AUDIO aparatura, ar paves vienas akumas?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 594
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 27, 03:00
- AutomobilisCOLON Honda, Honda
- MiestasCOLON Kaunas
uždengsi - labai daug šansų, kad "patikrins" kokią naktį seniai šalčiai kas po dangteliu gyvena iš patirties sakau, man taip buvoKevinas rašėCOLONhttp://www.zydrune.puslapiai.lt/1.htm - cia rasyta apie dangtelius uzdenti mageliui... is kur gauti ka nors 1G eclipsui? ka manot? ka patartumet?
pas mane va taip magelis stovi, galvojau gaut kokia plasmase juoda ir visa skyle uzdengt.. bet cia pisl..s daug.. zodziu pasiguodziau..
Plymouth Laser 1.8 RIP
Honda Prelude 2.2Vti
Honda HR-V
Honda Prelude 2.2Vti
Honda HR-V
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
keitei 3G originalu maga i kazka kito?Nasas rašėCOLONað irgi tokià mintá rezgiau, bet atsisakiau nes manau tikrai kad patikrintø, o jiems kas - gal pasiseks galvoja, gal rasim kà po tuo dangteliu. ai iðsiimu visada visà patefonà ir ramuma
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
- Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 28, 03:00
- AutomobilisCOLON Acura RSX Type-S
- MiestasCOLON Alytus
taip, persidėjau iš 1G savo Pioneer'ių, nes tam originaliam Infiničiui kodo reikėjo. o kol kodą gavau, jau buvo atsibodę dainuoti pačiam, tai buvau spėjęs persidėt iš 1G patefoną juokingiausia jungiant magą buvo tai kad Altas neapsiėmė to padaryt, matai pas tave amerikoniška mašina, kažkas nematyto, su originaliu stiprintuvu ir t.t. . tai per gerą pusdienį pasijungiau pats, išsiardžiau pusę mašinos, atsekiau laidukus, išmečiau ko nereikia ir galų gale pasijungiauwytska rašėCOLONkeitei 3G originalu maga i kazka kito?Nasas rašėCOLONaš irgi tokią mintį rezgiau, bet atsisakiau nes manau tikrai kad patikrintų, o jiems kas - gal pasiseks galvoja, gal rasim ką po tuo dangteliu. ai išsiimu visada visą patefoną ir ramuma
RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
nu nieko sau.. durniai altas, ir signolkiu nemoka det, tik prigadino ir kaip visada lydmetalio ant kilimeliu privarvinoNasas rašėCOLONtaip, persidëjau ið 1G savo Pioneer'iø, nes tam originaliam Infinièiui kodo reikëjo. o kol kodà gavau, jau buvo atsibodæ dainuoti paèiam, tai buvau spëjæs persidët ið 1G patefonà juokingiausia jungiant magà buvo tai kad Altas neapsiëmë to padaryt, matai pas tave amerikoniðka maðina, kaþkas nematyto, su originaliu stiprintuvu ir t.t. . tai per gerà pusdiená pasijungiau pats, iðsiardþiau pusæ maðinos, atsekiau laidukus, iðmeèiau ko nereikia ir galø gale pasijungiauwytska rašėCOLON keitei 3G originalu maga i kazka kito?
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
- SkypeCOLON id: architektas.com
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
tai signalkes visur belekaip deda, kazka jau snekejom, paskui byra panele , man siglitoj beleka pridare buvo.. va slapukas dabar nebeveikia reiks nuvaziuot kol garantija yrawytska rašėCOLON nu nieko sau.. durniai altas, ir signolkiu nemoka det, tik prigadino ir kaip visada lydmetalio ant kilimeliu privarvino
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
na mana alte dėjo signalizaciją, tai garsiakalbį įmontavo po posparniu, o ten negalima montuot, nes gauna drėgmės ir pareina jis, tai blem po kiek laiko turėjau vėl jiem mokėt kad perdarinėtų ir dėtų kitą garsiakalbįNasas rašėCOLONna kažkaip signalkes tai normaliai sudėjo. ir 1G seniau ir 3G dabar signalkes pas juos dėjau. nu aišku ant kilimėlių kiek prišiukšlino tai nesutvarkė ir man kaip visada. bet va su tuo mago pajungimu tai sakau juokiausi taip nemažai
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Kad labai nervina kas karta issiiminet ji... ypac prie KTU, vaziuoji i paskaitas 15min. ir namo 15min., muzikos, kad ir del tiek, bet norisi, o kasdien ji ten malt pirmyn atgal..Dzhedaj rašėCOLONIr ka kad uzhdengsi? Nuo vagystes nebutinai apsaugos.
Arba!
as dar turejau kitokia minti, bet irgi nemazai zaidimo: Paimi dangteli kuris pas mane dengtu tik ta virsutine dali kur magas. Uzdengi. O ten apacioj kur yra skyrelis itvirtini atlikusia nuo kito mago (turiu sena) fyshke. Tipo ji "kabo" islindusi magas atjungtas ir nera.
Nzn, bet tada reiktu uzdengima labai gera padaryt, kad atrodytu itikinamai. Dar galima prie to pacio ir radijos laida gauti.
Nes jei dar veliau stiprintuva jungsiu tai labai daug laidu ir jie visi nuo to nuolatinio pri/at/junginejimo labai gadinasi
O siaip kas liecia uzdengima, bet taip realiai pagalvojus kam kokiam narkomanui dauzt tavo langa ir tikrint kas po dangteliu (ras/neras), jei salia ar netoli stovi kita masina kur niekas neuzdengta . Zodziu labai lietuviskas situacija: kuo blogiau kitam tuo geriau man.ioma rašėCOLONuždengsi - labai daug šansų, kad "patikrins" kokią naktį seniai šalčiai kas po dangteliu gyvena iš patirties sakau, man taip buvo
O kaip konkreciai pas tave buvo? Kaip uzdengta? Ir kas atsitiko? Pasidalinkit "kaliega" liudna patirtim kaip supratau..
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Kaip pasakytu koks pensininkas, EXkareivukas: "JEI MAN DUOTU AUTOMATA..."Matosas rašėCOLONna mana alte dėjo signalizaciją, tai garsiakalbį įmontavo po posparniu, o ten negalima montuot, nes gauna drėgmės ir pareina jis, tai blem po kiek laiko turėjau vėl jiem mokėt kad perdarinėtų ir dėtų kitą garsiakalbįNasas rašėCOLONna kažkaip signalkes tai normaliai sudėjo. ir 1G seniau ir 3G dabar signalkes pas juos dėjau. nu aišku ant kilimėlių kiek prišiukšlino tai nesutvarkė ir man kaip visada. bet va su tuo mago pajungimu tai sakau juokiausi taip nemažai
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11309
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
O jei aplink visur išimta, o tavo uždengta- tai ko nepatikrint, o gal bus!Kevinas rašėCOLONO siaip kas liecia uzdengima, bet taip realiai pagalvojus kam kokiam narkomanui dauzt tavo langa ir tikrint kas po dangteliu (ras/neras), jei salia ar netoli stovi kita masina kur niekas neuzdengta .
Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
nu jei bus tada:ZyXEL rašėCOLONO jei aplink visur išimta, o tavo uždengta- tai ko nepatikrint, o gal bus!Kevinas rašėCOLONO siaip kas liecia uzdengima, bet taip realiai pagalvojus kam kokiam narkomanui dauzt tavo langa ir tikrint kas po dangteliu (ras/neras), jei salia ar netoli stovi kita masina kur niekas neuzdengta .
- furious
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 20
- UžsiregistravoCOLON 2005 06 18, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
sveiki. tie dangteliai, kur galima uždėti ant mago rėmelio pačio, mano nuomone, yra tikrai šūdas ir tik sukelia juoką. tikrai patikrins, kaip jau kažkas čia minėjo. pas mane padaryta taip, kad galima uždėt tokią dekoratyvinę plasmaskę, kuri neišsikiša iš panelės(flush mount). po to ant tos plasmaskės galima dar ir kokį akinių laikiklį iš maksimos priklijuot ir jau tada biškį ramiau miegasi. aš šiaip dar dangtelio nepirkau sau, nes ir taip nuėmus snukį nesimato blizgančių kontaktų. netraukia akies toks montavimo stilius.