašėCOLON pacituosiu dar kartą tai aš kalbėjau apie tavo rastus var. jie irgi švies raudonai, todėl ir tokios lempos tavo problemos neišspręstų, o šiaip jos tiktų
Tai ko tie pardavėjai rašo "Euro style"? :evil: Kelis užklausiau, ar tikrai posūkiai mirksi geltonai, bet niekas neatsako :? arba tą klausimą praleidžia :D
na gal TIE ir mirksi geltonai, bet kiek aš live tokių matęs tai visi raudonai mirksėjo
1G GS '93 (SOLD, gone to LV)
1G GST '90 (SOLD, gone to LV)
2G TSI (SOLD, gone to Jarka)
2G TSI AWD 1G 7 bolt SWAP nuo meilės iki neapykantos-vienas žingsnis

Nusipirk mitsubishi, įrodyk kad vyras esi
Paveikslėlis

prieblanda
Dalyvis
PranešimaiCOLON 14

Neperskaitytas pranešimas prieblanda » 2007 04 03, 12:00

Matosas rašėCOLON
prieblanda rašėCOLON Tai ko tie pardavėjai rašo "Euro style"? :evil: Kelis užklausiau, ar tikrai posūkiai mirksi geltonai, bet niekas neatsako :? arba tą klausimą praleidžia :D
na gal TIE ir mirksi geltonai, bet kiek aš live tokių matęs tai visi raudonai mirksėjo
Dėkui už konsultaciją - lauksiu pardavėjų atsakymų :)

BUTTON_POST_REPLY