GALANT

Visi klausimai apie Mitsubishi modelius, nesusiję su jų remontu
BUTTON_TOPIC_LOCKED
Vartotojo avataras
RV
Dalyvis
PranešimaiCOLON 597
UžsiregistravoCOLON 2006 08 25, 11:30
MiestasCOLON Vilnius

Re: GALANT

Neperskaitytas pranešimas RV » 2008 03 07, 16:32

Turejau tik 3 masinas, visos Mitsubishiai - Space Wagonas 92-95, Coltas 98 ir dabartine.
Iki to laiko teko vazineti su tevo masinom ir brolio masinom(paminesiu tik tas su kuriom tikrai vazinejau, o ne vienakart atsisedau):
Ziguliai(ivairiausi), Galantas (kazkas apie 85 metu), Mersas antikvarinis (su vertikaliom lempom), VW santana apie 85m., Seat Cordoba 92m, Fiat (namukas vazinejantis ant ratu).
Mokiausi vairuoti ant VW Passat 90-95m ir VW polo 2004.
Paskutinius metus pora dienu vazinejau su nuliovu Coltu.

Taigi isvados:
Ziguliai nesneku.
Galantas senas isgyde nuo baimes sesti vel uz vairo (cia jaunysteje), nes masina buvo fantastiska, galinga lengvai valdoma. Su juo brolis apie 98 metus nuvaziavo iki Ispanijos ir atgal, tai tik gryztant Lenkijoj truko kzkokia slangele - greit susitaise.
Visi vokieciai (Seatai tas pats) palyginus su japonais, tai tokie mano zodziais tariant "kibiriukai"
Reikia paprasciausiai truputi pabandyti pavazineti su japoniska masina ir tada pajauti skirtuma. Sunku ji parasyt, bet as ivardinciau kaip - nuostabus valdymas(visom prasmem).

Tevas vairuotojas-profas visalaika buvo uz vokiecius ir pirko vokiecius, bet galu gale pamates kaip mes su broliu puikiai vazinejam su japonais ir pats nekrata su jais pasivazinejes, pries pora metu nusipirko Nisana Almera 2002m., tai negali atsidziaugti ir mes isitikine, kad pries tai pirko Seata tik del to, kad buvo ekeonomiskai naudinga ir is uzsispirimo.

Kolega turi tokia pacia Jetta sena kasdienine - kapeikas tvarkyti ir pats susitvarkydavo. Ji ledine - su keistai amortikais, sparnais ir t.t. bet visgi uzkniso ji smulkus gedimai ir knysimasis prie jos, turi 98m Charizma ir jau vazineja vien tik su ja ir svajoja apie kita antra masina - japona.

Visgi per tiek laiko susidares as nuomone, kad Japoniskos masinos yra geriausios ir tiek. :mrgreen:

Sorry uz LT klaidas.
http://www.idak.eu
ex Mitsubishi Lancer Evolution VIII GSR

TehDoh
Dalyvis
PranešimaiCOLON 5
UžsiregistravoCOLON 2008 03 06, 23:59
AutomobilisCOLON Jetta
MiestasCOLON Vilnius/Kaunas

Neperskaitytas pranešimas TehDoh » 2008 03 07, 17:32

Seat siaip yra ispanu bet priklauso vw kaip ir daugelis kitu. Ir siaip seatai skaitos kaip vienos is labiausiai gendamiausiu masinu del to jos ir pigios ir skirtos daugiau darbo klasei. Tai tipo jiems per daug ir neskiria vw babkiu naujoms tech.
Geriau butum to nedares...

Ausriukas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 5203
UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
AutomobilisCOLON Subaru
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas Ausriukas » 2008 03 07, 17:53

TehDoh rašėCOLONSiaip savaime aisku kad diržai tepalai buvo keisti ne viena karta :) cia savaime aisku tiesiog tas pats dirzelis manau dvigubai maziau kainavo nei mitsu nors ir tu paciu metu ji butu ;) Siaip as Jetta daviau kaip pvz nes ji man kaip ir negendanti masina nebijau nuvaziuot i kokia Ryga ar dar toliau galvodamas kad ji suges. Ir del to siek tiek baisu investuot i naujesne masina kuri man tikrai patinka, bet jai ji ges kas tam tikra trumpa laiko tarpa tai man isvis bus baisu su ja kur nors toliau nei uz miesto isvaziuot,siaip as nenoriu masinos keitinet kas metus ar du viena kart nusipirkai ir vazineji kol jau visiskai nesusens...Nu cia mano pamastymai tokie. O tarkim peza ar ta audi del to palyginau nes as nematau kitokio varianto ka pirkt merso as nenoriu is principo, bmw manes niekada netrauke(detales kaip merso o patogumai tai ju ten kaip ir nera nebent kokiam 7 ar 5). tai belieka tik tos dvi masinos is japonisku daugiau mano akies nieks netraukia tik sis mitsu ar dar koks Lancer evo.
O siaip mitsu jau vien del sio klubo galima butu pirkt :D visai zjbys :)
Tokios rizikos kas be vaziuodamas tarkim tolimesne kelione nedavaziuosi mazai tiketina :D Na nebent pirktum turbinini koki talona ar clipse tada butu galvos skausmas :lol: :lol:
Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota

Subaru Impreza

algizaz
Dalyvis
PranešimaiCOLON 92
UžsiregistravoCOLON 2007 10 10, 20:20
AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant '02m 2.4l GDI
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas algizaz » 2008 03 07, 18:51

as buciau uz audine ar wolksvagena tiktais : audi iki A4 (beske paskutine pigi masina is islaikymo puses), wolksvagen iki 97m passat (iki tol buve treti golpai ir pasatai pigumo virsune tik daugiau rudyja nei audi).
kas imant 2000m mitsas pigiau islaikyt 100% nei A4, A6, Passat... pamirskit vokisku masinu piguma!!! dalys keiciasi blokais (nebera keitimo tik gumeliu pakaboj...)
Vienintele dar ziurima kaip pigi eksploatacija is 2000m tai butu opel markes : astra ir omega. Visa kita tikrai garantuoju islaikymas brangesnis daliu klausimu...
plius mitsas tau kainuos zymiai maziau : mano galantas 2002m 3900EU, Audi A4 2000m nuo 6000EU Audi A6 nuo 7000EU tai apie koki piguma mes cia kalbam ? :) na beda gal kad mitsai tik kuro daugiau pasrebia neikitos ir garso izoliacija tragiska, taciau mano nuomone vairuot jos tikrai smagios, ypac galantai :)
Mitsubishi Galant '02m 2.4l GDI
Audi 80 B4 '93m 2.0i (sold)
Mazda 626 '87m 1.6l (sold)
Opel Corsa '86m 0.9l (sold)

Vartotojo avataras
fun-EGA
Klubo narys
PranešimaiCOLON 848
UžsiregistravoCOLON 2004 09 10, 03:00
AutomobilisCOLON Subaru
MiestasCOLON Kaunas-Birzai

Neperskaitytas pranešimas fun-EGA » 2008 03 07, 22:24

As savo 93 m galanta jau keturis metus vazineju, 120 000 km. pramyniau ir tikrai nebijau su ja leistis tolimesnes keliones. Varikliukas dirba puikiai, nors ta 120 tukst. km nuvaziavau su dujom, vaziuokle irgi kantri, tenka man ir po pievas ir statybas pavazinet. Vat man tik amortikai nelaiko :D jau priekinius 2 kartus keiciau galinius karta ir jau dabar galinis vienas linkes yra, nezinau kaip tai nutiko :oops: . Tai manau kad ir ryklys turetu but patvarus. :wink:
SUBARU OUTBACK 2004 m. 3l H6
GALANT AVANCE 2001 m. 2.5 V6 - parduotas
GALANT 1993 m. 2.0 16v.- parduotas

Vartotojo avataras
Mindaugelis
Garbės narys
PranešimaiCOLON 7862
UžsiregistravoCOLON 2005 01 02, 02:00
AutomobilisCOLON Volvo V50
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Mindaugelis » 2008 03 08, 00:01

Dabar mano eile.
Pradejau su 90' Galant dyzeliniu.
Puiki masina, detales pigios kaip ir Jettos tokiu metu, BET KOMFORTO vaikeli nesulyginsi.. ;) Galantas cia lenkia oj oj kaip toli prieky, butent esu palygines tokiu metu Jetta ir galant. Taip variklis Jettos gal ir butu patvaresnis (kalba apie dyzel), bet ar jis butu man kuresis prie -30 is poros prasukimu? Ne, nes jame nera sumontuota tokios galingos pakaitinimo ir uzvedimo sistemos kaip Galante ;) Benzininius naujesnius modelius ziema po kiema tasydavau kad uzkurt ;) O salonos detales? jokiu plastmasiu ar dar kokio barskalo ;)

Toliau seke mano gyvenime Pezo koncerno kudikiai, aisku klase ten zema, bet metai geri, ispudis, varikliai labai patiko dyzeliniai, ekonomija pasakiska, taciau kai su visiskai nauja masina isvaziuoji is salono ir per stirpu lietu pradeda i vidu begti vanduo.. :lol: sorry.. :lol: ir kas 20K km tradiciskai kesiti stabilo traukes, po 40K sake.. zodziu.. as pries tai.. :)

Dar apturejau ir zymuji Vw kurini Golf! :D golfe buvo gers pas mane, paskutinis is treciuku, jau su ketvirtuko vaziuokle, 97' metu su 81Kw TDi varikliu.. blia ziema mieste pravaziavau 1k km su sanaudom, miste, 5 ltr, ziema! :D uz tai as ji ir mylejau, nes ir trauke labai gud :D bet kas is to, kasmet kasco draudimas, laikymas tik saugomoj aisktelej (lupa juostas, lupa lempas, lupa viska kas tik imanoma) .. nafik dakniso pastoviai baimintis.. :) tai ir pardaviau ir vel grizau prie japonu :)

dbr triu Galant 99', velgi dyzeli :) taip i varikli ikisau 1K Lt.. taip i vaziuokle ikisau irgi daug, bet pasakysiu viena, as eidamas pasiimti po variklio remonto keikiau ja, sakiau vsio, skelbimas garantuotas internete, bet kai isedau, kai pasukau rakteli.. kai nuriedejau pirmus kelis metrus.. viskas .. skreijau gatvemis issisiepes kaip Velyku bobute su daugybe kiausiniu pintinej.. :D nu cia mano dusios masina, as jauciu kaifa su ja lekti :) nors dairiaus ir i penktukus BMW pirkdamas sita.. :) nu tiesiog Galantas mano atichija.. :) Ir jei palyginsi kokia A6 99' metu, tai galiu pasakyt vaziuokles aliuminines byra dar daugiau, remontas ne ka maziau, jei ne brangiau, varikliai dyzeliniai du su puse nelaiko visiskai.. Draust turi butinai casco, laikyt suagot kazkur ir t.t. ... :)

tai vat tokia cia mano nuomone butu .. :) aciu uz eterio laika :lol:
Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750

seeker
Dalyvis
PranešimaiCOLON 183
UžsiregistravoCOLON 2006 08 31, 09:58
MiestasCOLON SilutÄ—

Neperskaitytas pranešimas seeker » 2008 03 08, 12:38

Mindaugelis. Gerai čia pasakyta :clap2:
GALANT(7) 2.5, V6, 24v,
163 AG.

TehDoh
Dalyvis
PranešimaiCOLON 5
UžsiregistravoCOLON 2008 03 06, 23:59
AutomobilisCOLON Jetta
MiestasCOLON Vilnius/Kaunas

Neperskaitytas pranešimas TehDoh » 2008 03 08, 14:03

Apsisprendziau :) pirksiu galanta dekui uz sugaista jusu laika ir temos pletojima:)
Geriau butum to nedares...

Vartotojo avataras
Mindaugelis
Garbės narys
PranešimaiCOLON 7862
UžsiregistravoCOLON 2005 01 02, 02:00
AutomobilisCOLON Volvo V50
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Mindaugelis » 2008 03 08, 22:58

pirmiausia isesk ir pravaziuok :) jei prilips tada manau busi laimingas :)
Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750

Vartotojo avataras
Singas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 341
UžsiregistravoCOLON 2006 05 03, 09:00
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas Singas » 2008 03 12, 12:19

algizaz rašėCOLON plius mitsas tau kainuos zymiai maziau : mano galantas 2002m 3900EU, Audi A4 2000m nuo 6000EU Audi A6 nuo 7000EU tai apie koki piguma mes cia kalbam ? :) na beda gal kad mitsai tik kuro daugiau pasrebia neikitos ir garso izoliacija tragiska, taciau mano nuomone vairuot jos tikrai smagios, ypac galantai :)
Kuom tavo tas Galantas toks brokuotas kad taip mažai kainuoja? :D

p.s. http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbima ... id=1588781
Nu KODĖL??? KODĖL duja? KODĖL rida 300000? :cry:
Galant 2.5 Avance '02 - Blackie
Carisma 1.6 GLX '96 - first love sold

Vartotojo avataras
Drumbash
Garbės narys
PranešimaiCOLON 1792
UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
MiestasCOLON Šiauliai

Neperskaitytas pranešimas Drumbash » 2008 03 12, 13:07

tas mires :wink: teko apie ta reikala girdeti :)
citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt

olopitekas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 705
UžsiregistravoCOLON 2008 02 04, 11:11
AutomobilisCOLON mitsubishi galant
MiestasCOLON KNS

Neperskaitytas pranešimas olopitekas » 2008 03 12, 13:09

Singas rašėCOLON Kuom tavo tas Galantas toks brokuotas kad taip mažai kainuoja? :D
pas ji, jei neklistu, GDI. o situ tautieciai baidosi biski :) bet vis tiek kaina labai jau zema :roll: kita vertus, neesmi kainu ekspertas. skelbimus ziuriu tik tada,. kei reikalas prispiria :D
GALANT '00 2.4 GDI

http://www.eziai.lt

algizaz
Dalyvis
PranešimaiCOLON 92
UžsiregistravoCOLON 2007 10 10, 20:20
AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant '02m 2.4l GDI
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas algizaz » 2008 03 13, 07:14

na pusmeti sekiau autopliusa ir suradau protinga kaina, ale ten kur stovi galantai 97-98m uz 4000 eur neziurek i juos, jie ten stovi metus ir daugiau :) svieziai parvaryti buna pigiau nei lietuvoj issimileti paciu pardaveju... plius siuo metu niekas isvis neperka auto ir galimos derybos iki belekiek nes prekyba sustojus belekaip... geriausias metas dabar pirkt auto
Mitsubishi Galant '02m 2.4l GDI
Audi 80 B4 '93m 2.0i (sold)
Mazda 626 '87m 1.6l (sold)
Opel Corsa '86m 0.9l (sold)

Vartotojo avataras
Sky'us
Dalyvis
PranešimaiCOLON 3305
UžsiregistravoCOLON 2006 11 30, 15:22
AutomobilisCOLON MG
MiestasCOLON Sun City
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Sky'us » 2008 03 13, 11:45

Paveikslėlis

Ar eitu i europa tokia ikisti?

Vartotojo avataras
Dzhedaj
Garbės narys
PranešimaiCOLON 15290
UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
SkypeCOLON dzhedajus
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Dzhedaj » 2008 03 13, 11:50

Jeigu cia JDM, tai be problemu.
Jei USDM, tai reiketu truputi tvirtinimus perdaryti :)
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...

Hyundai i30N Performance

BUTTON_TOPIC_LOCKED