Gerb. forumieciai,ar galima pagalbos?

Visi klausimai apie Mitsubishi modelius, nesusiję su jų remontu
BUTTON_TOPIC_LOCKED
Vartotojo avataras
Kevinas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 14203
UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
SkypeCOLON id: architektas.com
MiestasCOLON Kaunas
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Kevinas » 2006 01 29, 20:35

Ice_Gee rašėCOLONIspudziai is pirmosios dienos su eclipsium : :lol: pasaka,o ne masina..daugiau nieka negaliu pasakyt :)) buvau atoservise tai joa,sake stabdziu diskus ir kaladeles reiks keist,nes nestipriai nuspaudus biskiuka musa,o kai stipriai nuspaudi,tai jau ir abs veikia jauciasi..paskum uzia biskuti galinis guolis (idomu kiek kainuos) jauciu daug :( o visa kita tiesiog sakau pasaka,daviau pusbroliui pravaziuot,draugui,viesiem labai patiko :)
tik dabar yra kalusimas:
1. del kondiskes..ten tas mygtukas 1 kart kai paspaudi uzsidega su geltona lempute o dar karta paspaudus su zalia lempute,bet kd veikia vienodai ..ir nlb ten ka saldo,tai gal freono ner net nzn (tikiuosi nesugedes) nu kaip saltas,bet nzn ar ant tiek saltas kiek kondikas turi pust.

2. kairej pusej nuo vairo 3-ias mygtukas nuo virsaus..ten kazkokia lempute nupiesta ir ji sukaliojasi,bet pas mane ten nies nesikeicia nzn :/

tai vat :) dar suko negaliu farai.. vaziavau i "audioprojektus" ,kad man laidus tvarkingai mago sutvarkytu ,nes pardavejas iskarpe iskarpe :evil: ir pasukau is skubejimo kur negalima ir pist bauda 100lt,tai susitariau uz 40 ..pats kaltas.. :)
Guolis 259lt pakeitimas, ~50lt :( brangi rupuze ;]] jau keiciau..
o kuria klipse pirkai? ta juoda is autopliuso? su R16?

Kaune su mentais uz 20lt susitariau ;D tokia pati situacija..
Mitsubishi Eclipse 1992 GS (sold)
Eagle Talon 1990 TSi AWD (sold)
http://www.avstudija.lt

Vartotojo avataras
Ice_Gee
Dalyvis
PranešimaiCOLON 334
UžsiregistravoCOLON 2005 12 14, 23:00
AutomobilisCOLON Eclipse G1 DSM
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas Ice_Gee » 2006 01 30, 15:03

Kevinas rašėCOLON
Ice_Gee rašėCOLONIspudziai is pirmosios dienos su eclipsium : :lol: pasaka,o ne masina..daugiau nieka negaliu pasakyt :)) buvau atoservise tai joa,sake stabdziu diskus ir kaladeles reiks keist,nes nestipriai nuspaudus biskiuka musa,o kai stipriai nuspaudi,tai jau ir abs veikia jauciasi..paskum uzia biskuti galinis guolis (idomu kiek kainuos) jauciu daug :( o visa kita tiesiog sakau pasaka,daviau pusbroliui pravaziuot,draugui,viesiem labai patiko :)
tik dabar yra kalusimas:
1. del kondiskes..ten tas mygtukas 1 kart kai paspaudi uzsidega su geltona lempute o dar karta paspaudus su zalia lempute,bet kd veikia vienodai ..ir nlb ten ka saldo,tai gal freono ner net nzn (tikiuosi nesugedes) nu kaip saltas,bet nzn ar ant tiek saltas kiek kondikas turi pust.

2. kairej pusej nuo vairo 3-ias mygtukas nuo virsaus..ten kazkokia lempute nupiesta ir ji sukaliojasi,bet pas mane ten nies nesikeicia nzn :/

tai vat :) dar suko negaliu farai.. vaziavau i "audioprojektus" ,kad man laidus tvarkingai mago sutvarkytu ,nes pardavejas iskarpe iskarpe :evil: ir pasukau is skubejimo kur negalima ir pist bauda 100lt,tai susitariau uz 40 ..pats kaltas.. :)
Guolis 259lt pakeitimas, ~50lt :( brangi rupuze ;]] jau keiciau..
o kuria klipse pirkai? ta juoda is autopliuso? su R16?

Kaune su mentais uz 20lt susitariau ;D tokia pati situacija..
jo ta juoda :) buvau nuo akumo atjunges,tai dabar kai kas ir veikt pradejo :D
94'Mitsubishi Eclipse GS - SOLD
94' "Mitsubishi Sigma EXE" - SOLD
93' G1 DSM for a while..

Vartotojo avataras
Kevinas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 14203
UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
SkypeCOLON id: architektas.com
MiestasCOLON Kaunas
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Kevinas » 2006 02 03, 12:50

patiko man ta juoda, tikekimes gerai riedes
gerai aplaistei? ;]]
Mitsubishi Eclipse 1992 GS (sold)
Eagle Talon 1990 TSi AWD (sold)
http://www.avstudija.lt

Vartotojo avataras
Ice_Gee
Dalyvis
PranešimaiCOLON 334
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas Ice_Gee » 2006 02 04, 11:02

Kevinas rašėCOLONpatiko man ta juoda, tikekimes gerai riedes
gerai aplaistei? ;]]
aplaisciau tai silpnai ,alaus bokalu :D bet vis sis tas. tik kazkas :censored: man su pavaru deze nepatinka..2-a ir 3-ia saibos kartais kai jungi tai jungiasi ne taip svariai kaip tarkim kokia 4 1 ar 5 ,siek tiek toks jauciasi padrebejimas pavaru svirties..del ko cia gali but? ar pareidineja? tfu tfu tfu... ar tepalu trukumas?
93' G1 DSM for a while..

Vartotojo avataras
Kennyy
Dalyvis
PranešimaiCOLON 756
UžsiregistravoCOLON 2005 08 29, 03:00
AutomobilisCOLON Honda Acoord 2.4
MiestasCOLON Kaunas

Re: Gerb. forumieciai,ar galima pagalbos?

Neperskaitytas pranešimas Kennyy » 2007 10 23, 16:54

Juoda, su R17.....
Tai ko manis nieko neklausi apie mano masina?? :) Beje, priekiniai diskai keisti, o kaladeles ir naujos sudetos (dar keistos piries tau perkant)... Man stabziai biski muse, bet tai po to atsirado, kai nutekino galinius diskus... Nu esme ta, pagal mane, kad reiktu juos keisti..
Nu su elektronika, tai tu mane ziauriai nustebinai, nes niekad man nebuvo del to problemos... O ir del priekiniu lanku purskimo, tai gal tu spaudi mygtuka, kuris skirtas tik galiniui langui purksti??? Siaip i save svirtele desines puses prie vairo reikia patraukti, kad purkstu ant priekinio lango :D O del greiciu dezes, tai man tuos 2 metus taip buvo, pasikeiciau tepalus ir nesukau sau galvos, nu ir viskas buvo normaliai...

Tei vat... :)
2008 m. Honda Accord 2.4

Vartotojo avataras
Ice_Gee
Dalyvis
PranešimaiCOLON 334
MiestasCOLON Vilnius

Re:

Neperskaitytas pranešimas Ice_Gee » 2007 10 24, 12:42

Ice_Gee rašėCOLON
Kevinas rašėCOLONpatiko man ta juoda, tikekimes gerai riedes
gerai aplaistei? ;]]
aplaisciau tai silpnai ,alaus bokalu :D bet vis sis tas. tik kazkas :censored: man su pavaru deze nepatinka..2-a ir 3-ia saibos kartais kai jungi tai jungiasi ne taip svariai kaip tarkim kokia 4 1 ar 5 ,siek tiek toks jauciasi padrebejimas pavaru svirties..del ko cia gali but? ar pareidineja? tfu tfu tfu... ar tepalu trukumas?
common ,zmogau, :lol:

paziurek kokios datos yra paskutinis postas :) 2006 metu.. cia mano pacios pirmos G1 :)

anyway.. apie tavo masina rasau tau PM,nes cia jau sena tem ir galima butu ja rakint :)
93' G1 DSM for a while..

BUTTON_TOPIC_LOCKED