Reikia pagalbos
Man audine maloniau vairuoti nei eclipsa, beto jau buvau daug sudejes, stovi apratura, visa perdazyta, viskas perinkta, na vienu zodziu tech kaip pamate tai nezinojo prie ko net prisipist, nes viskas kaip naujoj masinoj. Eclipsa greit gal parduosiu, nes manevringumas jo mazas komfoto nulis. O norisi davesti, nes kai pardavinesiu nenoriu kad kazkas dasipistu.
plius su dalim problemos. ir dar pas ja variklis dabar 2.6 su dyzelio greiciu deze, tai top speedas nera didelis, o uztat is vietos tai rauna.
plius su dalim problemos. ir dar pas ja variklis dabar 2.6 su dyzelio greiciu deze, tai top speedas nera didelis, o uztat is vietos tai rauna.
- pervx
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1561
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 10, 23:34
- AutomobilisCOLON Mitsubishi eclipse 96m.
- SkypeCOLON pitaciokx
- MiestasCOLON Vilnius
Ejk jau storuli
jej bulka ta tavo geriau vaziuoja negu klipsas 
nu audi sudas ta visur prisikta=] o klipsej ir komforto ir, tai o ka tu su ja i lajdotuves nori vazynet
tada tau tik lieka masynjos kaj golf II ir bulka visos taburetkos tavo

nu audi sudas ta visur prisikta=] o klipsej ir komforto ir, tai o ka tu su ja i lajdotuves nori vazynet

Mitsubishi Eclipse 1G 199.... 2.0 Dohc .... Parduota
Mitsubishi Eclipse 2G GSTParduota
Mitsubishi Eclipse 2G GSTParduota
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
nu nereikia yrodinėt kad tau va tas geriau arba tau tas negerai imk geriau tą. kėkvienas renkasi pagal save ir savo poreikius, o keiktis irgi nėra visiškia jokio tikslo
labai ištikruju ydomu kaip ten s tais šildymais ir apskritia kas per mašina, gal gali savo vin įmest čia arba man į pm
beje jei nesunku kelias foto gal būtų galima pamatyt kaip ten kas
labai ištikruju ydomu kaip ten s tais šildymais ir apskritia kas per mašina, gal gali savo vin įmest čia arba man į pm
beje jei nesunku kelias foto gal būtų galima pamatyt kaip ten kas