tai ne pas ji vieninteliMangustas rašėCOLONtai pas tave honda tai ko tu nori is josRiebus rašėCOLONo siaip patarimas pataupyk krumpliarati ir nesinaudok 3 saiba pvz as kai tyngiu metu 1 3 5 ir viskas ore

zygazas rašėCOLONTuriu problema. Lancer 93m. 2.0D. Su šaltu varikliu važiuojant sunkiai jungiasi bėgiai ypač trečias (jungiant sudžergia). Kai variklis užkaista, bėgiai jungiasi pakankamai lengvai ir normaliai. Ar čia visiems taip laceriams? greičių dėžės tepalas keistas prieš 30k.
uzuojauta bicas, tikrai graudu ziuret kaip ji tavo pocket kankinayessuz rašėCOLONjo. pas mane panasiai buvo..
pasikeiciau ir sankabos cilindriukus, ir sankabai xana, tixliau ne sankabos diskui, o diskatoriui..
(cia apie ishmynima ir vaziavima)...
krc rebiatos.. nusipirkau negyva galanta.. totaliai..
bilenkiek kishu ;D
net graudu jeu nebelabai...
Dazniausiai tai pasitaiko jungiant atgaline saiba, nieko baisaus viskas normalu del to nereikia jokios sankabos keisti, tiesiog tai tokia pavaru dezes konstrukcija kad is pirmo karto gali i nepataikyti, arba neikistiMusolinis rašėCOLONNa man buna kad kartais begiai nesijungia, reik pedala sankabos atleidinet ir dar karta spaudinet... vargas su ta sankaba, gali but kad vien cilindriuka pakeisti neuzteks.
Tai man nusisvilpt butu, jei tik jungiant atbulini taip pasitaikytu. Bet cia nezinau, galima sakyt bet kokio begio kartais neina perjungt. Kad ir pirma ijungt, kad ir ant laisvo riedant reikia kuri nors ijungt, o dar kai begio neina isjungt tai isvis.. Zodziu sankaba atleidi ir vel mini, tik neaisku ar taip ilgai gausis.alfa-moda rašėCOLONDazniausiai tai pasitaiko jungiant atgaline saiba, nieko baisaus viskas normalu del to nereikia jokios sankabos keisti, tiesiog tai tokia pavaru dezes konstrukcija kad is pirmo karto gali i nepataikyti, arba neikistiMusolinis rašėCOLONNa man buna kad kartais begiai nesijungia, reik pedala sankabos atleidinet ir dar karta spaudinet... vargas su ta sankaba, gali but kad vien cilindriuka pakeisti neuzteks.![]()
Nu pas mane tai klipse. o tai pakeitus cilindriukus padejo? ir tiesa koks tas antras nes as zalias biskiyessuz rašėCOLONnu ir man buvo..
tai keiciau sankabos cilindriukus abu (tai su naujais cilindriukais ir darbu ~300 rodos) ir poto, kazkokiu mistiniu budu sankaboje nuo diskatoriaus iskrito 1 spyruokle. taigis, ir visa sankaba keiciau.. ziauru... zaiuru... dar jauciu kompa reikes tvarkyt. nx nx nx..
kas kaune galit ir mokat papigiai patvarkyt kompus?
dar nezinau tixliai kas jam yr.