dirza keisti butina tik nusipirkus naudota auto,nes nezinai kada tai daryta,pininui keiciamas kas 80000,-kiek domejaus,-Kaip mineta pasekmes trukimo gali buti itin skausmingos tiek kisenei,-tiek nervams,-
Aš nepykstumarasco rašėCOLONGroovyx tu nesupyk,bet mes tau patariam darugiskai...su tais dirzais taip yra,i vidu ju neilysi,cia sakyciau kaip kokia loterija,nes nusipirkes nezinai kada jis keistas,vaziuosi arba ilgai arba ne.man yra ramiau kada zinau kada keistas
As tai nepiktas, tik norejau tave itikint pasikeist dirzusgroovyx rašėCOLONAš nepykstumarasco rašėCOLONGroovyx tu nesupyk,bet mes tau patariam darugiskai...su tais dirzais taip yra,i vidu ju neilysi,cia sakyciau kaip kokia loterija,nes nusipirkes nezinai kada jis keistas,vaziuosi arba ilgai arba ne.man yra ramiau kada zinau kada keistas
. Man tik pasirodė, jog Mantas supyko dėl mano "atsainios" reakcijos į patarimus, kas yra ne tiesa.
Man tikrai smagu, kad kažkas pataria tai, ką geriausiai išmano.
Na patarčiau prie to pačio ir įtempėją (diržo, guolis te toks) pasikeistMariuss rašėCOLONDabar siek tiek info del dirzo keitimo Mitsubichi servise: Dirzas 200Lt, pakeitimas 170Lt,ne taip baisiai manyciau,-
Siaip aptarnavimas tai malonus,nebuvo tipo "A ka nori?"uzrase,pasitiko prie duru,isklause bedu
kaip turi buti zodziu