ZaibaZ rašėCOLONpats supranti ką čia parašei?naujoks rašėCOLON
Tiesa, cia kazkaip sumasciau tackiu pagreiti paskaiciuot. Jei, kaip raset anksciau, koltas sugeb isipaisyt i 7,6s laikotarpi ir jau dumia ant 100, tai gaunas, kad vidutinis pagreitis yra 3,7 m/s2. Zinant, kad kuo greitis didesnis , tuo jis paskui leciau dideja, tai galima sakyt, kad is pradziu tempia net ant kokiu 5 m/s2. Tai cia jau ziauriai geras grecio didejimas. Kiek atsimenu, krentantis akmuo(ar ten koks kitas daiktas) i zeme lekia 9,8 m/s2. Tai taip iseina, kad tik perpus mazesnis pagreitis buna besidraginancios tokios masinos palyginus su krentanciu akmenu..Nu ir tarkit zodi. Jega technika!O jei paimtume kieciausia zemeje tacke..Tai ten taip prisiplotumem prie sedynes, kad net istraukus ja liktumem sedet
kažką apie laisvąjį kritimą pradėjai rašyt, taip laisvasis pagreitis ~10m/s^2, bet prie ko čia begėjimasis auto, jei jis tik blogėja, o akmuo krisdamas vis įgauna didesnį pagreitį.
pirma siūlau tau nuspirkt kokią auto iki 100ag, kad pramoktum vairuot, o tai db iškart svaigsti apie sekundes iki 100kmh, tokie ilgai nevažinėja
seniau važinėjau su tėvo passatu 86kw ligtai ir masė didelė, pilnai užteko galios mieste ir už jo ribų.. neseniai turrėjau audi 200 2,2t quattro, žiemai gerai, bet sunku susilaikyt nepaspaudus, todėl ją pardaviau, nes dar ir sąnaudos didelės buvo, db eclipse 1g nusipirkau, kolkas ramiai važinėjasi, galios mažiau, bet tikrai jos užtenka, ir tai išnaudoju tik kokius 40proc..naujoks rašėCOLON <...>Man idomu kokia pats pirktum uz ta pacia kaina, pvz Audi 80, Golfa, Astra ar Eclipse, Probe, Corrado..jei tu paciu metu, gamyklines ir uz panasia kaina?As tai nesuprantu kam pirkt kazkoki MESLA (vos judanti vezliuka), kai galima normalu auto paimt. Paskui tik keiksi ten pasiemes toki. As tai tokios nuomones, kad auto turi buti tvarkingas, galingas, ekonomiskas!
![]()
200 2.2tZaibaZ rašėCOLONseniau važinėjau su tėvo passatu 86kw ligtai ir masė didelė, pilnai užteko galios mieste ir už jo ribų.. neseniai turrėjau audi 200 2,2t quattro, žiemai gerai, bet sunku susilaikyt nepaspaudus, todėl ją pardaviau, nes dar ir sąnaudos didelės buvo, db eclipse 1g nusipirkau, kolkas ramiai važinėjasi, galios mažiau, bet tikrai jos užtenka, ir tai išnaudoju tik kokius 40proc..naujoks rašėCOLON <...>Man idomu kokia pats pirktum uz ta pacia kaina, pvz Audi 80, Golfa, Astra ar Eclipse, Probe, Corrado..jei tu paciu metu, gamyklines ir uz panasia kaina?As tai nesuprantu kam pirkt kazkoki MESLA (vos judanti vezliuka), kai galima normalu auto paimt. Paskui tik keiksi ten pasiemes toki. As tai tokios nuomones, kad auto turi buti tvarkingas, galingas, ekonomiskas!
![]()
perdaug ties vienu modeliu neapsistok irgi
tai jo, bent už eclipse tikrai galios daugiau turi, ir bėgėjosi geriau, top speed tik nebandžiau eclipse'o... dar quattro iš vietos gerokai savo darydavo, nors aš ją turėjau tik žiemą, pirkau kai pirmas sniegas nukrito ir pardaviau, prieš atšilant orui.Drumbash rašėCOLON 200 2.2ta ten pas ja dar ir galios yra ? su klipsu turetu normaliai but iki 11ltr mieste
kazkokia nesamone pagal ta video GSI jema 100km per ~6 sekundes nors jei stockas turetu imt per 8 tai kazkas su ja daryta arba nezinau nesuajna galai man ciaRector rašėCOLONSveiki. Norejau paklausti o per kiek 2g klipsas paima 100km/h, kalbu apie paprasta ne turbinini. Mano draugas uzsimetes pirkti Opel Astra GSI 112kw http://www.youtube.com/watch?v=Ng29mQ3ZQP0 man tai jin kasko pergreita bet tipo jin 112kw...Kaip suprantu 2g nepriligs tokiai greiciu nuo 0...
ZaibaZ rašėCOLON <...>.. neseniai turrėjau audi 200 2,2t quattro, žiemai gerai, bet sunku susilaikyt nepaspaudus, todėl ją pardaviau, nes dar ir sąnaudos didelės buvo, db eclipse 1g nusipirkau, kolkas ramiai važinėjasi, galios mažiau, bet tikrai jos užtenka, ir tai išnaudoju tik kokius 40proc..
Nespresk pagal eclipse 2,4 kuria parduodipauliusbdr rašėCOLONnu zinot,suraskit man toky kolta kuris taip isibegetu,cia visiska nesamone ,dar vienas dalykas,nereikia prisiskaityt is katalogu nauju masinu attistiku o paciam isbandyt,kad tas koltas per desim sekundziu isibegetu tai ir butu liux,o eclipse is vietos gal iki 200 metru padarys o po to praeis eclipsas pro sona.
ysimesk dar smegenu y sawo kopusta ir pagyvenk bent kelis metelius be masinos kol subresi nes per tokius gatvese nesauguRector rašėCOLONeeem truputi numusa nuotaika tas 9.4s letokabet ka padarysi uzteks man ir tiek
isimesiu cipuka oro paketa susikels biskuti galia gal paims ir per 9s
na su tom 2,3 kelyje aš turiu patirties, nei viena 2,3 audzy neįveikė mano ex klipieco, nei į kalną startuojant nei lygioj vietojnaujoks rašėCOLONZaibaZ rašėCOLON <...>.. neseniai turrėjau audi 200 2,2t quattro, žiemai gerai, bet sunku susilaikyt nepaspaudus, todėl ją pardaviau, nes dar ir sąnaudos didelės buvo, db eclipse 1g nusipirkau, kolkas ramiai važinėjasi, galios mažiau, bet tikrai jos užtenka, ir tai išnaudoju tik kokius 40proc..
Teko sedet 90 2,3i ne karta. GalingaVariklis tai su velniais ten eina, bet kad mase per didele jos; valgo taip pat pakankamai. Bet juk 200 tai dar sunkesne (nors traukt tai uz 90 geriau turetu). Tai labai abejoju ar palyginus su Eclipse ryskiai skiriasi trauka (man net atrodo, kad klipse detu per sona audinei). Gal tik ivaizdis toks, bet is tikruju..ivaizdis dar ne viskas