ise rašėCOLONtruputi nuvingiavot nuo temos. jei del masinos pirkimo tai patarciau ieskotis pigesnes naujesnes ir pigiai eksplotuojamos auto. jei prie sirdies mitsu ieskokis colto 1,6, daliu paknkamai ir jos nebrangios eksplotacija pigi, akivaizdziu tech trukumu neturi. eclipses 1g ir crx 2-2,5 jau seni modeliai, taip kad tiek tech tiek dizaino poziuriu jau siek tiek pasene. jei domina hondos ieskokis 1,5 civico, geriau ieskok su pilnu ipurskimu kur turi 101 arkli, tie varikliai pakankamai ekonomiski ir pakankamai galingi, bet civicas rudija ir pakaba nera labai kantri, bet eksplotacija pigi. zodziu ieskokis neperdaug galingos kibiriuko, pradziai bus ir pigu ir tikrai uzteks dinamikos.
Nesiulyciau ziuret preliudo, 2,0 litru variklis nepakankamai galingas o ir kuro valgo nemazai nors neuzmusamas, 2,3 galingas, ryja daug, bet nepatvarus. 2,2 dohc labai galingas bet ir labai rajus.
eclipse 1G jei ieskoti tvarkingos ilgai uztruks, daznai pasitaiko labai nuvaikytos, silpnos greiciu dezes.rudims pakankamai atspari, vaziuokle tvirta, daznos problemos su elektra, nusibaigineja kompai, siaip komplektacija ju gal prasmatniausia.
Audi kupai ne mano arkliukai, daug ko negaliu pasakyti, zinau tik tiek kad neekonomiski varikliai, be to ir labai jau senoviski(vien jau kuro ipurskimo sistema, praito amziaus).
Calibra mano nuomone puvesis ir kas man labiausiai nepatinka tai prastas auto ivaizdis.
Sakai, kad Eclipse dizaino poziuriu sensene palyginus su coltu? Asmeniskai man tai Eclipse grazesne

Tikiuosi nesusiparins koltuku turetojai. Jei pats tureciau kolta - sakyciau, kad ji grazesne ir pan, bet kai nieko neturiu..fainesne man Eclipse
Tiesa, dar vienas klausimelis iskilo... Gal yra kokiu tackiu tam tikru metu ar tam tikro litrazo i kurias vien tik automata state? Klausiu del to, kad zinociau ateity kokiu net neziuret is tolo, kadangi ziauriai nemegstu automatu (nors ne karto nevaziavau su tokia..tik kartingu

)