Susidūriau su tokia problemėle ir kaip tai su forumo pagalba bandžiau spresti, tik va niekaip nesisekė. Todėl nusprendžiau temą sukurt.
Problema tokia... Mitsius mano nuostabus ir geras dirbo gerai iki kol nuduso vienas dačikas. Nuduso temperatūros ir žvakių pakaitinimo reguliavimo dačikas. Kol jis veikė mano geldutė rydavo apie 6,4l/100km. Kai dačikas nulūžo pradėjo ryti 7,5-8,5lt/100km. Pagalvojau kad gal kompas nebegauna signalo iš dačiko jog variklis pašilo ir varo kaip ant šalto.... ir dėl to nesukau galvos.
Tačiau dačikas buvo pakeistas tik va kuro sąnaudos niekaip nenorėjo atsistatyti. Žvakių pakaitinimo relės ir visa kita sistema susitvarkė tik išliko kuro klausimas......
Girdėjau gandus iš žmonių kad būna taip jog po problemos pašalinimo kompas nepamato kad problema pašalinta ir toliau varo savo.... tipo užfiksavo gedimą ir vsio kol jam nenurodysi kad jau tavarkoj.
Tai gal galit patarti ką daryti....???

Kompo neresetinau nes nežinau kaip.... bent manau kad nežinau... buvau kontaktus nuo akumu nuėmes ten valandai, nakčiai... ir sulietes klemas ten minute laikiau niekas nemačija...... Maž dar koks daviklis kur yra... mež tas nuduses....
Žodžiu patarkit be nebežianau ir kur dėtis.....