prasiusko turbut dirzas,o gal ir teuko :(
prasiusko turbut dirzas,o gal ir teuko :(
tai va,prasisuko dirzas,tiksliai nzn,bet per apsauga paziurejau,kad dantys nueje, o keiciau pries 4 men., pravaziavau apie 3000km ,sukaus ir biski uzspaudziau ir buvo kazkas,nieko negirdejau,bet masina uzgeso,gal muzika grojo per garsiai. nulankste kazi voztuvus ar ne? pas mane 2.0 16v sohc varyklys,bet tipo sake nulankste tik neaisq kiek, dabar kainuos
- alfa-moda
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 773
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 06, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
Jeigu prasuko dirza reiskai buvo per silpnai itemptas, o sulankstyti galejo visus 16 voztuvu, kiekvieno kaina apie 30 LTL * 16 = 480 LTL, plius nauja tarpine, tepalai, filtras, naujas dirzas, darbas nu kokiu 900 LTL mano manymu turetu kainuoti, nors su tuos neesu susisdures
Galantas dar gyvas ir į pensiją nesiruošia
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
nu visu pirma tai ne dohc, tai gal nelabai ir uzlankste voztuvus. Man taip buvo nusokes dirzes, bet viskas baigesi laimingai be jokiu papildomu islaidu apart dirzo itempejas
citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
ti vo, diagnoze:visi voztuvai sulankstyti ant dirzo kokia 5 dantys nuesti, problema sunku rast,kodel prasisuko,nes dirzas sake gana stiprus,bet rado sulenkta kazkokia skarda prie apatines zvaigzdes, dirzas buvo ipjautas keliose vietose ir karta uzstrigo,o kadangi as buvau nuspaudes kazkur 6000rpm velenas prasisuko ir sulankste voztuvus, as manau, bet kaip skarda galejo nei is sio nei is to uzsilenkt cia jau mistika, o gal meistro blogas uzdejimas cia kazkas neaiskaus vyksta, nes is apacios yra apsauga ir ja nuemes nieko nerado, niekaip nesuprantu kas do chu*ne
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
ne chujnia, o litai vejamsmarchela rašėCOLONti vo, diagnoze:visi voztuvai sulankstyti ant dirzo kokia 5 dantys nuesti, problema sunku rast,kodel prasisuko,nes dirzas sake gana stiprus,bet rado sulenkta kazkokia skarda prie apatines zvaigzdes, dirzas buvo ipjautas keliose vietose ir karta uzstrigo,o kadangi as buvau nuspaudes kazkur 6000rpm velenas prasisuko ir sulankste voztuvus, as manau, bet kaip skarda galejo nei is sio nei is to uzsilenkt cia jau mistika, o gal meistro blogas uzdejimas cia kazkas neaiskaus vyksta, nes is apacios yra apsauga ir ja nuemes nieko nerado, niekaip nesuprantu kas do chu*ne
citramonas kupinis.
- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 18, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer EVO IV [JDM]
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Alfa ishkur tokia kaina? mes good_kid pirkom tai mokejom 14-16Lt. made in japanalfa-moda rašėCOLONJeigu prasuko dirza reiskai buvo per silpnai itemptas, o sulankstyti galejo visus 16 voztuvu, kiekvieno kaina apie 30 LTL * 16 = 480 LTL, plius nauja tarpine, tepalai, filtras, naujas dirzas, darbas nu kokiu 900 LTL mano manymu turetu kainuoti, nors su tuos neesu susisdures
jeidirzhas prasisuko nevisad sulanksto
- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Lince, ishakies nebutinai, galima paridenti ir ziuret ar kreiva, bet tai taipogi nepatikima, gar variantas, nuemi galva, pili vazndeni ir ziuri vozhtuvas praleido arne... jeine tada geras...Lince rašėCOLONN amano nuomone tai jei nusoko dirzas ir sulinko bet vienas voztuvas keist reikai visus. Tau meistras gali pasakyt kad tipo geras is akies nesimato kad linkes bet jis bus vistiek gaves per kepure. Siulaukeisti visus.
- Lince
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Leisk man nesutikti su tavim. Jei nuemi galva ir visi voztuvai nelietsti tada ok pili vandeni ir vaziuji jei neledzia bet jei nors viena slenktas tada imi visus ir keiti. Ziurek paskui koks vienas ims ir sutruks ar subyres bevaziuojant o tada tai padainuosi. Nemanau kad voztuvai tokie jau brangus, o galva vistiek nuimta. Taip kad.....
Mitsubishi Lancer EVO VIII
377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
niugi nevisus paliecia jei uzhgesta ir nebandai tampyti su trosu-uzhsivedineti )) kaicia padare vieni )Lince rašėCOLONLeisk man nesutikti su tavim. Jei nuemi galva ir visi voztuvai nelietsti tada ok pili vandeni ir vaziuji jei neledzia bet jei nors viena slenktas tada imi visus ir keiti. Ziurek paskui koks vienas ims ir sutruks ar subyres bevaziuojant o tada tai padainuosi. Nemanau kad voztuvai tokie jau brangus, o galva vistiek nuimta. Taip kad.....
vanduo bega-blokas vozhtuvas
nebega - geras vozhtuvas
sutinku kad visus apsimoka keisti nes darbas yra taspats ar viena ar visus )
vozhtuvai nera brangus niu buna exkliuzivu kai kana ohoho
- Lince
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Ka ir sakau pasikeiti visu sir ramiai miegi.Donix rašėCOLONniugi nevisus paliecia jei uzhgesta ir nebandai tampyti su trosu-uzhsivedineti )) kaicia padare vieni )Lince rašėCOLONLeisk man nesutikti su tavim. Jei nuemi galva ir visi voztuvai nelietsti tada ok pili vandeni ir vaziuji jei neledzia bet jei nors viena slenktas tada imi visus ir keiti. Ziurek paskui koks vienas ims ir sutruks ar subyres bevaziuojant o tada tai padainuosi. Nemanau kad voztuvai tokie jau brangus, o galva vistiek nuimta. Taip kad.....
vanduo bega-blokas vozhtuvas
nebega - geras vozhtuvas
sutinku kad visus apsimoka keisti nes darbas yra taspats ar viena ar visus )
vozhtuvai nera brangus niu buna exkliuzivu kai kana ohoho
Mitsubishi Lancer EVO VIII
377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo