Mitsubishi 3000 GT
- Ruffian
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 733
- UžsiregistravoCOLON 2006 01 08, 21:45
- MiestasCOLON Alytus
- CONTACTCOLON
maciau uzdiskutavot kas geriau ar 3000 atmosferinis ar 3G eclipse,nezinau kaip kitos 3G eclipses,bet 3G GTS su mechanine deze nera net ko lygint su atmosferiniu 3000GT,nors ir KW daugiau GT turi,o kas liecia exteriera ar interiera,tai cia kiekvieno skonio reikalas,as sakau tik is savo asmenines patirties,nes teko vaziuot ir su viena ir su kita,taip pat teke ir palenktyniaut 3G GTS vs 3000GT.Eclipse GTS labai greita masina,kaip su atmostferiniu varikliu turi puiku perform. ypac sukimo momenta.
You can get much farther with a kind word and a gun than you can with a kind word alone.
- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
tu cia apie 3000 VR-4 kalbi ? ar apie paprasta?Ruffian rašėCOLONmaciau uzdiskutavot kas geriau ar 3000 atmosferinis ar 3G eclipse,nezinau kaip kitos 3G eclipses,bet 3G GTS su mechanine deze nera net ko lygint su atmosferiniu 3000GT,nors ir KW daugiau GT turi,o kas liecia exteriera ar interiera,tai cia kiekvieno skonio reikalas,as sakau tik is savo asmenines patirties,nes teko vaziuot ir su viena ir su kita,taip pat teke ir palenktyniaut 3G GTS vs 3000GT.Eclipse GTS labai greita masina,kaip su atmostferiniu varikliu turi puiku perform. ypac sukimo momenta.
Accord Tourer
VR4 buna atmosferiniuRoliz rašėCOLONtu cia apie 3000 VR-4 kalbi ? ar apie paprasta?Ruffian rašėCOLONmaciau uzdiskutavot kas geriau ar 3000 atmosferinis ar 3G eclipse,nezinau kaip kitos 3G eclipses,bet 3G GTS su mechanine deze nera net ko lygint su atmosferiniu 3000GT,nors ir KW daugiau GT turi,o kas liecia exteriera ar interiera,tai cia kiekvieno skonio reikalas,as sakau tik is savo asmenines patirties,nes teko vaziuot ir su viena ir su kita,taip pat teke ir palenktyniaut 3G GTS vs 3000GT.Eclipse GTS labai greita masina,kaip su atmostferiniu varikliu turi puiku perform. ypac sukimo momenta.

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- Ruffian
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 733
- UžsiregistravoCOLON 2006 01 08, 21:45
- MiestasCOLON Alytus
- CONTACTCOLON
tikrai ne puse,ir tikrai ne bile kaip lenktu,nereikia cia taip sarkastiskaimarasco rašėCOLONnet neabejoju,kad cia gal daugiau nei puse eclipsu is sio klubuko lenktu belekaip mane,bet kazkaip man nei per silta nei per salta nuo to,nes man tas masiniuks patinka koks jis yra
![]()

You can get much farther with a kind word and a gun than you can with a kind word alone.
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
pas jis sohc galva o tu irgi musiau lenktyniavai su sohc 3kGT nors koks skirtumas reiktu paziuret kiek iki 100 abi ima ir butu aisku nes taip meruot tai nesamone kadangi ir auto nebe nauji ir vairuotojai buna... nebenaujiRuffian rašėCOLONtikrai ne puse,ir tikrai ne bile kaip lenktu,nereikia cia taip sarkastiskaimarasco rašėCOLONnet neabejoju,kad cia gal daugiau nei puse eclipsu is sio klubuko lenktu belekaip mane,bet kazkaip man nei per silta nei per salta nuo to,nes man tas masiniuks patinka koks jis yra
![]()
,3000GT galinga ir greita masina,o VR-4 isvis yra zveris,tik atmosferini GT gamintojai galejo istiesu padaryti iki galo perform. atzvilgiu,beje kur tavo parasas,tai manau turetu but 161KW,tikrai daugiau nei 161AG,nebent tu kita varikli isidejes

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!