Mitsubishi Colt 1994m.

Visi klausimai apie Mitsubishi modelius, nesusiję su jų remontu
Vartotojo avataras
Fever
Valdybos narys
PranešimaiCOLON 4869
UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
SkypeCOLON rimwerimwe
MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Fever » 2007 07 20, 09:47

fazass rašėCOLONsveikas 8) nu ka pradedam: rudija arkos lb galines, kainos detaliu normalios, auto galingas kaip palygint tokios kubaturos tarp kitu masinu, wariklis pjaunant laiko iki 300 000km tada jau reik daryt kapitalke....ka dar cia pasakius ai dar stogas rudelem eina kartais.. seip korozijos bijo :roll: nu man asmeniskai grazus auto... kieta ganetinai manevringa...ai dar kaip ir daugelis mitsu bedos buna daznai su greiciu dezem.... ekonomiskas auto 6.5 uzmiesty ir miesta 7.5 l (nors asmeniskai man taj ji apie 8.5 ryja :D kadangi as tau piai nlb moku vazinet.) nu nzn ka dar tau pasakyt klausk jai kas neaisku :wink:
dėl kapitalkės... ta čia ką būtent reikia keist?
1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance

orangen
Dalyvis
PranešimaiCOLON 3884
UžsiregistravoCOLON 2006 09 23, 09:42
AutomobilisCOLON cb5a
MiestasCOLON Šiauliai

Neperskaitytas pranešimas orangen » 2007 07 20, 11:23

Fever rašėCOLONdėl kapitalkės... ta čia ką būtent reikia keist?
man ir tie 300k keistai pasirode - cia greiciau priklauso nuo to ar laiku buvo keiciami tepalai, filtrai.. manau priziuretam tie 300k ne rodiklis ;)

Vartotojo avataras
markoh
Garbės narys
PranešimaiCOLON 2882
UžsiregistravoCOLON 2004 08 14, 03:00
AutomobilisCOLON Colt GTi/ Leon Sport Edition MY02
SkypeCOLON markoh74
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas markoh » 2007 07 20, 11:30

fazass rašėCOLONten kur autogide stovi tas lenktas galas tai jai arka papuwus jau tai reiks pjaut visa ir nauja virint kainuotu davirinimas apie 600lt bent jau kaune cia be dazymo nes ir pas mane ta pati beda :roll:
Tos plastmases ant sparnu gera apsauga ir kol vazinejau net rudziu kvapo ten nebuvo, nzn apie ka tu cia
Jankiz rašėCOLON tvarkingas GTi pagal ideja jamtu ~10 taupant, bet pradzioj ir daugiau :)))
10L, lakstant
Paskutinį kartą redagavo 1 markoh. Iš viso redaguota 2007 kartus.

Opel Zafira 2,2 DTI- Family Edition
Seat Leon TDI Sport- daily Edition

Širdy Mitsubishi

Vartotojo avataras
Chesiux
Dalyvis
PranešimaiCOLON 138
UžsiregistravoCOLON 2007 05 31, 11:11
MiestasCOLON Siauliai

Neperskaitytas pranešimas Chesiux » 2007 07 20, 11:35

10 l duju isitenku mieste
Colt 1.8 GTi

Vartotojo avataras
fazas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1056
UžsiregistravoCOLON 2006 04 25, 13:20
AutomobilisCOLON Mitsubishi colt 1.6
SkypeCOLON fazass007
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas fazas » 2007 07 20, 14:45

markoh rašėCOLON
fazass rašėCOLONten kur autogide stovi tas lenktas galas tai jai arka papuwus jau tai reiks pjaut visa ir nauja virint kainuotu davirinimas apie 600lt bent jau kaune cia be dazymo nes ir pas mane ta pati beda :roll:
Tos plastmases ant sparnu gera apsauga ir kol vazinejau net rudziu kvapo ten nebuvo, nzn apie ka tu cia

tai as ir sakau jai rudziu buvo tai negerai... o jai ne tai liux.... bet ne ant kiekvieno colto tos plasmases yra :roll: apie rudijima sneku is savo patirties ir kiek tako matyt ir draugas turi colta tai arkos tikrai rudija ir jas reik tvarkyt....

del tu 300k km sneku ir is patirties variklis buvo gana daug droziamas... tepalai buvo laiku keisti... nuvezias pas meistra ir nukeles jis man galva pasake kad jau atejo laikas tvarkyt nes jau buvo tarpine net aprudijus... :roll: pasidariau kapitaline ir vel laimingas vazineju :wink: beto GTI ne GLXi...

orangen
Dalyvis
PranešimaiCOLON 3884
AutomobilisCOLON cb5a
MiestasCOLON Šiauliai

Neperskaitytas pranešimas orangen » 2007 07 20, 16:45

nu tai visu pirma ten kabejom apie 4g93 o ne 4g92 :wink:
antra ar visus 300k tas tavo draugas pats prajiedejo?? iskur jis zino kad buves seimininkas priziurejo :roll:
trecia ka konkreciai reiskia "kapitalinis" - kas konkreciai buvo keista?? :?:

Vartotojo avataras
fazas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1056
UžsiregistravoCOLON 2006 04 25, 13:20
AutomobilisCOLON Mitsubishi colt 1.6
SkypeCOLON fazass007
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas fazas » 2007 07 20, 16:48

nea apie tuos 300k km taj as dariau kapitaline :) o tikrai abejoju ar daug coltu pravaziave tiek :wink: o pas mus seimoi ta masina jau 5 metai :wink: nzn kaip lanceriai bet kad arkos ir stogas rudija tai tikrai :roll: kapitaline slifavo galva keiciau visus dirzus visos tarpines ziedai visi keisti daslifuoti... nu variklis naujai perrionktas... dirba daba kaip bitute :wink: ir as nesakau kad visos masinos vienodos, tikrai ne toli grazu... :) bet zmogus paklause atsakaiu su kuo as esu susidures ir ka meistrai sako apie situos modelius ir keik esu girdejes atsiliepimu is kitu colt savininku :wink:

enjoi
Dalyvis
PranešimaiCOLON 39
UžsiregistravoCOLON 2007 07 19, 20:40
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas enjoi » 2007 07 23, 23:48

o ka manot apie GTI vetrsija su dujom ? ar teisinga ta legenda, kad dujos masina i kapus nuvaro ? turiu omeny ar isvis apsimoka susidometi galingos masinos kaip colt gti pirkimu, jei ji su dujom ?
trys perlai

Vartotojo avataras
Fever
Valdybos narys
PranešimaiCOLON 4869
SkypeCOLON rimwerimwe

Neperskaitytas pranešimas Fever » 2007 07 24, 08:38

fazass rašėCOLONnea apie tuos 300k km taj as dariau kapitaline :) o tikrai abejoju ar daug coltu pravaziave tiek :wink: o pas mus seimoi ta masina jau 5 metai :wink: nzn kaip lanceriai bet kad arkos ir stogas rudija tai tikrai :roll: kapitaline slifavo galva keiciau visus dirzus visos tarpines ziedai visi keisti daslifuoti... nu variklis naujai perrionktas... dirba daba kaip bitute :wink: ir as nesakau kad visos masinos vienodos, tikrai ne toli grazu... :) bet zmogus paklause atsakaiu su kuo as esu susidures ir ka meistrai sako apie situos modelius ir keik esu girdejes atsiliepimu is kitu colt savininku :wink:
Na aišku. Prieš metus ir aš keičiau žiedus, tarpines, šlifavo galvą (neklauskit kodėl :D) ir t.t. Tik su tais diržais reikia atsargiai. Pirkau už 80Lt tai atlaikė 30 000 ir pradėjo dantukai skraidyti, tai pasikeičiau ant normalesnio už 90. Jau pravažiavau apie 50 000 tai dirželis jau kaip ir "pazulintas" vėl keisiu už 105Lt. Kažkokia firma iš G raidės... Reikia tikrint tuos dirželius...
enjoi rašėCOLONo ka manot apie GTI vetrsija su dujom ? ar teisinga ta legenda, kad dujos masina i kapus nuvaro ? turiu omeny ar isvis apsimoka susidometi galingos masinos kaip colt gti pirkimu, jei ji su dujom ?
Turiu GTi Galantą. 4G63 variklis. Dėsiu dujų įpurškimą. O dėl variklio "suvarymo" tai netikiu aš tais dalykais. patariu ir tau dėtis į tokia smašinas nebent dujų įpurškimą. Nes Papr. reduktorius riboja oro "patekimą" į variklį. Sunkiau lipa apsukos iki Redline... Teko pačiam pabandyti. :!:

orangen
Dalyvis
PranešimaiCOLON 3884
AutomobilisCOLON cb5a
MiestasCOLON Šiauliai

Neperskaitytas pranešimas orangen » 2007 07 24, 10:33

Fever rašėCOLONTuriu GTi Galantą. 4G63 variklis. Dėsiu dujų įpurškimą. O dėl variklio "suvarymo" tai netikiu aš tais dalykais. patariu ir tau dėtis į tokia smašinas nebent dujų įpurškimą. Nes Papr. reduktorius riboja oro "patekimą" į variklį. Sunkiau lipa apsukos iki Redline... Teko pačiam pabandyti. :!:
pirma cia zmogus klausia apie 4g93, bet cia ne tie tiek svarbu, o anta jis klausia apie colto gti pirkima su jau imontuotom lpg :wink: siaip aisku geriausiai be ju, nes manau nieko jos gero neduoda, nors jei gera iranga - gali ir blogo nieko nepadaryt :roll: o ta iranga su 4 purskikliais - 4k lt kainuoja :wink:

Vartotojo avataras
Fever
Valdybos narys
PranešimaiCOLON 4869
SkypeCOLON rimwerimwe

Neperskaitytas pranešimas Fever » 2007 07 24, 16:20

orangen rašėCOLON
Fever rašėCOLONTuriu GTi Galantą. 4G63 variklis. Dėsiu dujų įpurškimą. O dėl variklio "suvarymo" tai netikiu aš tais dalykais. patariu ir tau dėtis į tokia smašinas nebent dujų įpurškimą. Nes Papr. reduktorius riboja oro "patekimą" į variklį. Sunkiau lipa apsukos iki Redline... Teko pačiam pabandyti. :!:
pirma cia zmogus klausia apie 4g93, bet cia ne tie tiek svarbu, o anta jis klausia apie colto gti pirkima su jau imontuotom lpg :wink: siaip aisku geriausiai be ju, nes manau nieko jos gero neduoda, nors jei gera iranga - gali ir blogo nieko nepadaryt :roll: o ta iranga su 4 purskikliais - 4k lt kainuoja :wink:
Skirtumo tarp variklių, šiuo atveju tai nelabai ir yra. Vistiek Kaina bus ta pati. Jei perka su imontuotom lpg tai geriau įpurškimas, nei reduktorius papr. ir tiek. O dėl kainos tai nežiau kip tau tokia gaunasi, bet man žymiai pigiu įdėjo. Nesakysiu kur ir už kiek :D

orangen
Dalyvis
PranešimaiCOLON 3884
AutomobilisCOLON cb5a
MiestasCOLON Šiauliai

Neperskaitytas pranešimas orangen » 2007 07 24, 18:51

Fever rašėCOLONSkirtumo tarp variklių, šiuo atveju tai nelabai ir yra. Vistiek Kaina bus ta pati. Jei perka su imontuotom lpg tai geriau įpurškimas, nei reduktorius papr. ir tiek. O dėl kainos tai nežiau kip tau tokia gaunasi, bet man žymiai pigiu įdėjo. Nesakysiu kur ir už kiek :D
nemanau, kad cia kalba apie colta su iv kartos duju iranga :roll:

Vartotojo avataras
markoh
Garbės narys
PranešimaiCOLON 2882
UžsiregistravoCOLON 2004 08 14, 03:00
AutomobilisCOLON Colt GTi/ Leon Sport Edition MY02
SkypeCOLON markoh74
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas markoh » 2007 07 24, 19:36

buva drive -testas
colt gti ex-LPG
vs colt gti LPG nemates
traukos atzvilgiu
diena ir naktis
(imho isvada galima daryt iki ko priveda duja :P )

Opel Zafira 2,2 DTI- Family Edition
Seat Leon TDI Sport- daily Edition

Širdy Mitsubishi

Vartotojo avataras
Fever
Valdybos narys
PranešimaiCOLON 4869
SkypeCOLON rimwerimwe

Neperskaitytas pranešimas Fever » 2007 07 24, 20:12

markoh rašėCOLONbuva drive -testas
colt gti ex-LPG
vs colt gti LPG nemates
traukos atzvilgiu
diena ir naktis
Buvo paimti visikai vienodi automobiliai, vienam įdėtos lpg, kitas be važinėjo, paskui buvo testas, taip?

Vartotojo avataras
ProXas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 2439
UžsiregistravoCOLON 2007 04 03, 00:37

Neperskaitytas pranešimas ProXas » 2007 07 25, 08:30

markoh rašėCOLONbuva drive -testas
colt gti ex-LPG
vs colt gti LPG nemates
traukos atzvilgiu
diena ir naktis
fig znaet, va pas mane yra duja II kartos, kai noriu palaxtyt ishimu maishytuva (ta daikta kur riboja srauto padavima i varikli) skirtumas buna afigienas. Siaip butu idomu pralekt su eklipsu niekad nemaciusiu dujos, bet kazhkodel neisivaizduoju kad nustebciau. Vakar be duju varinejau tai tikrai traukos ir reakcijos netruksta :twisted:
Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)

BUTTON_POST_REPLY