Sveiki,
Jau dvi dienas narsau po si foruma, ir turiu pastebeti jog smagiai cia bendraujat

. Turiu klausima uz kuri mane tikriausiai prakeiksit,bet man vistiek neaisq.
Viskas nuo pradziu. Noriu pamineti jog per metus issuku apie 40 000-50 000 km. turiu daug draugu ir praktiska kiekviena savaitgali ismaisau puse Lietuvos

Dabar vazineju honda civic 92m. Sugalvojau pasikeisti i rimtesne masinyte. Ilgai narsiau po interneta kol radau si foruma ir kartu galanta. Turiu prisipazinti, su sia masina teko vaziuoti tik karta gyvenime pries pora metu ir tai ant galines sedynes

Kiek supratau galantas uz cvieka yra nedaug naujasnis, turi geresne garso izoliacija, yra minkstenis ir dar daug kitokiu pliusiuku. Ir siaip man patiko isvaizda. Taigi, kaip ir minejau, kad vazineju tikrai daug. Yra kuro sanaudu klausimas. Kadangi esu dujininkas tai ir i dujini galanta nukrypo akys. Cia is forumo supratau jog galantas pasiima apie 12ltr. duju. Bet kai paskambinejau per skelbimus (senus kur masinos jau parduotos) visi buve savininkai tvirtina kad misriu rezimu jiems pasiima apie 10 Ltr. man tikrai yra skirtumas nes paskaiciavau jei galantas ryja 12 Ltr duju o mano cviekas 8,5(ne V-tec)) tai labai didelis skirtumas kazkur apie 2500 Lt per metus(1,5 mano atlyginimo). Taigi klausimas i kiek galima tilpti vazinejant su galantu (vaziuojant iki 3000 apsuku) kiek nuo to priklauso duju iranga ir jei daug priklauso kokios man ieskoti. Nenoriu nusipirkti rikliuko ir paskui nusivilti vien delto jog nusipirkau ne ta varianta kurio man reikejo. Ka reiktu dar zinoti pries perkant sia masina. Teko girdeti jog rikliuku greiciu dezes silpnokos, ar tai tiesa? Beje gal vaziuokleja ar kur kitur buna tipiniu silpnu vietu i kurias reiktu atkreipti demesi. Na bendra stovi ir pats daug maz galiu paziureti bet sakau gal yra kas nors specifinio.
Dekui uz atsakymus i mano rasliava